inzerce, prodej, prodám, bazar

NOVÉ Puzzle Anne Geddes Motýl 900

Kategorie: Ostatní

Nové neotevřené Puzzle Anne Geddes, 900 dílků

Balíkovna České pošty 65,-Kč
Zásilkovna 79,- Kč
NOVÉ Puzzle Anne Geddes Motýl 900
Podobné inzeráty
Kniha od Anne Geddes
Anne Geddes je australská fotografka, která je známá především stylizovanými snímky dětí. Knížka je plná nádherných fotografií, které mohou být velmi inspirativní pro focení miminek či potěší jen tak.
Malá vítězství - Anne Lamottová
NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Neočekávané chvíle milostiKolekce vybraných esejů o naději, radosti a milosti.Anne Lamott píše moudré eseje o víře, rodině a společenství svým originálním láskyplným přístupem. Její eseje jsou poselstvím naděje, která oslavuje triumf světla nad tmou v našich životech i srdcích. „Naše vítězství nad strádáním a bolestí se mohou zdát malá a nedůležitá,“ píše autorka, „ale naše vlastní životy a perspektivu mohou neskutečným způsobem změnit.“ Anne Lamott píše o odpuštění, obnově důvěry a transformaci duše. I v těch na první pohled bezvýchodných situacích se můžeme obrátit k lásce a i ve ztrátě lze nalézt radostDojemné, veselé, upřímné i překvapivé příběhy v této knize jsou důkazem toho, že lidský duch je nezkrotný. Počet stran: 216, pevná vazba
Vonný jíl v krabičce - Motýl s vůní "Marguise"
Nádherná dekorace Motýl s vůní Marguise v dárkové krabičce. Dokonale napuštěná parfémem a vůně se uvolňují pomalu a po dlouhou dobu, všude tam, kde jsou umístěny. Objevte originální a autentický způsob, jak parfémovat malé prostory vašeho domu jako koupelny nebo toalety, či umístěním do skříní, zásuvek a zavazadel... Tento vzácný a neodolatelně smyslný parfém Marguise v sobě spojuje dřevité a kořeněné tóny se sladkostí vanilky a pižma, což je symbolická vůně od Mathilde M. Bílá barva, vůně Marguise/dřevitá (cedrové dřevo, drahé dřevo, cistus, bílé pižmo, koření, amgergris, vanilka), materiál - jíl, obal - papír, výrobce Mathilde M, země výroby - Francie. Rozměry: 14 x 12 x 2 (motýl), 14,5 x 18 x 6 (obal). Tento voňavý jíl ve tvaru motýlka určitě potěší každého obdarovaného!
Mých prvních pět let - ANNE GEDDES
různé druhy, vše nové, cena za jednu, Pošta 70,-
Fotoalbum Anne Geddes - NOVÉ
Úžasné. Na 500 fotografií. Lepení fotografií pomocí růžků. Nevyužijeme, máme 2x. Je v obalu. Komunikace pouze emailem. Většinou večer.
ANNE GEDDES - Mých prvních pět let - Střípky z mého dětství
Máme navíc. Kniha je nová. Vhodná jako dárek. Komunikace pouze emailem. Většinou večer.