inzerce, prodej, prodám, bazar

Nove sedadla

Kategorie: Příslušenství

Prodam nove nepouzite predni sedadla na skodu rapid garde.
Nove sedadla
Podobné inzeráty
Potahy na Ford Focus II combi (2004 - 2007)
Prodám kompletní potahy na Ford Focus II combi, měl jsem je na verzi před FL. Jestli se po FL změnila sedadla, netuším. Zadní sedadla dělená 2:1, včetně 5 hlavových opěrek a sponek na přichycení. Jsou šité na míru od firmy Dobře sedí, pratelné a odolné, vhodné i pro sedadla s bočními airbagy. Tyto jsou pár let použité a moc to na nich není poznat. Původní cena kolem 4000,-. Důvod prodeje - auto už nemám. Dotazy prosím emailem nebo volat, na sms nereaguji. Poštou zaslat lze, po platbě na účet, poštovné je na Vás. Preferuji ale osobní převzetí, ideálně rovnou na auto.
FORD TLAČIDLÁ OHREVU SEDAĆIEK
PREDÁM TLAČIDLÁ OHREVU SEDADIEL NA FORD . TLAČIDLA SÚ NOVÉ V STRIEBORNEJ FARBE( MOŽNOSŤ AJ V ČIERNEJ). PASUJÚ NA : Od: 06-03-2006 Do: 06-09-2010 S-Max/Galaxy 2006- , vyhrievané sedadlá bez odsávania Od: 19-02-2007 Do: 06-09-2010 Mondeo 2007- , vyhrievané sedadlá bez odsávania POŠLEM AJ NA DOBIERKU CCA 130 KČ. PRI PLATBE VOPRED NA ÚČET POŠTOVNÉ IBA 75 KČ EUR KLIKNUTÍM NA MENO POZRI AJ DALŠIE MOJE INZERÁTY.
Potahy na přední sedadla kia Proceed
Prodám potahy na přední sedadla kia Proceed, nové nepoužité, nevhodně zvolený dárek ????
Podložky na auto sedadla.
Prodám nové ( jen vybalené ) nepoužité podložky na auto sedadla, jedna s ventilací druhá masážní kuličková viz foto. INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ ! ! !
Prodám - Fabia 1 zadní sedadla
Prodám zadní sedadla(bez opěrek) do fabie 1 barva interiéru KD vzor - viz foto.Pouze osobní odber.Nabidnete prosím mailem.Dekuji.Dohoda.
Univerzální podložky na přední sedadla
Prodám zachovalé podložky na přední sedadla, jsou univerzální.