inzerce, prodej, prodám, bazar

nová sada

Kategorie: Potraviny

nová, nepoužitá sada na piknik, talíře, lžíce, pohárky. Plast bílo růžové provedení.
Cena 250
nová sada
Podobné inzeráty
Cukrářské potřeby a krabičky na makronky
Prodám cukrářské potřeby a krabičky na makronky: 1) Zlaté i stříbrné košíčky Decora -na pralinky nebo drobné cukroví -zlatá nebo stříbrná barva -úplně nové, originál balení Cena: 100 Kč/sada 2) Pevná dortová podložka rosegold -průměr 20 cm -šířka 12 mm -nová, v originálním balení Cena: 40 Kč 3) Vykrajovačky: lístečky -nové, nepoužité -3 kusy v balení Cena: 29 Kč 4) Polystyrenové makety dortu -průměr 10 cm -6 kusů v sadě -nové, nepoužité Cena: 7 Kč/ kus nebo 30 Kč/celá sada 5) Plastová krabička na makronky (na 12 kusů) -nová, přišla s prohnutým víčkem Cena: 20 Kč 6) Plastová krabička na makronky (na 9 kusů) -nová, přišla s prohnutým víčkem Cena: 15 Kč +62 Kč doporučené poštovné nebo 79 Kč Zásilkovna (případně další možnosti zaslání dle dohody) V případě zájmu mě prosím kontaktujte emailem- přes kontaktní formulář, případně SMS zprávou. NEVOLAT!
Vysoce kvalitní 7 dílná sada nožů NOVÁ zn. Bergner
Zcela NOVÁ 7 dílná sada nožů vysoké kvality zn. Bergner Mrkněte na všechny moje inzerce, stačí klik na moje jméno.
Sada nožů Fiskars
Nerozbaleny, nová sada nožů Fiskars Pořizovací cena 1300 Zasílám Zasilkovnou V případě zájmu prosím na email mujsvet5733@ Nebo osobní předání v Olomouci
Sada nožů na carving
Prodám sadu nožů na carving značky triangle pro úpravu ovoce a zeleniny. V sadě je 8 pomůcek na tvoření a vyrábění z ovoce a zeleniny. Další 2 přidám. Sada je úplně nová a nepoužívaná. Nože jsou v ochranném pouzdře. V případě zájmu prosím o zprávu děkuji.
Ernesto / Sada 4 nožů na sýr
Sada 4 nožů na sýr -na měkký sýr -na tvrdý sýr -servirovaci vidlicka -nůž na parmezan nerezová ocel Nože jsou NOVÉ, nepoužívané, vč. originalniho balení
Sada příborů Rostex
Dobrý den, Prodám krásnou, kompletní sadu 24 ks příborů Rostex s dřevěnými rukojeťmi. Sada byla použita jen příležitostně. Cena nezahrnuje náklady na poštovné.