inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové náhradní díly na Multicar M25:

Kategorie: Stavební stroje

Nové náhradní díly na Multicar M25:vypínací ložisko spojky, přítlačák,převodový startér, lamela, brzdové trubky a hadice, palivové hadice, talířové kolo diferenciálu, tlumiče pérování, rámeček světla,kulové čepy řízení, držák vstřikovací trysky,ventily, vstřikovací trubky,vodní čerpadlo,ráfek 7-12", vrtule chlazení,kříže kardanu,řadící páka s pouzdrem,žhaviče nový typ,ceny dohodou.
Nové náhradní díly na Multicar M25:
Podobné inzeráty
Prodám Multicar M25 plošina
Prodám Multicar M25 plošina, rok výroby nástavby 1996, rok výroby vozidla nezjištěn, bez technického průkazu, elektropohon na 220V, najeto 99.400 km. Cena + 21% DPH.
Prodám přední nápravu Multicar m25
Prodám přední nápravu na multicar m25. V minulosti po opravě od té doby nenamontovaná.
Predam snekovu posypovu nadstavbu na Multicar
Predam snekovu posypovu nadstavbu na Multicar, funkcna do poslednej chvile, nevyuzita, je mi luto ju dat do srotu. cena 450€ multicar m25 m26 multikara posypac sypac
Multicar M25 4x4 s TP - REZERVACE
Prodám Multikaru M25 4x4 s platným TP bez STK a zaplacenou ekodaní. Stroj je v rozebraném stavu, ale kompletní. Spojka je K.O. K vozidlu jsou 2 kabiny, obě potřebují vyvařit. Korba k tomu není.
Mulricar m25 dempr
Prodám multicar m25. Rok výroby 1987. Prodám multicaru v započaté renovaci. Předělána korba opravený brzdy, nový nátěr. Stačí doopravit eletriku obout zadní nápravu,. Nemá uzávěrku, SPZ v depozitu.Na ceně se nechá dohodnout.
Prodám bočnice na M25 multicar
Prodám bočnice (sajtny) na mutlikar M25, dva boky a jedno přední čelo, bok délka 213cm, čelo 150cm, výška 35cm, Jenišovice