inzerce, prodej, prodám, bazar

Nová sedačka do L,pri rychlém jednání sleva

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám novou jen rozbalenou sedačku ve tvaru L možnost vyměnění područky viz foto levá strana.Špatně vyrobený kus proto černá látka na přední straně,chybejicí látka je k tomu šikovný člověk opravý (počalouní).
Rozměry 3m -190cm
Není rozkládací v reálu hezčí barvy.
Při rychlém jednání sleva!!
Nová sedačka do L,pri rychlém jednání sleva
Podobné inzeráty
Kožená sedací souprava 3 dílná
Kožená souprava smetanové barvy, součástí je zahnutá sedačka + rovná sedačka + taburet. Sedačka nese známky používání, ale stále někomu ještě poslouží. Na zahnutém díle je jedna nožka propadlá, ale nemá to vliv na funkčnost. U taburetu je taky jedna nožka propadlá, tak je nahnutý. Rozměry: zahnutá sedačka 294 x 94 (110), rovná sedačka 193 x 91, taburet 96x 95x 79 Při rychlém jednání jsme ochotni se domluvit na ceně. V případě zájmu prosím volat +420 , nebo emailem. Vyzvednutí v Mohelnici.
Prémiová rohová sedačka
Při rychlém jednání sleva. Francouzská rozkládací sedačka do pravého rohu, stav 9/10. Původní cena 26 199 Kč. Při rychlém jednání sleva. Popis prodejce: Jemná elegance se špetkou francouzského šarmu, to je pohovka z kolekce Enjoy. Její hebká náruč vám nachystá příjemné chvilky odpočinku a budete si přát, aby posezení s rodinou nebo přáteli nikdy neskončilo. Pokud se hosté rozhodnou, že nechtějí návštěvu ukončit předčasně a naskytne se příležitost nečekaného přespání, s touto pohovkou jim přichystáte plnohodnotné lůžko během chvilky a ráno si můžete dát ještě společnou snídani.
Rozkládací sedačka s úložným prostorem + DÁREK
Prodám stále hezkou a zachovalou sedačku s rozkládáním a úložným prostorem. Sedačka byla vyčištěna na mokro vysavačem Karcher, nemá vady, je funkční a není prosezená. Rozměry: délka 230 cm, šířka 155 cm hloubka sedu 54 cm, výška sedu 41 cm výška pevných zad 70 cm, s polštáři 83 cm Jako dárek přidám barevně ladící obrazy ve stylu retro. Sedačka je připravena k odběru, obalena ochrannou folií proti znečištění při převozu, je rozložená do dvou kusů. Osobní odběr Ostrava Hrabová. PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA.
Pohodlná sedačka, křesla, taburety
Dobrý den, nabízím k prodeji starší sedačku - poctivá česká práce, vysoká pohodlná opěradla. Sedačka není rozkládací. Stav dle fotek, místy vybledlá a lehce zašpiněná. Komplet obsahuje: 1x Pohovka rozměry šířka 210 cm, délka 85 cm, výška 96 cm; 2x křeslo šířka 85 cm, délka 85 cm, výška 96 cm; 2x taburet s úložným prostorem š43 x d43 x 40 cm výška Sedačka se nachází v Č. Budějovicích 7 - Rožnově. Při rychlém jednání a odvozu sleva, rezervace neprovádím.
Velká sedačka - zakázková výroba
Prodám krásnou velkou sedačku vyrobenou na zakázku, žádná „masová“ výroba, ale reprezentativní kus nábytku, který povznese Váš interiér, a poskytne Vám zároveň i pohodlí a možnost spaní, v případě potřeby, přestože sedačka není rozkládací. Lze ji pouze rozdělit na dva stejné díly, viz fotky. Má pohodlné a široké boční opěrky, které mohou posloužit jako odkládací prostor. K sedačce jsou dva polštáře ve stejné barvě a materiálu. Barva krémová, materiál polyester, hladká tkanina. Sedačka je důkladně, hloubkově vyčištěná, takže je připravená ihned k užívání. Rozměry: délka bez opěrek: 234cm, šířka opěrky: 28cm délka opěrky: 117cm, výška zadní části: 78cm, výška opěradla: 46cm, délka sedáku: 95cm. Cena: 14.500,- při rychlém jednání sleva na 12.500,- (spěchá kvůli stěhování). Dopravu je nutné si zajistit, po Praze mohu předat kontakt na spolehlivou stěhovací službu.
Luxusní pohodlná sedačka
Prodáme tuhle luxusní sedačku.. sedačka má rozměry 235/145.. sedačka je pravidelně čištěná profi firmou, nicméně teď jsme ji čistit nenechali, neboť máme novou.. sedačka je neprosezená, akorát má na kůži ze zadní strany oděrky od stěhování (viz foto).. jsou k ní 4 velké a 1 malý polštář.. je super pohodlná a vhodná i na příležitostné spaní.. není rozkládací a nemá úložný prostor.. odvoz vlastní z Otrokovic, odnos ze 4 patra (do výtahu se vleze).. v případě rychlého jednání sleva..