inzerce, prodej, prodám, bazar

NOVÁ originál VW síťka proti hmyzu VW T6.1 Multivan,Caravela

Kategorie: Příslušenství

NOVÁ ORIGINÁLNÍ VW síťka proti hmyzu VW T6.1 Multivan, Caravelle

Prodám novou síťku proti hmyzu (Moskytiéra) z vozu Volkswagen T6.1 Multivan.

Určeno pro vozy s originálním posuvným oknem VW T6.1 Multivan, Caravelle, Comfortline, California Beach/Coast/Ocean

Moskytiéra je oboustranná a využijete ji tak v levém i pravém posuvném okně.

VW Číslo dílu: 7LA068528
Originální síťka proti hmyzu pro posuvná okna VW T6.1
Volkswagen Original Parts®
Vhodné pro levé a pravé posuvné okno v zadních dveří
Na modely: VW T6.1 od 09/2019

Cena: 1500,-
NOVÁ originál VW síťka proti hmyzu VW T6.1 Multivan,Caravela
Podobné inzeráty
STŘEŠNÍ AUTOSTAN ALASKA 160 CM - ZELENÝ / PÍSKOVÝ
Rozměry: Rozložený: 63x240x126 cm Složený: 165x125x29 cm Spací prostor: 160x240 cm Váha netto/brutto: 47/50 kg Na fotografiích je vyobrazen stan v zelené barvě! Fotografie zobrazují produkt z roku 2020. V roce 2021 je bílá podlaha a stříbrný žebřík. Střešní stan nejvyšší kvality na míru pro Escape. Zkušenosti získané během expedic umožnily zavedení drobných vylepšení, která se v továrních sériových produkcích nenacházejí. Stan je bez předsíně. Popis výrobku: „Krátká“ verze - vstup do stanu je o něco méně zastřešený než v dlouhé verzi. Podlaha je vyrobena z hliníku, vyplněna izolační pěnou, uvnitř hliníková „voština“ natřená bílou strukturou. Podlaha stanu poskytuje vynikající izolaci i při nízkých teplotách. Na podlaze pohodlná matrace o tloušťce 6 cm se snímatelným potahem. Okna mají otevírací síť proti hmyzu, vnější rolety připevněné pomocí čepů a zevnitř těsný uzávěr. Vstupní otvory se sítí proti hmyzu a těsným uzávěrem. V horní části stanu je nastavitelná ventilace (se sítí proti hmyzu) a 2 velké otevírací světlíky také se sítí! Na oknech je všitý flyš všit profesionální fólií. Stan je zcela chráněn před nežádoucími návštěvníky (komáry, hmyzem). Samozřejmostí je vodotěsný kryt stanu, rozložení je velmi jednoduché - plně rozložení s okny za méně než dvě minuty, bez připevnění kolíků do rolet - několik sekund (kontrolováno v dešti). Sada obsahuje tašku na boty, spodní část ve formě síťoviny umožňuje suché mokré boty. Materiál: - stěny vyrobené z nejkvalitnější impregnované bavlny (plátna) o hmotnosti 280 g / metr (většina prodejců je materiál tenčí 260 g), vyztužené ripstop síťkou v kombinaci s polyesterem. To zajišťuje vodotěsnost a vynikající dýchání. Švy stěn jsou podlepeny, aby se zabránilo roztažení materiálu a úniku v dešti. 4 hlavní otvory (2 vstupy a 2 okna) a 2 střešní okna chráněná sítí proti hmyzu a roletami zevnitř i zvenčí umožňují dokonalou regulaci teploty uvnitř. Za chladnějších nocí uzavíráme otvory na obou stranách, v teplejších nocích necháváme pouze sítě. Poskytuje pocit chladu i ve velmi horkém počasí. - flysheet - voděodolný 420D Oxford polyester. Přídavný rám zaručuje proudění vzduchu mezi flysheetem a střechou stanu. V tropech jsou nad střešními okny instalovány dvě profesionální fólie. - černý vnější obal - 100% vodotěsný, vyrobený z velmi silného a odolného PVC 1000 g, s malým zipem pro snadné otevírání a zavírání. Sada obsahuje teleskopický žebřík o délce 2,3 ma LED osvětlení napájené z USB. Stan má hliníkové montážní lišty a sadu konzol pro střešní nosič nebo zábradlí a struny připevněné k zemi. Kolejnice stanu lze namontovat podél nebo přes stan v závislosti na typu střešního nosiče, který máte. Stan lze otevřít do stran nebo do zadní části vozidla.
STŘEŠNÍ AUTOSTAN ALASKA 190 CM - ZELENÝ / PÍSKOVÝ
Rozložený: 193x240x126 cm Složený: 195x125x29 cm Spací prostor: 190x240 cm Váha netto/brutto: 60/65 kg Zkušenosti získané během expedic umožnily zavedení drobných vylepšení, která se v továrních sériových produkcích nenacházejí. Stan je bez předsíně. Popis výrobku: „Krátká“ verze - vstup do stanu je o něco méně zastřešený než v dlouhé verzi. Podlaha je vyrobena z hliníku, vyplněna izolační pěnou, uvnitř hliníková „voština“ natřená bílou strukturou. Podlaha stanu poskytuje vynikající izolaci i při nízkých teplotách. Na podlaze pohodlná matrace o tloušťce 6 cm se snímatelným potahem. Okna mají otevírací síť proti hmyzu, vnější rolety připevněné pomocí čepů a zevnitř těsný uzávěr. Vstupní otvory se sítí proti hmyzu a těsným uzávěrem. V horní části stanu je nastavitelná ventilace (se sítí proti hmyzu) a 2 velké otevírací světlíky také se sítí! Na oknech je všitý flyš všit profesionální fólií. Stan je zcela chráněn před nežádoucími návštěvníky (komáry, hmyzem). Samozřejmostí je vodotěsný kryt stanu, rozložení je velmi jednoduché - plně rozložení s okny za méně než dvě minuty, bez připevnění kolíků do rolet - několik sekund (kontrolováno v dešti). Sada obsahuje tašku na boty, spodní část ve formě síťoviny umožňuje suché mokré boty. Materiál: - stěny vyrobené z nejkvalitnější impregnované bavlny (plátna) o hmotnosti 280 g / metr (většina prodejců je materiál tenčí 260 g), vyztužené ripstop síťkou v kombinaci s polyesterem. To zajišťuje vodotěsnost a vynikající dýchání. Švy stěn jsou podlepeny, aby se zabránilo roztažení materiálu a úniku v dešti. 4 hlavní otvory (2 vstupy a 2 okna) a 2 střešní okna chráněná sítí proti hmyzu a roletami zevnitř i zvenčí umožňují dokonalou regulaci teploty uvnitř. Za chladnějších nocí uzavíráme otvory na obou stranách, v teplejších nocích necháváme pouze sítě. Poskytuje pocit chladu i ve velmi horkém počasí. - flysheet - voděodolný 420D Oxford polyester. Přídavný rám zaručuje proudění vzduchu mezi flysheetem a střechou stanu. V tropech jsou nad střešními okny instalovány dvě profesionální fólie. - černý vnější obal - 100% vodotěsný, vyrobený z velmi silného a odolného PVC 1000 g, s malým zipem pro snadné otevírání a zavírání. Sada obsahuje teleskopický žebřík o délce 2,3 ma LED osvětlení napájené z USB. Stan má hliníkové montážní lišty a sadu konzol pro střešní nosič nebo zábradlí a struny připevněné k zemi. Kolejnice stanu lze namontovat podél nebo přes stan v závislosti na typu střešního nosiče, který máte. Stan lze otevřít do stran nebo do zadní části vozidla.
STŘEŠNÍ AUTOSTAN ALASKA 140 CM - ZELENÝ NEBO PÍSKOVÝ
Rozměry: rozměry v rozloženém stavu: 240 x 143 x 126 cm rozměry po složení: 145x125x29 cm rozměry místa na spaní: 140x240 cm Čistá / hrubá hmotnost: 46/49 kg Na fotografiích je vyobrazen stan v zelené barvě! Fotografie zobrazují produkt z roku 2020. V roce 2021 je bílá podlaha a stříbrný žebřík. Střešní stan nejvyšší kvality na míru pro Escape. Zkušenosti získané během expedic umožnily zavedení drobných vylepšení, která se v továrních sériových produkcích nenacházejí. Stan je bez předsíně. Popis výrobku: „Krátká“ verze - vstup do stanu je o něco méně zastřešený než v dlouhé verzi. Podlaha je vyrobena z hliníku, vyplněna izolační pěnou, uvnitř hliníková „voština“ natřená bílou strukturou. Podlaha stanu poskytuje vynikající izolaci i při nízkých teplotách. Na podlaze pohodlná matrace o tloušťce 6 cm se snímatelným potahem. Okna mají otevírací síť proti hmyzu, vnější rolety připevněné pomocí čepů a zevnitř těsný uzávěr. Vstupní otvory se sítí proti hmyzu a těsným uzávěrem. V horní části stanu je nastavitelná ventilace (se sítí proti hmyzu) a 2 velké otevírací světlíky také se sítí! Na oknech je všitý flyš všit profesionální fólií. Stan je zcela chráněn před nežádoucími návštěvníky (komáry, hmyzem). Samozřejmostí je vodotěsný kryt stanu, rozložení je velmi jednoduché - plně rozložení s okny za méně než dvě minuty, bez připevnění kolíků do rolet - několik sekund (kontrolováno v dešti). Sada obsahuje tašku na boty, spodní část ve formě síťoviny umožňuje suché mokré boty. Materiál: - stěny vyrobené z nejkvalitnější impregnované bavlny (plátna) o hmotnosti 280 g / metr (většina prodejců je materiál tenčí 260 g), vyztužené ripstop síťkou v kombinaci s polyesterem. To zajišťuje vodotěsnost a vynikající dýchání. Švy stěn jsou podlepeny, aby se zabránilo roztažení materiálu a úniku v dešti. 4 hlavní otvory (2 vstupy a 2 okna) a 2 střešní okna chráněná sítí proti hmyzu a roletami zevnitř i zvenčí umožňují dokonalou regulaci teploty uvnitř. Za chladnějších nocí uzavíráme otvory na obou stranách, v teplejších nocích necháváme pouze sítě. Poskytuje pocit chladu i ve velmi horkém počasí. - flysheet - voděodolný 420D Oxford polyester. Přídavný rám zaručuje proudění vzduchu mezi flysheetem a střechou stanu. V tropech jsou nad střešními okny instalovány dvě profesionální fólie. - černý vnější obal - 100% vodotěsný, vyrobený z velmi silného a odolného PVC 1000 g, s malým zipem pro snadné otevírání a zavírání. Sada obsahuje teleskopický žebřík o délce 2,3 ma LED osvětlení napájené z USB. Stan má hliníkové montážní lišty a sadu konzol pro střešní nosič nebo zábradlí a struny připevněné k zemi. Kolejnice stanu lze namontovat podél nebo přes stan v závislosti na typu střešního nosiče, který máte. Stan lze otevřít do stran nebo do zadní části vozidla.
Chrysler PT Cruiser r.01-10-Sluneční clony(sada 6ks) UK
Použité, velmi dobrý stav.Nymburk+okolí. Sluneční clona pro Chrysler PT Cruiser 5-dveřový,rok 01-10, 6ks. Náhrada tónovací fólie oken, ale vhodné i k fóliím(větrání bez hmyzu vevnitř). Na míru pro PT Cruiser 5-dveřový r.01-10. Made in GB(navržené i vyrobené). Vysoká kvalita, pevná konstrukce, žádná čína. Snižují teplo vznikající ve vozidle. Je možné i nadále otevírat zadní okna, přičemž sítě brání vnikání otravného hmyzu při otevřeném okně. Blokují UV záření až z 95 %. Nabízejí optimální ochranu proti oslnění, například když je slunce nízko na obloze za slunečných podzimních dnů. Zabraňují náhlému oslnění. Dokonale chrání pasažéry, vaše děti nebo domácí mazlíčky, před zvědavými pohledy. Instalace trvá jen několik minut. V případě potřeby je lze v několika jednoduchých krocích opět odstranit a uložit do tašky, která je součástí. Výhody: - když máte ale i nemáte na oknech fólie - Snadná rychlá instalace - Není potřeba žádné vrtání nebo šroubování - rychle odnímatelné - snadno se skladuje (taška) - levná alternativa fólií (tónování oken) Ochrana proti : - UV záření až 95% - Sluneční paprsky / Antireflexní - Soukromí zvenčí - zabraňuje vniknutí hmyzu Je dodávána s návodem k instalaci, upevňovacími sponami a praktickou úložnou taškou. Nové s dopravou z UK=2900Kč. Běžná cena v českých eshopech=3600Kč...
Klíč
Kompletní Klíč octavia 1 a Octavia 2 Golf 4,5 Passat B 5.5 . Transporter T5 Multivan Caravela Prosím podvodníky (pošlu vám kurýra) Nepište!!!
Síťka Volvo XC90
Originální síťka oddělující zavazadlový prostor od prostoru pro cestující pro Volvo XC90 rok výroby 2005-2015 ve vynikajícím stavu. #síťka #síťkavolvoXC90 #volvoxc90 #síťkavolvo #síťkapropsa #síťkadokufru #síťkadoauta