inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový černý penál s kytkami Dakine

Kategorie: Doplňky

Nový černý penál s kytkami Dakine.
Nový penál na zip Dakine, černý s modrými kytkami. Délka 23cm, výška 13cm, hloubka 6cm.
Možno zaslat.
Nový černý penál s kytkami Dakine
Podobné inzeráty
Nový šedivý penál / pouzdro / case na zip
Nový penál / pouzdro na zip Dakine, šedý károvaný s fialovou. Délka 23cm, výška 13cm, hloubka 6cm. Vhodný jako školní penál na tužky a další příslušenství, na kancelářské potřeby, jako kosmetická taška, obal na menší věci. Polyester. Crossbody taška Husky modrá 230 Taška Ferrari official 355 Batoh Ferrari červený official 550 Pasek Ferrari červený, délka 105,115 cm- 185 Kč Klíčenka Ferrari stribrna 80 Přívěsek na klíče holka/kluk 80 Kč /2 kusy Možno zaslat ppl (v breznu za 40 Kč), balikovnou, zasilkovnou.
Dámská peněženka Dakine Abigail Ebony
Prodám nepoužitou dámskou peněženku Dakine Abigail Ebony. Doprava: Zásilkovna na výdejní místo - 79 Kč Osobní odběr Kladno Platba: Zásilkovna - předem na účet, odeslání do 1 pracovního dne od přijetí platby na účet Osobní odběr - předem na účet (setkání po připsání platby na účet), hotově při předání Více informací o peněžence zde:
Pánská peněženka dakine
Prodám pánskou peněženku dakine. Skoro nenosenou. Je hezká a zachovala. Můžeme poslat přes zasilkovnu. Cena 79Kc. Prosím jen vážní zájemci.
Velký šátek Desigual
Nový velký šátek Desigual, bílý podklad s velkými kytkami a flitry, zajímavý a neotřelý kousek. Osobní předání je možné v Praze na Náměstí republiky nebo mohu zaslat poštou/zásilkovnou
Závěsy okenní č.1
1-Záclony s kytkami a oranžovými pruhy- 1 sada na jedno okno.
Vazu s podstavcem
Vaza 62cm s podstavcem a s kytkami cena za komplet 4500