inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové bezecké tenisky Asics Novablast 2

Kategorie: Boty

Prodám úplně nové pánské běžecké tenisky Asics Novablast 2 ve velikosti 41,5. Jedny z nejlepších tenisek pro každodenní běh.

Popřípadě dobře poslouží jako sportovní lifestyle obuv jako Adidas Ultraboosty nebo Nike.

K dispozici 2 páry tenisek.

Osobně v Bratislavě nebo dobírka cez zasilkovnu v ceně.

Kontakt jen mailem.
Nové bezecké tenisky Asics Novablast 2
Podobné inzeráty
Panske boty Asics Novablast
Prodam panske boty Asics Novablast.Jsou nové,nikdy nenosene.Jsou ve velikosti us7,5 eur40,5 cm25,5.
Dámské běžecké boty Asics Gel-Cumulus, v. 46/ 29cm
Aktuální do smazání. Dámské běžecké boty Asics Gel-Cumulus 19 (2A). Obuté 1x na zkoušku ven, zjistila jsem, že jsou na mě moc úzké. Podešev je umytá. V obchodech se ceny pohybují okolo 2.5-3.5 tis a tuto velikost je těžké najít. Šířka 2A - úzká Velikost UK 11 / EUR 46 / US 13 / 29cm GEL systém tlumení v přední i zadní části boty. Stélka Ortholite pro příjemný došlap. Reflexní prvky. Barva begonia pink/baton rouge Váha jedné boty 340g Osobní odběr Beroun centrum / zásilkovna/ pošta /ppl /balíkovna tenisky, běh, boty na běhání, running shoes, sneakers, women, nadměrná velikost, zúžené, zúžená šířka, zúžené dámské běžecké boty v nadměrné velikosti
Běžecké boty ASICS GEL CUMULUS 23MK-MEN vel.UK10/EU45
Prodám levně (zabalené-nenošené) běžecké boty ASICS GEL CUMULUS 23MK-MEN vel.10/45 více o typu a velikosti viz.další foto. Doporučená cena 3990 nyní v AKCI za 1690. Popis-pánské běžecké boty. Tato bota na dlouhé vzdálenosti je navržená tak, aby zlepšila plynulost vašeho kroku i vaši náladu. Výrazné barevné provedení těchto bot, které jsou součástí balíčku CELEBRATION OF SPORT, poukazuje na všechna pozitiva, která sport přináší. Technologie GEL v oblasti paty vytváří měkký pocit pod chodidly, takže se budete cítit jako v bavlnce. Tlumení FLYTEFOAM navíc snižuje hmotnost boty a zlepšuje přechod z paty na špičku, takže poletíte jako šíp.
Nové dámské tenisky Asics GT 2000/ US 12 / EUR 44.5 / 28.5cm
Aktuální do smazání. Úplně nové, nesedla velikost. Vhodné pro neutrální a hyperpronaci. Váha jedné boty 310g. Krabice zůstala v zahraničí. V obchodech se ceny pohybují okolo 2.5-3.5 tis a tuto velikost je těžké najít. Size US 12 / EUR 44,5 / 28.5 cm. GEL systém tlumení v přední i zadní části boty. Stélka Ortholite pro příjemný došlap. Reflexní prvky. Barva Midgrey/White/Pink Glow Osobní odběr Beroun centrum/ zásilkovna/ pošta /balíkovna. Odesílám po platbě předem na účet + poštovné. Zásilkovna (doručení na výdejní místo) - 79 Kč. tenisky, běh, boty na běhání, running shoes, sneakers, women, Asics 44,5 Asics 44
Běžecké trailové boty Asics
Prodám trailovky Asics Gel Sonoma 6. Velikost bot je 44,5 (28,5cm) Prodávám z důvodu že mi tento typ nevyhovuje. Boty jsou jak nové, vyzkoušeno na 10km běhu. Možný osobní odběr, nebo Zásilkovna.
Sportovní boty/sálovky ASICS Noosa FF, vel. 39
Prodám výborné běžecké boty/tenisky, zn. ASICS, typ Noosa FF, vel. uvedená 39, 7 1/2, uvedená vnitřní stélka 24,5cm, tento rozměr odpovídá dolní prohlubni v zadní vložce, až k hornímu kraji je to 25,5cm, jsou tedy vhodné na nohu vel. 37-38. Atraktivní provedení, kombinace reflexní svítivé oranžovočervené barvy, zelené tkaničky, žlutozelená podrážka. Zvýšená gumová špička zabraňující okopání boty. Název firmy na jazyku, logo v přední části a vzadu na úchytu usnadňujícím obouvání. Přední část je prodyšná, větrací, ideální jako letní běžecké boty. Velmi kvalitní lehké pohodlné boty, velmi pěkný stav, špičky jsou možná lehce špinavější, ale nic výrazného. Podrážky nejsou nijak moc ošlapané. V jedné prohlubni je podrážka na kousku odřená, na nošení to nemá žádný vliv, noha tam nedošlapuje. Jinak bez vady, už jsou malé. PC: 1699Kč, nyní cena 440Kč + 91Kč poštovné nebo 65Kč Balíkovna nebo 81Kč Zásilkovna Popis výrobce: S botou Noosa FF vstoupíte mezi rychlíky. Je vybavená mezipodešví Flytefoam (drop 10 mm) s tlumícím GELem, který utlumí váš dopad, aniž by přidal botě na hmotnosti. Systém IGS podpoří váš přirozený pohyb a prodyšná horní část umožňuje noze bez problému dýchat. Díky reflexnímu vzhledu se nemusíte bát běhat ani za slabšího světla a tmy, protože budete dobře vidět. Noosa FF je lehká, je určená pro rychlé běžce s neutrálním došlapem. Pro tvrdé povrchy je podešev zakončena otěruvzdornou uhlíkovou gumou, vnitřní vložka s mnoha otvory podporuje řízení vlhkosti.