inzerce, prodej, prodám, bazar

Nová pánská bunda

Kategorie: Snowboarding

Prodám novou pánskou bundu na snowboard viz foto. Velikost M
Nová pánská bunda
Podobné inzeráty
SNB/Snowboard bunda MEATFLY, pánská, S, použitá 3x
Prodám SNB/Snowboard bundu MEATFLY, pánská, velikost S (odpovídá M). Vhodná i na denní nošení, ne jen na sport. Nová mě stala minulý rok 3999Kč. Na svahu jsem ji měl 3x vždy na pár hodin. Parametry: - dvouvrstvá konstrukce - voděodolný 15.000 mm - prodyšný 10.000 gr/m2/24h - podlepené švy - voděodolné zipy - větrání v podpaží kryté zipem - stahování kapuce - stahování spodní části - částečná vnitřní hřejivá fleece podšívka - sněhový elastický pás se zapínáním - rukávy jsou zakončeny elastickým návlekem s otvorem pro palec a nastavitelnou manžetou na suchý zip - dvě vnější kapsy na zip ve spodní části - vnější náprsní kapsa na zip - kapsička na zip na levém rukávu - dvě vnitřní kapsy na suchý a klasický zip s vývodem na sluchátka Je bez známek používání, samozřejmě vypraná. Dobírka možná, aktuální do smazání
Snowboardová bunda Nike AEROLOFT 800 - velikost L
Snowboardová bunda Nike AEROLOFT 800 - velikost L - ve velmi dobrém stavu. Bunda je z kachního peří, má vodní sloupec 20 000 a je velmi dobře zateplená díky PrimaLoft technologii - odzkoušeno. A když se přeci jen oteplí, má velmi dobrý ventilační systém - viz foto. Bunda je má v jednom místě poškozenou svrchní vrstvu - viz foto - nemělo by mít vliv na funkčnost. Je to jen tenká vrstvička s voděodolným nástřikem.
Panska snowboardova bunda Ride v. L
Malo nosena, krasna sedohneda farba. Velkost L
Pánská bunda Nugget Challenger 2 Jacket
Zánovní, v perfektním stavu, aktuálně už nevyhovuje velikost. PARAMETRY: Velikost "L" Voděodolnost: 10. 000 mm Prodyšnost: 10.000/m2/24h Podlepené švy Větrání pod paží na zip Sněhový pás se zipem, který je možné připnout ke kalhotám Nugget Dvě vnější kapsy na zip Vnější menší kapsa na druk Vnější náprsní kapsička na zip Kapsička na rukávu pro schování skipassu Vnitřní audio kapsa a kapsa na brýle Vnitřní kapsička se zipem na doklady Původní cena 5 tis.Kč.
Snowbordová bunda pánská vel. M
Prodám zachovalou zimní bundu značky Magic Adventure. Velikost M, ale zdá se být větší. Je možné zaslat jako balík přes Zásilkovnu za 69,-Kč.
SNB SET bunda a kalhoty Horsefeathers Morse
SNB stylová zateplená bunda a kalhoty, která má styl jak do městského provozu, tak na hory. Nabízí spoustu praktických a funkčních vychytávek, které ti zpříjemní každý zimní den. Bunda je vybavena technickým materiálem Ultratech s laminovanou membránou, takže chrání před veškerými elementy zimního počasí. Uvnitř má nylonovou podšívku a komfortní zateplení, takže ti v bundě nebude zima. PC. 6.000 Kč 1x sjela kopec, je mi velká. Ideal na postavu 180-195 cm. DETAILY Vodní sloupec: 10.000mm Prodyšnost: 10.000g Zateplení: PET (80g tělo, 60g rukávy) Podšívka: 100% nylonový taft Materiál: UltraTech® 10/10 - vysoce kvalitní materiál navržený pro maximální výkon v různorodých podmínkách. Technická vnější tkanina je laminována s voděodpudivou a prodyšnou membránou. Výrobce materiálů UltraTech® má výrobní procesy a složení komponent v souladu s kritérii certifikace bluesign®, s účelem optimalizovat udržitelnost. Povrchová úprava C6 DWR - DWR zabraňuje vlhkosti nasáknout vnější povrch látky. Značka HF využívá pouze úpravu C6 s kratším řetězcem, která se v prostředí rychleji rozkládá a má menší toxicitu pro člověka i přírodu. PET zateplení - Je vyrobeno z PET granulátu a je tvořeno z tenkých stlačitelných vláken. Prostor mezi těmito mikrovlákny je vyplněn vzduchem, který poskytuje teplo a efektivně jej udržuje i za vlhka. Zateplení rychle schne, je velmi trvanlivé, měkké, prodyšné a má skvělou regenerační schopnost po stlačení. Odolné nitě Coats® - Coats vyrábí nitě již více než 250 let, což znamená, že do jejich řady nití se promítá desetiletí inovací. Výsledkem jsou jedny z nejsilnějších a nejspolehlivějších nití, jaké se kdy vyráběly. Odolné zipy YKK. Podlepené kriticky namáhané švy. Nastavitelná spodní lem. Nastavitelné manžety rukávů. Audio kapsa.  Flísová ochrana brady. Ergonomicky tvarované rukávy. Snowcatcher s protiskluznou gumou. Flísová podšívka kapes. Poutka k propojení s kalhotami. Kapsa na permici. Nastavitelná kapuce. Karabina na klíče