inzerce, prodej, prodám, bazar

NOVÉ Střešní okno / výlez UBBINK DAKRAAM - gutta, onduline

Kategorie: Stavební materiál

Střešní okno NOVÉ UBBINK DAKRAAM pro střešní bitumenovou krytinu Gutta Guttanit, Onduline

rozměr okna 44x50 cm

pořizovací cena 3800,- Kč
NOVÉ Střešní okno / výlez UBBINK DAKRAAM - gutta, onduline
Podobné inzeráty
ONDULINE - GUTTA - střešní doplňky
Hřebenáč Onduline délka 0,9 m - různé barvy, nepoužité, výprodej 180 Kč/ks Hřebenáč/úžlabí Gutta délka 1,07 m - různé barvy, nepoužité, výprodej od 100 do 180 Kč/ks Krajová (závětrná) lišta Gutta délka 1,04 m - různé barvy, nepoužité, výprodej 50 - 100 Kč/ks Vlnité těsnění pro desky Onduline/Guttapral dl. 830 mm 25 Kč/ks Hřebenové větrání pro desky Onduline/Guttapral, černé 250 Kč/ks Střešní větrání pro desky Onduline/Guttapral, černé 350 Kč/ks ... a spousta dalších doplňků. Levný doprodej nepoužitého zboží. Pro více informací mi prosím zašlete Váš e-mail. Pošlu Vám na něj podrobný ceník s rozměry a cenami všech věcí, co levně prodávám.
Hřeby pro upevnění vlnitých střešních krytin Onduline, Gutta
Hřeby pro upevnění vlnitých střešních krytin Onduline, Gutta Levný doprodej nepoužitého zboží. Hřeb Guttanit S: cena 2 Kč/ks Barva: černá, hnědá, zelená, červená Hřeb Onduline Safe TOP do tvrdého dřeva (se záklopnou hlavou): cena 3 Kč/ks Barva: černá Pro více informací mi prosím zašlete Váš e-mail. Pošlu Vám na něj podrobný ceník s rozměry a cenami všech věcí, co levně prodávám.
Vlnitá deska Gutta Shelltec terakota
Prodáme 3 ks vlnité desky Gutta Shelltec terakota (zbyly nám z rekonstrukce střechy, jsou nepoužité), délka 2,5 m, šíře 95 cm. Osobní předání v Jablonci nad Nisou. Přidáme krabičku 200 ks hřebů Guttanit S, červené (také nové, nepoužité). Ostatní detaily desek viz originální eshop Gutta: Hřeby:
Střešní okno Fakro PTP-V U4, nové, vč lemování
Prodám nové, ještě zabalené, kyvné střešní okno Fakro PTP-V U4, se zvýšenou odolností proti vlhkosti, rozměr 66x98 cm, izolační trojsklo, materiál plast, barva bílá. K oknu mám i lemování s izolací EZV-A XDP 03 do střech se sklonem od 15° do 90°. Střešní plastové kyvné okno FAKRO PTP z plastových profilů PVC je určeno pro podkrovní místnosti se zvýšeným výskytem vzdušné vlhkosti, jakými jsou např. koupelny a kuchyně. Může být rovněž použito v místnostech, kde volba okna v bílém provedení esteticky ladí se vzhledem obytných prostor, popřípadě tam, kde jsou kladeny zvýšené požadavky na nenáročnost údržby. Střešní plastové kyvné okno FAKRO PTP-V je pevné, odolné vůči korozi a měnícím se atmosférickým vlivům. Jeho údržba je omezena na minimum. Materiál, ze kterého je okno vyrobeno, je plně nenasákavý a vyznačuje se vysokou odolnosti vůči působení kyselin nebo rozpouštědel. Střešní kyvná okna FAKRO PTP-V jsou ovládaná pomocí spodní kliky, která je snadno dosažitelná přímo z podlahy. Proto je otevírání oken pohodlné a není k němu potřeba používat žádné další pomůcky. Polohovací konstrukce kliky umožňuje velmi účinnou a zajištěnou ventilaci mezerou mezi okenním křídlem a rámem ( mikroventilace ). Díky speciální konstrukci kování umístěného v polovině výšky okna, můžeme ponechat okenní křídlo v pootevřené poloze. Kování rovněž umožňuje otočení okenního křídla o 180° kolem středové osy a jeho pohodlné mytí i údržbu. V okně je namontovaná ventilační klapka V35 zajištující přísun optimálního množství čerstvého vzduchu do místnosti. Tato ventilační klapka pomáhá udržovat zdravé mikroklima v místnosti a současně přispívá k úsporám tepelné energie. Díky umístění ventilační klapky v horní části okenního rámu má střešní okno FAKRO, oproti jiným střešním oknům podobných rozměrů, o 6% větší prosklenou plochu a umožňuje lepší prosvětlení místnosti. Pc cena okna 8500,- + lemování 1950,-. tj 10.500,- Nyní cena za okno i s lemováním 8 tis.
Střešní větrání pro desky Onduline/Guttapral, černé
Střešní větrání pro desky Onduline/Guttapral, černé Materiál: plast Cena: 350 Kč/kus Levný doprodej nepoužitého zboží. Pro více informací mi prosím zašlete Váš e-mail. Pošlu Vám na něj podrobný ceník s rozměry a cenami všech věcí, co levně prodávám.
střešní asfaltový šindel obdélník zelený Onduline
Nabízím nový asfaltový šindel Onduline - Bardoline Base obdélník zelený. Krytina je nová, nepoškozená. Jedno balení 3m2. Cena za balení 375 Kč (125 Kč/m2). Celkem mám k prodeji 53 balení. Šindel si můžete vyzvednout osobně ve Staříči. Asfaltový šindel Bardoline BASE je určený k zastřešení chat, zahradních domků, altánů atp. Tato lehká střešní krytina je vhodná pro všechny typy a tvary střech.