inzerce, prodej, prodám, bazar

Novorozenecká vanička na koupání

Kategorie: Ostatní

Prodám dětskou vaničku se stojanem. Vanička je dvouplášťová a tím pádem drží lépe teplotu vody. Ve vaničce je na dně výpusť, ke které se dá připojit hadice a vaničku vypouštět do vany nebo sprchového koutu.
Původní cena byla cca 3500 Kč
Novorozenecká vanička na koupání
Podobné inzeráty
Dětská ergonomická vanička + ZDARMA mycí žínky aj.
Dětská ergonomická vanička s výpustí, novorozenecká. Dno vaničky je ergonomicky tvarované, s praktickou zátkou na vypuštění vody. Opačná strana vaničky je navržena tak, aby se v ní děťátko mohlo koupat a hrát později, když už dokáže samostatně sedět. Určena pro děti od narození do 1 roku. 0 – 6 měsíců – koupání dítěte v poloze vleže. 6 – 12 měsíců – dítě se koupe v sedící poloze. Snadno se udržuje v čistotě. ZDARMA PŘIDÁM balík jednorázových mycích žínek (balík 50 ks, otevřený, chybí cca 3 ks) + teploměr do vaničky a tři novorozenecké hřebínky. Osobní předání Praha Bohnice.
Prodám dětskou vaničku ke koupání s lehátkem
Prodám dětskou vaničku ke koupání - 102cm. Společně s lehátkem ke koupání. Oboje v růžové barvě. Vanička nepoužívaná. Lehátko minimálně.
Vanička se sedátkem
Emmay Care
Plastová  vypouštěcí vanička Deluxe s integrovaným sedátkem. Stav dobrý, na fotkách je trochu zaprášená. Ideální tvar pro koupání dítěte. Sedátko podporuje dítě při koupání  v poloze vsedě. Prostory pro houby, šampon atd. Konektor pro vypouštění vody Vnější rozměry 80 x 53 x 25 cm Možno předat v Olomouci, Brně Někdy i v Rožnově pod Radhoštěm a Šumperku případně kdekoliv po cestě mezi Olomoucí a těmito městy.
Anatomická vanička s výpustí Funny Farm OKT
Prodám dětskou vaničku minimálně používanou ve velmi dobrém stavu. Vanička je anatomicky tvarovaná a moderní . Vanička je ideální pro koupání dítěte s rychlým vypouštěním vody po použití. Rozměr : 80x54x24 cm
Babypoint koupácí kruh Baby Ring zelená
Prodám nový, 1x vyzkoušený Baby Ring. Info od výrobce: Dětský kruh Baby Ring je unikátní produkt pro koupání dětí od 0 do 24 měsíců a je možné jej použít jak pro koupání v domácím prostředí, tak i v bazénu, avšak maximálně pouze do hloubky 1 metru. Předností tohoto kruhu pro miminka je možnost jeho použití pro děti, které ještě nejsou schopné držet samostatně hlavičku. Nafukovací kruh Baby Ring pomáhá ulehčit koupání miminka a poskytuje i velké potěšení samotnému děťátku z pohybu ve vodě. S tímto kruhem se dítě ve vodě volně pohybuje, převrací se z bříška na záda, z boku na bok, prostě v něm má volnost, jakou potřebuje. Osobní předání Praha 9 + 10 Protože jsou zde tel. čísla zneužívána, prosím, pište mail. Děkuji!
Kyblík na koupání miminek.
Univerzální kýbl. Velký rozsah využití. Jako hlavní možnost využití - kyblík na koupání miminek (ideální pro koupání nedonošených a novorozenců). Dále můžete použit tento kýbl na uschovávání hraček. Je možné i přímé využití - jako obyčejný kýbl.