inzerce, prodej, prodám, bazar

NOVÁ POSTEL, STŮL, SKŘÍŇ

Kategorie: Ostatní nábytek

Dobrý den,

prodám úplně nový zabalený nábytek viz obrázky. Vše kompletní. Pouze menší oděrka. Prodávám za zlomek ceny. Vše si je samozřejmě možné při převzetí zkontrolovat.

původní cena: 14 399Kč
nyní: 6 399Kč
Tel:
odkaz:
dětská postel , nový nábytek
NOVÁ POSTEL, STŮL, SKŘÍŇ
Podobné inzeráty
Nábytek - postel, stůl jídelní, stůl psací, polster
Dobrý den, Nabízím k prodeji, či za odvoz následující: Postel rám Ikea 140x200 (pouze rám) - 1000 Kč Postel palety 120x200 (i s matrací) - 1500 Kč (palety Buildify) Stůl jídelní 180x90 - 3500 Kč (pozn. Desky jsou nerovné z výroby) Stůl psací 150x70 - za odvoz Polstry šedé - 50 Kč/ks Pouze osobní odběr Praha - západ
NOVÁ POSTEL, STŮL, SKŘÍŇ
Dobrý den, prodám postel viz obrázky. Součástí je skříň a stůl. Je nový nepoužitý bez vad. Prodám za zlomek ceny. Samozřejmostí je kontrola zboží při předání. původní cena: 17 731Kč nyní: 7 500Kč Tel: odkaz:
Nábytek do dětského pokoje
Dobrý den, prodám nábytek (skříň, stůl a postel) z dětského pokoje. Dam k tomu nějaké info. Všechno používáno cirka 7 let. Nějaké škrábance se na stole z používání našly, proto byla deska přebroušena a přelakována (do bílé, jako původní). Skříň bez poškození, dodělaný jeden regál a nástavec nahoru na skříň pro více úložného prostoru. Postel nesla nějaké skrabance, proto byla rozebrána a nohy byly nalakovány do černé barvy, jinak zbytek bílý (na foto ještě před opravou). Jinak bez poškození, všechny příčky k tomu. Jsou k tomu ještě na boky krycí plachty. Rozměrově na velikost matrace 200x80cm. Prodavam bez matrace. Všechno lamino, postel jediná ze dřeva (masiv). Pro více info stačí zavolat a můžeme se dohodnout. :) Cena 2.500,- Kč můžeme se domluvit.
Prádelní skříň (první republika), dřevo masiv, tmavě hnedá
Prodám prvorepublikovou prádelní skříň, dřevo masiv, tmavě hnedá dřevěná dýha, 7x samostatných šuplíků přes celou šířku skříně, z toho 3 vysouvací bez přední stěny a jeden klasický šuplík. Skříň možno zamknout na klíč. Rozměry: 120cm x 61 cm x 184 cm (šířka x hloubka x výška) Při férovém jednání dohoda možná. Preferuji prodej nábytku ideálně najednou, viz seznam níže, ať se udrží pospolu. Prádelní skříň je součástí setu nábytku, kdy k němu mám ještě: - při koupi všeho nábytku najednou dám slevu přes 1/3 (= slevu 35%) * rozkládací prvorepublikový gauč / kanape s menšími skříňkami s posuvnými skly, kožené čalounění * bar na alkohol, se šuplíky, dvířky na lahve * obyvákový sekretář s úložnými prostory * jídelní kulatý rozkládací stůl (cca 5 lidí), možno rozložit do oválu pro cca 7-8 lidí * psycha (stolek se zrcadlem) do předsíně / ložnice * prádelní skříň s výsuvnými velkými šuplíky přes celou šířku * šatní skříň, 2 segmenty (2/3 a 1/3)
Dřevěný nábytek do dětského pokoje
Prodám dětský nábytek. Sada obsahuje: 2 postel s šuplíky 1 skříň na oblečení 2 vysoká skříň (knihovny) 2 (+1) skříňka s dvířky 2 skříňka s šuplíky 1 stůl Cena za sadu je 5.000 Kč. Prodám i po kusech. Postel, velká stříň 800,- Knihovna 500,- Skříňka 600,- Stůl (třeba opravit) 200,- Nábytek je lehce obouchaný, postele a stůl víc.
Prodám nábytek: postel,skříň a noční stolky
Postel, skříň a 2 noční stolky, 7500,- Nebo postel 5500,- a skříň s noční stolky 2000,- Vlasni odvoz. Možná sleva