inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové chemické WC

Kategorie: Ostatní

Prodám Nové chemické WC PROVAPO II.

cena 18.300Kč.
WC nebylo nikdy použito, je nutné zajistit vlastní odvoz. Hodkov, Zbraslavice.
Nové chemické WC
Podobné inzeráty
chemické kotvy
Dobrý den, nabízím bezkonkurenční chemické kotvy ještě s více bezkonkurenční cenou chemické kotvy značky fischer které jsou určené do větší montážní pistole cena: za kus 220,-Kč chemické kotvy není problém zaslat po celé ČR obchodová cena s DPH okolo 390,-Kč
NOVÉ Chemické wc Campingaz komplet set
Toaleta chemické wc renomovaného výrobce včetně sanitarních tekutin a toaletniho papíru. Kompletní set ihned k používání! Nevybalený, nepoužitý. Vhodné na chatu, karavan, stavba, mobilní chemické wc. Na trase Liberec Praha Č.Most po dohodě dovezu. Dohoda.
Eko chemické wc
Chemické WC- š.90cm h.100cm v 205cm vyrobeno z pevné kostry a pobita palubkami o síle 19mm. , sezení zhotoveno z omyvatelné desky, střecha pokryta pískovanou lepenkou. Cena je včetně chemické toalety. Možnost zhotovení pravé nebo levé otevírání. Cena 14.900Kč. Dopravu zajistím.
NOVÉ CHEMICKÉ WC VČETNĚ CHEMIE PC 3000,-
PRODÁM ZCELA NOVÉ, POUZE NA FOCENÍ VYBALENÉ CHEMICKÉ WC CAMPINGAZ, WC JE VČETNĚ KOMPLETNÍ STARTOVACÍ SADY CHEMIE A ROZLOŽITELNÉHO TOALETNÍHO PAPÍRU. BYL TO DÁREK, BOHUŽEL SE SEŠEL 2x :-((( PŮVODNÍ CENA 3000,- VIZ ODKAZ: TATO CHEMICKÁ TOALETA JE VHODNÁ VŠUDE TAM, KDE JE POTŘEBA MOBILITA, KOMPAKTNÍ ROZMĚRY A NEBO PŘI ABSENCI MOŽNOSTI MÍT KLASICKÉ WC. IDEÁLNÍ, NA KEMPOVÁNÍ, NA ZAHRADY, PRO OBYTNÝ VŮZ, KARAVAN, ČI NA ,,BYDLÍKA" PŘEDĚLANÉ JAKÉKOLIV AUTO ;-) POKUD BUDETE MÍT JAKÉKOLIV DOTAZY NEVÁHEJTE MĚ KONTAKTOVAT. OSOBNÍ ODBĚR V DĚČÍNĚ A OKOLÍ JINAK ZÁSILKOVNA. PODÍVEJTE SE I NA MOJE DALŠÍ INZERÁTY, V PŘÍPADĚ ODBĚRU VÍCE POLOŽEK JE JEDNOTNÉ POŠTOVNÉ A MOŽNÁ SLUŠNÁ DOHODA NA CENĚ ;-)
Renovace vnitřku nádrží - Vylití kaučukem- už žádná rez
Nabízím vyčištění nádrží od rzi a dalších nečistot, odmaštění, zneutralizování a následné vylití kaučukem. Silikonový kaučuk slouží zároveň i na utěsnění nádrže- já používám kaučuk KREEMROT od firmy Ammon technik z Německa- mám s ním nejlepší zkušenosti. Kaučuk zamezuje další korozi ocelových nádrží na benzín. Vylitím tohoto prostředku se zbavíte ucpání sítka palivového ventilu nebo filtru, ucpání trysek... Jsem schopen udělat nádrže do objemu cca 30 litrů.( mustang, pionýr, stadion,jawa 250,skoda 1000, Tatra t12....) Doba dodání 10-14 dnů,nejprve následuje hrubé odmaštění a odrezivění,pak chemické odmaštění, chemické odrezení, vysušení nádrže, zabalení do fólie, nalití kaučuku do nádrže- rozlitím kaučuku, vylitím přebytečné hmoty, nekonečné otáčení nádrže až do vyschnutí. Pak nechávám nádrž ještě cca 10 dní v pokojové teplotě doschnout. Nádrž můžete osobně dovézt do Prahy nebo odeslat např.přes zásilkovnu, ceny od 900Kč.
Matematické fyzikální chemické tabulky
Matematické fyzikální chemické tabulky Použité