inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový český značkový redukční ventil GCE na pivo (Biogon CO2)

Kategorie: Ostatní

Nabízím značkový zcela nový nepoužitý redukční ventil na redukci plynu Biogon nebo CO2 (Oxid uhličitý) pro čepovaní piva či lima se záručním listem a zárukou 2 roky. Vstupní závit je W 24,32 x 1/14" nebo G 3/4". Vstupní tlak do 230 bar, výstupní: 0 až 6 bar (průtok max 35 L / min). Ventil má dva manometry. Jeden ukazuje tlak v lahvi a druhý vámi nastavený výstupní tlak. Předem Vás tak upozorní na nutnost návštěvy plnírny. Součástí nového ventilu je kulový kohout pro uzavření tlaku na výstupu a standardní pivní rychlospojka. Případné dotazy zodpovím e-mailem nebo telefonicky. P.S. K novému redukčnímu ventilu mohu nabídnout plné tlakové lahve Biogon nebo CO2 (Oxid uhličitý (potravinářský) od českého výrobce. Lahve jsou Nové nebo Repasované se záručním listem a zárukou dva roky. U lahví se neplatí žádný nájem :o)
Nový český značkový redukční ventil GCE na pivo (Biogon CO2)
Podobné inzeráty
Nový Redukční ventil GCE na PIVO CO2 Biogon Záruka
Prodám značkový nový nepoužitý redukční ventil na redukci plynu CO2 (Oxid uhličitý) nebo Biogon (pro čepovaní piva) se zárukou 2 roky. Vstupní závit je G 3/4" nebo W 24,32 x 1/14". Vstupní tlak do 200 bar, výstupní: 0 až 6 bar (průtok max 24 L / min). Ventil má dva manometry. Jeden ukazuje tlak v lahvi a druhý výstupní tlak. Předem Vás tak upozorní na nutnost návštěvy plnírny. Součástí nového ventilu je kohout pro uzavření tlaku na výstupu a standardní pivní rychlospojka. Případné dotazy zodpovím e-mailem nebo telefonicky. P.S. K novému redukčnímu ventilu mohu nabídnout plné tlakové lahve CO2 (Oxid uhličitý (potravinářský) nebo Biogon od českého výrobce. Lahve jsou Nové nebo Repasované se záručním listem a zárukou dva roky. U lahví se neplatí žádný nájem :o)
Redukční ventil MINI Eco Argon + CO2 KOWAX
NOVÝ - NEPOUŽITÝ Redukční ventil MINI Eco Argon + CO2: Použití: Argon + CO2 Certifikace: ISO9001: 2008 + certifikát CE Jmenovitý průtok: 0 až 25 L/min Max. vstupní tlak: 20 MPa (200 Bar) Výstupní tlak: 0 až 0,4 MPa (0 až 4 Bar) Připojení vstup: W 21,8 x 1,14´´ (Ar + CO2) Připojení výstup: M10 x 1 Hmotnost: 0,6 kg Materiál: mosaz Cena: 450,- kč tel: holy.zener@
GCE Redukční ventil -Dusík DIN+ NIT N3 - 10
Prodám reduční ventil. Platí do smazání inzerátu. tel. Možnost poslat na Dobírku,poštovné není v ceně.Balíkovna cca 100kč Dvoumanometrový, spolehlivý, kvalitní, vhodný k běžným odběrům plynu. Připojení: převlečnou maticí s vnitřním závitem W24,32 x 1/14" Vstupní tlak: 200 barů Výstupní tlak: 10 barů Připojení na výstupu: G1/4"
redukční ventil dvojitý - potravinářský CO2 - pivo,limo
prodám nepoužitý redukční ventil dvojitý - potravinářský CO2 - pivo,limo. Nastavení 2x výstupní tlak, třetí tlakoměr ukazuje stav plnosti láhve CO2. Cena 2500+poštovné. Preferuji zásilkovnu, jsem často mimo domov.
Redukční ventil na  biogon.
Prodám redukční ventil na stáčení piva /biogon/.Viz foto.
Redukční ventil na N2 (Biogon)
Prodám redukční ventil na Biogon. Plně funkční. Redukčních ventilů mam 5ks. cena 900,-/ks