inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové sportovní kalhoty Maloja BuffaloM charcoral vel.L

Kategorie: Turistika, horolezectví

Kalhoty mají nastavitelný pas se zapínáním na 2 knoflíky, se zipem a stahovacími pásky, odnímatelné šle, dvě přední kapsy na zip a jednu stehenní kapsu na zip. Nohavice jsou zakončené krátkými zipy a knoflíkem. Integrovaný vnitřní návlek na botu.
Zboží pochází ze zásob prodejce, který ukončil činnost. Je v původním originálním balení, nové, nepoužité!! Původní cena 4.750,- Kč, naše cena 1.750,- Kč.
POZOR – v nabídce i další sportovní a cyklozboží – viz.: odkaz pod popisem „všechny inzeráty a hodnocení uživatele“
Zasíláme prostřednictvím služby „Zásilkovna“ za 99,- Kč.
Nové sportovní kalhoty Maloja BuffaloM charcoral vel.L
Podobné inzeráty
Nová bunda MALOJA VancouverM charcoral vel.XL
Multisportovní bunda MALOJA VancouverM charcoral vel. XL - lehká, větru odolná bunda na běžky, na hory, do přírody. Materiál MitiTech Thermal, Stormshell. Celorozepínací, na hrudi kapsa na zip, nastavitelný pas, manžety s reflexním potiskem. Zboží pochází ze zásob prodejce, který ukončil činnost. Je v původním originálním balení, nové, nepoužité!! Původní cena 3.750,- Kč, naše cena 1.950,- Kč. POZOR – v nabídce i další sportovní a cyklozboží – viz.: odkaz pod popisem „všechny inzeráty a hodnocení uživatele“ Zasíláme prostřednictvím služby „Zásilkovna“ za 99,- Kč.
Chlapecká/dívčí bunda MALOJA GrenobleU mountain lake vel.M
Multisportovní chlapecká nebo dívčí bunda MALOJA GrenobleU mountain lake vel.M (Youth unisex) - lehká, větru odolná multisportová bunda. Materiál windproof hybrid technology, 4-Way Stretch. Bunda má kapuci s pružným obšítím, náprsní kapsu na zip, průběžný celorozepínací zip a rukávy zakončené pružnou obšívkou. Míry: kolem pasu 66cm, délka od ramen 50 cm, rukáv 50 cm. Zboží pochází ze zásob prodejce, který ukončil činnost. Je v původním originálním balení, nové, nepoužité!! Původní cena 2.250,- Kč, naše cena 990,- Kč. POZOR – v nabídce i další sportovní a cyklozboží – viz.: odkaz pod popisem „všechny inzeráty a hodnocení uživatele“ Zasíláme prostřednictvím služby „Zásilkovna“ za 99,- Kč.
Nová dívčí sukně MALOJA AnconaG mountain lake vel.XL
Maloja JetteM je dívčí krátká zateplená sukně, materiál Primaloft Silver 60. Obvod pasu 74 cm, přes boky 80 cm, délka 38 cm. Voděodolná, lehká, neprofoukne. Vhodná na kolo, na hory, do přírody. Má nastavitelný pas se suchým zipem, boční zip po celé boční délce, možnost stahování na spodní straně. Původní cena 1.650,- Kč, naše cena 890,- Kč. Zboží pochází ze zásob prodejce, který ukončil činnost. Je v původním originálním balení, nové, nepoužité!! POZOR – v nabídce i další cyklozboží – viz.: odkaz pod popisem „všechny inzeráty a hodnocení uživatele“ Kalhoty zasíláme prostřednictvím služby „Zásilkovna“ za 99,- Kč
Nové multisportovní kalhoty MALOJA KasanM wood
Kalhoty mají nastavitelný pružný pas se stahovací šňůrkou, dvě přední kapsy na zip a dvě zadní kapsy také na zip. V přední části je vložka MitiTech® Thermal, bi-elastická technická látka s Lycrou - měkká, pohodlná, prodyšná, vysoce odolná proti opotřebení a oděru. Na stehnech ventilační zipy, anatomicky tvarovaná kolena, nohavice zakončené zipem, reflektivní potisk. Zboží pochází ze zásob prodejce, který ukončil činnost. Je v původním originálním balení, nové, nepoužité!! Původní cena 4.550,- Kč, naše cena 1.550,- Kč. POZOR – v nabídce i další sportovní a cyklozboží – viz.: odkaz pod popisem „všechny inzeráty a hodnocení uživatele“ Zasíláme prostřednictvím služby „Zásilkovna“ za 99,- Kč.
PÉŘOVÉ KALHOTY
- Nové, Velikost L - Teplé a lehké zateplené péřové kalhoty Mountain Equipment LIGHTLINE PANT black vhodné pro střední až velké nadmořské výšky. - Kalhoty Lightline splňují požadavky těch, kteří chtějí lehké zateplené kalhoty bez toho, aby zabíraly příliš místa v batohu. Tyto kalhoty poskytují dostatečný tepelný komfort ve středních a větších nadmořských výškách, kde není potřeba celá kombinéza. - Svrchní větruodolnou a nepromokavou vrstvu tvoří materiál DRILITE Loft. Na výplň je použito 210g peří v poměru 90/10 (prachové peří/malá pírka) s minimální plnivostí 675 cuin. Prošívaná konstrukce kalhot a aktivní střih s tvarovanými koleny přinášejí výjimečnou svobodu pohybu. Zesílený sed, kolena a vnitřní manžeta dodají ochranu proti oděru. Na bocích jsou kosticové YKK zipy po celé délce, pas je poloelastický s nastavitelnými a odnímatelnými kšandami. Zip poklopce je chráněn zateplenou légou. Kalhoty obsahují jednu vnější kapsu na levém stehně. Svrchní materiál DRILITE Loft Náplň peří Poměr prachové peří/malá pírka 90/10 Plnivost 675 cuin Hmotnost 865 g Zipy obousměrné kosticové YKK Počet kapes 1 Určení horolezectví, VHT, expedice PC 8000
Kalhoty Directalpine Ranger vel.L - NOVÉ
Prodám nové kvalitní outdoorové kalhoty české značky Direct alpine Ranger vel.L, kalhoty jsou NOVÉ pouze vyzkoušené a vyprané (PC:2790,-), doživotní pozáruční servis značky DA, TOP kvalita! Popis: Nové, vysoce praktické kalhoty Ranger nadchnou každého cestovatele či turistu. Hybridní kombinace silnějšího a odolnějšího materiálu na exponovaných místech a lehčího a prodyšného materiálu tvoří perfektní model jak pro dlouhodobé cestování a pobyt v přírodě, tak pro komfortní volnočasové nošení. Do detailu vyladěný střih perfektně padne a atraktivní „cargo“ design upoutá na první pohled. Do velkých, snadno přístupných stehenních kapes se vejde vše potřebné. Jsou to zkrátka parádní kalhoty na každý den s výborným poměrem cena/výkon. Pas s poutky pro opasky Direct Alpine Dvě hlavní zipové kapsy, Dvě objemné kapsy na stehnech kryté légou a zajištěné druky a jedna průhmatová kapsa na zadku. Anatomicky tvarovaná kolena. Volné zakončení nohavic pro snadné zkrácení, elastický materiál je umožňuje přetáhnout přes pohorku. MateriálMain: Rip-stop stretch fabric (85 % Nylon + 15 % Spandex, DWR) Support: Abrasion resistant fabric ESPOL® (60 % Nylon + 40 % DuPont Sorona®, DWR)