inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové mosazné kování,kliky dveří,oken,zvonky,kukátka,atd

Kategorie: Ostatní

Prodám nové mosazné kliky dveří,oken,kukátka,tlačítka zvonků,vhozy do schránek atd.Levně.
Nové mosazné kování,kliky dveří,oken,zvonky,kukátka,atd
Podobné inzeráty
Kliky,mosazné kliky,staré kliky,kování,kování na dveře-2.
Prodám staré mosazné kliky a štítky co jsou na foto.Třeba se budou někomu hodit.Kliky jsou z dvojkřídlích dveří.Více info.po telefonu.Možno poslat pošta,zásilkovna.Koukni na mé další inzeráty. Cena-1000kč 1 sada.
Kliky,mosazné kliky,staré kliky,kování,kování na dveře 1.
Prodám staré mosazné kliky co jsou na foto.Třeba se budou někomu hodit.Více info.po telefonu.Možno poslat pošta,zásilkovna.Koukni na mé další inzeráty. Cena-800kč 1 sada.
kukátka do dveří
Prodám dvě nová kukátka do dveří, platba předem na účet, při zasílání poštou nutno připočíst zaplacené poštovné, při zasílání zásilkovnou či balíkovnou nutné vlastní vyřízení a poslání kódu zásilky, při osobní odběru /bydlíme u D1/ odpadá poštovné, cena uvedena za kus
Dveřní kování ALT WIEN mosaz lesklá
Dveřní kování ALT Wien r. 90 mosaz zlatá klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře. Vzdálenost mezi šrouby 230mm, šířka štítku 33mm, délka kliky 105mm, délka štítku 250mm. Máme 3 kusy. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.
Bezpečnostní kování,kování,kliky,dveřní kování,štítky.
Prodám bezpečnostní kování co je na foto-rozteč 90mm.Třeba se bude někomu hodit.Více info.po telefonu.Možno poslat dobírkou,zásilkovna.Koukni na mé další inzeráty. 4x-450kč 1ks. 2x-350kč 1ks.
Mosazné kliky
Úplně nové mosazné kliky do dřevěných oken, sleduj kouba55. Všechny podvodníky neposílám žádné své údaje tak mne laskavě neobtěžuje !!!!