inzerce, prodej, prodám, bazar

NOVÉ Roll-up luxury sleva 65 %

Kategorie: Ostatní

Dobrý den,
prodám NOVÉ roll-up stojany Luxury, které jsou z prémiové řady těchto stojanů. Zaujmou luxusním vzhledem, provedením a také perfektní stabilitou. Tisknutelná plocha pro tento stojan je 85 x 200 cm. Balení obsahuje mechaniku, zaklapávací lištu, vodící tyčku, brašnu.
Cena 750,- Kč/ks. Při rychlém jednání nebo odběru od 3 ks (celkem 12 ks) prodám za cenu 650,- Kč/ks. Na internetu seženete stejné stojany za cenu min. od 2 200,-

Stačí pouze pořidit tisk a máte plnohodnotný roll-up. Případně lze dále prodat.

V případě zájmu se ozvěte.
NOVÉ Roll-up luxury sleva 65 %
Podobné inzeráty
Reklamní baner roll up 84x200 cm
Prodam malo pouzivany roll up banner s transportni taskou, navic pridam roll up baner sire 48 cm. U vyrobce reklamy vam tam pak daji novou plachtu. Cena dohodou. Zasilkovna 99 Kč nebo osovni odběr.
NOVÁ 17. dílna Čajová souprava ELISABETH - Luxury Collection
Prodám 17. dílnou čajovou soupravu značky ELISABETH - Luxury Collection - českého výrobce, tvar SISI, 1. jakost. Je úplně NOVÁ, nepoužívaná, jedná se o NEVHODNÝ dárek k výročí. Je pouze rozbalená z dárkového balení z důvodu zda je kompletní, nepoškozená a k vyfocení k tomuto prodeji. Původní cena 6.990,- , nyní 3.700,- Kč. Při rychlém jednání možná malá sleva!
Masážní přístroj luxury mass
Prodám masážní přístroj Luxury mass PC 6990,- Kupován 7/22, jednou použitý, nevhodný dárek
Reklamní roll up banner
Prodám reklamní roll up banner, rozměr 80x200 cm. Jako náhradní za rozbitý nebo stačí nechat udělat novou plachtu, možná by stačil jen potisk.
Tom Stoppard: Rock´n´roll
Prodám divadelní hru Tom Stoppard: Rock´n´roll, cena 50 Kč. Osobní vyzvednutí Praha.
Roll up - reklamní stojan
Prodám reklamní Roll Up 4ks 85 x 190 mm v původních obalech. Výměnu reklamy zajistí kterákoliv reklamní agentura, možno vytvořit potisk i na druhou stranu plátna. Původní cena 1380,- nová cena 500,- za kus.