inzerce, prodej, prodám, bazar

nové velké magnetky květiny kosatce dekorace

Kategorie: Doplňky

nové, velké - průměr 30 mm
krásná dekorace na ledničku, vhodné jako dárek
cena za kus, při koupi celé sady (10 ks) 259 Kč celkem

pište, prosím, na mail Martina.Kocourova@, neznámé hovory nezvedám, děkuji za pochopení
nové velké magnetky květiny kosatce dekorace
Podobné inzeráty
Světelná dekorace, 2 druhy
Světelná dekorace- 2 druhy Nabízím k prodeji světelnou dekoraci s motivem hor nebo motýla na květině. Dekorace je vyrobena z březové překližky. Uvnitř dekorace je LED osvětlení, díky kterému se stane dekorace velmi zajímavým doplňkem. Dekorace může posloužit i jako originální dárek. Na výběr jsou 2 motivy: Hory a Motýl s květinou Dekorace je osazena úsporným LED osvětlením. Napájení je zajišťováno přes microUSB konektor. Připojit tak můžete běžné typy nabíječek mobilních telefonů, powerbanky, počítače nebo zásuvky s USB výstupy. Každý má doma nepoužívanou nabíječku a USB kabel od starého mobilního telefonu. Proto zdroj napájení ani USB kabel pro připojení nabíječky není součástí balení. Velikost panelu je 30x30 cm. Hloubka je pouhých 2,1 cm. Součástí dekorace je i stojánek. Uvedená cena je bez poštovného. Možnost osobního předání v Ústí nad Orlicí nebo České Třebové.
Macramé závěsná dekorace Ø 45 cm - Růžová s peříčky
Macramé závěsná dekorace Ø 45 cm - Růžová s peříčky Celková délka i s poutkem 63 cm, délka bez poutka 45 cm, šířka pletené dekorace 15 cm, celková šířka dekorace 21 cm. Macramé dekorace je vyrobená macramé (drhání) technikou ze 100% bavlněného provázku zdobená perličkami a peříčky. Vhodné jako originální dárek nebo jako přírodní dekorace do vašeho domu. Dostupnost zboží - Skladem, připraveno ihned k osobnímu vyzvednutí a zaplacení zboží v hotovosti nebo k odeslání českou poštou jako doporučené psaní ✉️ (69,- Kč.) či zásilkovnou (79,- Kč.)
nové velké magnetky kočky kočičky vintage s měsícem dekorace
nové, průměr 30 mm cena za kus, při koupi celé sady 269 Kč (10 ks) krásná dekorace a dárek pro milovníky kočiček obyčejný dopis (v mělké krabičce) za 37 Kč, doporučený 69 Kč, balíkovna 75 Kč, zásilkovna 80 Kč pište, prosím, na mail Martina.Kocourova@, neznámé hovory nezvedám, děkuji za pochopení
nové velké magnetky kočky tváře dekorace dárek
nové, průměr 30 mm, krásná dekorace pro milovníky koček, vhodné jako dárek cena za kus, při koupi celé sady (10 ks) 259 Kč celkem jde poslat obyčejným dopisem za 30 Kč, doporučeným za 65 Kč nebo zásikovnou za 79 Kč pište, prosím, na mail Martina.Kocourova@, neznámé hovory nezvedám, děkuji za pochopení
Váza na květiny nebo větve NOVÉ
Jednoduchá šedá váza na květiny vyrobená z betonu. Doplněk a dekorace pro Váš domov - byt, dům, terasu, zahradu či balkon. Můžete použít i na hřbitov. Díky vyšší váze a stabilitě Vám ji vítr neodnese ani nepřevrhne. V nabídce i jiné vázy. Produkt č. 0266 Barva: šedá Rozměry: průměr 14 cm, výška 24-26 cm, vnitřní výška 22 cm Využití: interiér i exteriér Výrobek má finální úpravu v podobě lesklého laku s atestem pro přímý styk s pitnou vodou, potravinami a hračkami. K dispozici cca 200 ks různých výrobků - dekorace a doplňky do interiéru i exteriéru. Postupně přidávám. Můžete si napsat i o odkaz na shopy. Osobní odběr možný po dohodě. Poštovné dle celkového objemu objednávky.
Stojan na noviny, květiny či dekorace
Prodám dřevěný stojan na noviny, květiny či dekorace, který je na povrchu zčásti polakovaný (polička). Polakování chrání dřevo před nepříznivými vnějšími vlivy a zajišťuje, že dřevo působí "zdravě". Materiál a barva: světle hnědé dřevo (bytelné), polička lesklá - polakovaná, dřevěné tyčky a nohy matné - přírodní. Rozměr: šířka 68 cm X výška 62 cm X hloubka 29 cm.