inzerce, prodej, prodám, bazar

Nové album na fotky - pro dítě, holčičku

Kategorie: Ostatní

Prodám krásné nové album na fotky - na fotky dětí, pro holčičku. Bohužel nevhodný dárek. Kvalitní, vypadá velmi pěkně. Osobní odběr Brno, Slavkov u Brna nebo mohu zaslat.
Nové album na fotky - pro dítě, holčičku
Podobné inzeráty
Svatební album (+ druhé album zdarma)
Prodám krásné klasické svatební album (rozbalené, ale nepoužité) - výborný stav, jako nové. Potažené saténem, výšivka s korálky, rozměr 34x31 cm, 20 pevných listů s mezilisty. Album v šedé kartonové krabici (spodní díl), následně v plastovém obalu (plast mírně ošoupaný). K tomuto albu přidám v případě zájmu zdarma červené látkové album (19x14 cm, 30 listů.) Cena 300 Kč (osobní odběr v Pardubicích nebo + poštovné dle ceníku ČP/Zásilkovny).
Pokemon
Predám.Vsetko nové a originál Silver ETB-38e Silver Build&battle-53e Silver Build&battle maly-25e League battle-28e Lost origin ETB-40e Dialga-35e Album na 252ks-13e Album kožený na 360ks-35e Album kožený na 480ks-45e Album na 360ks-25e Album na jumbo karty-17e Možnosť aj osobného prevzatia na predajni v Bytči Viac produktov na predaj nájdete na mojej fb stránke MP-Pokeby
Svatebni Album Wedding Photo Album
Svatebni Album Wedding Photo Album Osobni odber v Brne a okoli. Mohu je zaslat na dobírku 20 stran/pages
Stavení album na fotky
Svatební album na fotografie, 29 x 26 cm, vydavatelství Fragment, album je na zavazování, viz foto
nové album na fotky
krásné nové album na fotky
Snímač moči pro děti
Enuretický alarm - Dri Sleeper Eclipse - bezdrátový, • Bezdrátová budící jednotka DRI Sleeper® Eclipse se položí na noční stolek, event. dále od dítěte (max. 15 m). • Urosensor™ se umístí do spodního prádla a jakmile se setká s močí, spustí se alarm, který pomočené dítě probudí. • V průběhu dalších několika dní či týdnů se dítě začne učit vstávat stále rychleji, až jednou předstihne alarm a probudí se ještě před pomočením. • Potom se dítě začne samo budit pokaždé, když bude potřebovat použít toaletu. • Konečná fáze: Dítě bude spát celou noc bez potřeby močit či vstávat a chodit na toaletu. Ve finální fázi bude vaše dítě stejně jako dospělý člověk schopno probudit se, pokud pocítí potřebu jít na toaletu a dokonce, což je nejzajímavější, ustane i přílišná noční produkce moči.