inzerce, prodej, prodám, bazar

NOVÉ kožené krémové pantofle papuče bačkory 44

Kategorie: Boty

Nepoužité, nové, nádherné a pohodlné (velmi měkoučká kůže) kožené papuče / bačkory / pantofle / domácí pánská obuv.

Velikost 44 .
Mám ty samé nové ještě ve vel. 40.
Vhodné třeba jako vánoční dárek :).
Plus balíkovna či zásilkovna.
NOVÉ kožené krémové pantofle papuče bačkory 44
Podobné inzeráty
NOVÉ kožené krémové pantofle papuče bačkory 40
Nepoužité, nové, nádherné a pohodlné (velmi měkoučká kůže) kožené papuče / bačkory / pantofle / domácí dámská obuv. Nakonec je nevyužiju. Velikost 40 a za mě odpovídá. Nezdá se mi ani větší, ani menší. Mám ty samé nové ještě ve vel. 44 - spíše tedy pro pány. Vhodné třeba jako vánoční dárek :). Plus balíkovna či zásilkovna.
Nové kožené bačkory / papuče s ovčí vlnou - vel.39
Prodám nové kožené bačkory / papuče s pravou ovčí vlnou. Velikost: 39 (ale vzhledem k bohatému kožíšku vhodné pro menší nohu, maximálně tak 38). Bačkory jsou nové, nenošené. Nevhodný dárek. Výrobce: Rebecca Prague Osobní vyzvednutí je možné v Karlových Varech, případně mohu po platbě předem poslat přes Zásilkovnu. Uvedené telefonní číslo použijte prosím pouze v případě, že máte zájem o osobní vyzvednutí v Karlových Varech. V ostatních případech prosím o komunikaci na email. Děkuji. Inzerát platí do smazání.
Bačkory, pantofle vel. 37, 38 nové
Prodám nové, jen vyzkoušené dámské bačkory a pantofle velikost 37 nebo 38. Velikosti uvedené na fotkách. Cena za bačkory 200 Kč / pár, pantofle 100 Kč / pár.
Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33
Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - [16.11. 2020] Smazat/ Upravit/ Topovat Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 1 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 2 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 3 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 4 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 5 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 6 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 7 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 8 Prodám velmi kvalitni nové dětské kožené na suchý zip botičky PRIMIGI velikost 33. Pohodlné zapínání na dva suché zipy,ortopedicky tvarovaný vnitřek, lehké, podrážka se dobře ohýbá, skvelý moderní vzhled. Délka podrážky 24 cm, délka stélky asi 22,3 cm, výška 12 cm. Výrobky PRIMIGI se vyznačují vysokou funkčností a kvalitním zpracováním. Dětské botičky PRIMIGI jsou úplně nové, nepoužitý - nevhodný dárek. Stav jsem se snažila co nejlépe nafotit. Prodávám to co je na fotce.Výrobce: PRIMIGI. Cena 1390,- Kč. Možno využít jako pěkný dárek!!!
Kvalitní panské /unisex kožené papuče z kůže/ vlny
Kvalitní panské / unisex kožené pantofle / papuče / bačkory. Vnější část je z kůže - semiše, uvnitř jsou podšité ovčí kůží s vlnou, ručně vyráběné. Velikost 46. Délka podešve je 31cm. Délka stélky je cca 30 cm. Délka stélky dle vyrobce je 29.3cm. Vnitřní materiál: ovčí kůže/vlna Vnější materiál: kůže, semiš Podšívka: kůže Podešev: termokaučuk Osobní odběr Beroun centrum/ zásilkovna/ pošta/ ppl / balíkovna
Kvalitní damské /unisex papuče z kůže/ vlny
Kvalitní damské /unisex kožené pantofle / papuče / bačkory. Vnější část je z kůže - semiše, uvnitř jsou podšité ovčí kůží s vlnou, ručně vyráběné. Výrobce je označuje jako dámské, ale vypadají jako unisex. Velikost 42. Délka podešve je 29cm. Délka stélky je cca 26.5 cm. Nesedla velikost. Vnitřní materiál: ovčí kůže/vlna Vnější materiál: kůže, semiš Podšívka: kůže Podešev: styrogum Osobní odběr Beroun centrum/ zásilkovna/ pošta/ ppl / balíkovna