inzerce, prodej, prodám, bazar

nové formy na pečení

Kategorie: Ostatní

nabízím 2 nepoužívané formy na pečení /červená již není v nabídce/ Poštovné dle ceníku ČP,na dobírku neposílám. Pokud si sami vyřídíte zásilkovnu nebo balíkovnu mohu poslat i tak. Osobní předání je možné v Deštnici u Žatce nebo ve všední dny v Praze na Homolce.
nové formy na pečení
Podobné inzeráty
Formy na vaření vajec bez skořápky
Formy na vaření vajec bez skořápky v různých tvarech vás naučí připravovat si vejce na desítky nových způsobů. Vytřete formu olejem a vlijte dovnitř vaječnou směs s oblíbenými ingrediencemi - bylinkami, slaninou nebo zeleninou. Formu uzavřete, vložte do vody a vařte. Po vyjmutí snadno vytáhnete uvařenou směs z formy a máte připraveno luxusně vypadající vajíčko bez skořápky! Formy na vaření vajec bez skořápky v různých tvarech vás naučí připravovat si vejce na desítky nových způsobů. Vytřete formu olejem a vlijte dovnitř vaječnou směs s oblíbenými ingrediencemi - bylinkami, slaninou nebo zeleninou. Formu uzavřete, vložte do vody a vařte. Po vyjmutí snadno vytáhnete uvařenou směs z formy a máte připraveno luxusně vypadající vajíčko bez skořápky! Formy na vaření vajec bez skořápky v různých tvarech vás naučí připravovat si vejce na desítky nových způsobů. Vytřete formu olejem a vlijte dovnitř vaječnou směs s oblíbenými ingrediencemi - bylinkami, slaninou nebo zeleninou. Formu uzavřete, vložte do vody a vařte. Po vyjmutí snadno vytáhnete uvařenou směs z formy a máte připraveno luxusně vypadající vajíčko bez skořápky! Design umožňuje vařit vejce jako ve skořápce 4 dílná sada tvarů Bezpečná, netoxická a tepelně odolná forma Netradiční příprava vajíček Lze mýt v myčce Nové - cena 250kč + doprava
2 kuse forem na výrobu betonových obkladových pásků
Prodávám dvě velkoformátové úplně nové formy na jednoduchou a levnou výrobu obkladových pásku z betonu např na fasádu domu na zeď atd. Pořizovací cena byla za obě dvě formy 3700 Kč ze zadní strany každé formy jsou 4 otvory viz foto (po zaletí betonem a vytvoření obkladové pásku jsou ty otvory pro ještě lepší a snadnější přichycení na zeď pomocí např vrutu atd nebo fasádu a nebo na stěnu obě dvě formy mají stejné rozměry 52x 52 cm. Cena za obě dvě formy 2300 kc nejlépe osobní odběr!!!! při velkém zájmu zásilkovna zasláno jako nadměrný balík za poštovné předem na účet a zbytek na dobírku při převzetí
Nové i použité formy na pečení
Prodám nové i použité nerezové formy na pečení - u mě doma nevyužité. Kulaté formy průměr 22 a 26cm, srnčí hřbety 31x11cm, v.5,5cm. Cena kulatých forem 100Kč, malých forem 50Kč. Další nabídky v mých dalších inzerátech (kliknout pod inzerátem na Všechny inzeráty).
Formy na pečení (zn. Kaiser)
Prodám Formy na pečení Srnčího hřbetu / chleba / biskupského chlebíčku / piškotového korpusu,...: - použíté - v dobrém stavu - cena je uvedena za vše - plechová forma Srnčí hřbet / chleba / biskupský chlebíček (hranatá) 25 x 11 cm / neznačková - oděrky na krajích formy - plechová forma Srnčí hřbet / chleba / biskupský chlebíček (hranatá) 30 x 11 cm / značky Kaiser Prohlídka a převzetí možné v K. Varech. V případě zájmu volejte nebo pište SMS, pokud vám telefon nezvednu nebo neodpovím hned na SMS jsem zaneprázdněn. Určitě se vám následně ozvu. Na e-mail reaguji nejpozději do dvou dnů.
Formy na peceni
prodam tyto formy.formy jsou uplne nove.pouze celek!pouze volat!cenu nabidnete
Formy na pečení Tartelette TCHIBO
Nabízím nové (nepoužité) formy na pečení Tartelette, 4 ks (v originál balení)