inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové BOHEMIA CRYSTAL SKLENICE NA VODU A NEALKO 470ML

Kategorie: Ostatní

Prodám novou sadu 6ks BOHEMIA CRYSTAL SKLENICE NA VODU A NEALKO 470ML
Cena za komplet 500kc
Nové BOHEMIA CRYSTAL SKLENICE NA VODU A NEALKO 470ML
Podobné inzeráty
SKLENICE Bohemia crystal 6ks nové.
Bohemia crystal 6ks sklenice na vino nevybalene. 600kc Neposílám, nerad bych si o nich dopisoval nepoškozené, nepoužité.
Sklenice BOHEMIA CRYSTAL frozen ice edice
Nabízím použitou sadu sklenic výrobce BOHEMIA CRYSTAL. 7ks sklenic na sekt 7ks sklenic na přípitek 6ks sklenic na vodu Původní cena 6.800Kč, nyní cena za sadu 990,-. INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ! Pouze osobní odběr. Děkuji!
WHISKY SET CRYSTAL BOHEMIA
WHISKY SET CRYSTAL BOHEMIA, OLOVNATÝ KŘIŠŤÁL, ČESKÁ KVALITASet 1+6 z olovnatého křišťálu 24% PbO. Dlouholetá tradice sklárny BOHEMIA. Typické vlastnosti olovnatého křišťálu – jeho čistota a vysoký index lomu světelného paprsku. Výška: 320 mm Šířka: 120 mm Výška skleničky: 100 mm Průměr: 75 mm. Vše nové a nepoužité.
Sklenice od svíček - hranaté i kulaté
Prodám sklenice od svíček. K dispozici mám nejen hranaté sklenice, ale i tvar do kruhu. Sklenice jsou masivní (ty hranaté), vhodné i pro dekoraci atd. Cena hranatých sklenic 50 Kč, sklenice kruhového tvaru pak dle kvality masivnější sklo za 30 Kč, sklenice s folií s vánočním dekorem (kterou je možné i strhnout bez poškození skla) za 20 Kč a nebo mám k dispozici jednu sklenici za 10 Kč. Mohu předat osobně nebo zaslat Zásilkovnou či jinou doručovací službou.
Sklenice na svatbu a rozlučku
Sklenice na svatbu a rozlučku na zahradní párty a oslavy na terasy, zahrádky, do bazénů... sklenice na prosecco, šampus, víno nerozbitné sklenice 250x odolnější než sklo potisk sklenic od jednoho kusu .. Sklenice 10ks x 92 = 920 Tiskárna 1.376,- Doprava do tiskárny 140,- Doprava z tiskárny na vaší adresu 140,- Celkem: 2.576,- větší sklenice stojí 145,-
Zavařovací sklenice, sklenice na med
Prodám sklenice na med SKLENICE ML/1KG FACETTI dle foto, více informací na tel. , cena sklenice 13 Kč, víčko s motivem včely 4 Kč. Vše nové, po dohodě možnost dopravy