inzerce, prodej, prodám, bazar

NOVÉ Jezdecké boty Justin Boots Farm&Ranch

Kategorie: Boty

Prodám nové nenošené kožené jezdecké boty Justin Boots vel. 12D.
V e-shopu za 110 dolarů.
NOVÉ Jezdecké boty Justin Boots Farm&Ranch
Podobné inzeráty
Clarks Originals Desert Boots velikost 40
Clarks Originals Desert Boots Ikonické desert Boots od Clarks. Velmi lehké příjemné na nošení. Velikost uvedena 7UK,coz odpovídá 41, ale sedí jako 40EU. Délka vnitřní stélky 25,5 cm. Barva je olivově hnědá. Boty jsou ve velmi dobrém stavu, skoro bych řekl jako nové. Nesedí mi velikost, proto prodávám dál.
Nové jezdecké boty holinky pracovní obuv
Nabízím k prodeji nové nepoužité jezdecké boty. Velikost: 44 (ale v pohodě se vejdete i když máte vel. 45 a se zateplenou vložkou i vel. 43) Boty se dají využít jako jezdecké boty i jako elegantní holinky. Krásné sedí na noze. Zakoupeno v obchodě s jezdeckými potřebami za cenu 1180,-Kč. Nyní 490,-Kč. Osobní převzetí dle dohody, na trase Praha, Brno a okolí nebo za 50kč skrz Zásilkovnu.
boty Boots & Braces vel. 44 p.c. 2900 Kč
Prodám nové tří dírkové boty Boots & Braces England velikosti 44 . Boty byly pouze jedenkrát na noze na svatebním obřadu. Pořizovací cena bot byla 2900 Kč. ( Martens, Steel, Gladiator )
Nové boty Baffin Powder Boots 9 Black/Silver, vel. EUR 40,5
Prodám nové unisexové boty Baffin Powder Boots 9 Black/Silver. Důvod prodeje - špatná velikost. Koupeno v USA. Určeno do teploty až - 80 stupňů Celsia. Původní cena cca 10.000,- Kč včetně dopravy, DPH a cla. VEL. EUR 40,5, UK 7, DÉLKA STÉLKY 26 CM. DOPRAVA DLE DOMLUVY OD 99,- KČ.
Boty Just Cavalli - NOVÉ (Roberto Cavalli)
Prodám nové nenošené kozačky Just Cavalli Wellington (Roberto Cavalli). Velikost 38. Původní cena 250 dolarů. (6 tisíc). Důvod prodeje, nesedí velikost. Prodám za půlku tj. 3 tisíce. Osobní odběr / vyzkoušení kdekoli v Ostravě po předchozí domluvě. Možno poslat na dobírku zásilkovnou / PPL parcelshop po zaplacení poštovného předem na účet. Platí do smazání. Pohybuji se často na trase Olomouc, Přerov, Prostějov, Brno, občas Zlín. Po domluvě možno dovést. odkaz na boty zde: Podívejte se i na moje ostatní inzeráty, prodávám více věcí v dobrém stavu.
Thermo boty Fox ICE boots vel.46
2x vzaté, jako nové. Velikost 46. Popis výrobce: Thermo boty, ,,Fox Ice-Boots" do -40°C, olivové Gumová podrážka s protiskluzným vzorem. Stahovací nylonové svršky. Vyjímatelné plstěnné vnitřky.