inzerce, prodej, prodám, bazar

Nová moskytiéra, síť proti hmyzu do dveří 100x210 cm

Kategorie: Doplňky

!!!!! VŠECHNY MOJE INZERÁTY JSOU AKTUÁLNÍ !!!

Nová moskytiéra, síť proti hmyzu do dveří 100x210 cm.

Úplně nové zboží, nepoužité, originál, ještě zabalené v krabici.

Hliníkový rám, dveřní ochrana, výrobek je v bílém provedení.

Původní cena 800,-Kč. !!!VELKÁ SLEVA!!!

Vzhledem k obřím rozměrům je podmínkou osobní převzetí.
To znamená, že poštou nezasílám.

Klikněte na PSČ a otevře se adresa.

Telefon nefunguje! Prosím, odpovídejte jen přes formulář.
Nová moskytiéra, síť proti hmyzu do dveří 100x210 cm
Podobné inzeráty
ORIGINÁLNÍ ZÁVĚSY...BOHO STYL 50%SLEVA,,barevné i melír
Nabídka nových krásných vzdušných závěsů ve stylu BOHO,cena 1180kč nyní 590kč.Závěs se hodí do dveří ,výklenků,pergol,terasových dveří,výklenků,do bytu,na chalupu materiál bavlna,skvělá ůdržba-dá se vyprat ,krásné provedení,lehounké,nařasit se dá dle potřebné šířky-hodí se i k doplnkům PROVENCE stylu,nebo doplněk svatební dekorace.Další závěsy do dveří,oken,krátké i dlouhé nyní v akci dlouhé 599kč,krátké 499kč.cena je i sdřevěnou tyčkou,krásně upravenou s háčky na zavěšění,nádherné,originální-nejsou nikde v našich obchodech,buticích.Nabízím závěsy do dveří,vitrín,oken,pergol rozměr 100x200 do širších prostor se dá seskládat více kusů,mají tunel na tyčku,garnyž,nebo ze dají zavěsit na žabky,hezké barvy,pratelné,délka se dá střihnout,do dveří lepší než korálkové neobíjejí stěny,nechrastí.Různé krásné barvy-fialková,růžová,modrá,bílá,pestrý mix,levandulová,zelenkavá .Super materiál-pratelné,nové originál balené.SUPER CENA 250kč za kus.hodí se do ložnice,obýváku,dětských pokojů,kuchyní...,...nyní naskladněné i tmavý melír,batika styl....stejný krásný typ zajímavé práce jako bílé boho závěsy v tmavém provedení,nyní také v akci z 1180kč na 590kč .
Nové nepoužité potřeby do domácnosti:
1) Univerzální protiskluzová podložka, 37 x 28 cm, např. do dřezu apod., balení o dvou kusech, 100 Kč. 2) Dvě sítě proti hmyzu - jedna do dveří, 90 x 210 cm, tmavá barva, cena 150 Kč; druhá do okna, 130 x 150 cm, bílá barva, cena 100 Kč. Obě sítě najednou za 200 Kč. Jsou nepoužité, v původním nákupním balení. 3) Nová sada plastových mís, obsah 1,5 litru, 2 litry a 3 litry, cena 150 Kč. 4) Krájec/sekač cibule, nepoužitý, 100 Kč. 5) Konvička na kávu, nepoužitá, 50 Kč. 6) Hnědá plastová polička na koupelnové potřeby určenou k položení napříč přes vanu, nepoužitá, 50 Kč. Pište prosím přes odpovědní okénko, ne sms, děkuji.
Peněženka se systémem ochrany proti krádeži dat RFID
Prodám novou koženou peněženku se systémem ochrany proti krádeži dat RFID safe (ochrana proti zneužití platebních karet, proti jejich zkopírování). Kovová schránka na platební karty. Rozměry 10x8 cm. Cena 100 Kč. Možné poslat přes Českou poštu nebo Zásilkovnu.
Polštář proti průvanu - více motivů a velikostí
Polštář proti průvanu , velikost 100x16cm , materiál brokát s teflonovou úpravou , která zabrání vsáknutí všem tekutinám, ty stačí odsát papírovým ubrouskem, zapínání na zip. Náplň polyesterové kuličky . Lze ušít i jiný rozměr, motiv nebo matreil - cena 520,-Kč Polštář proti průvanu Nemo a beruška , velikost 56x18cm , materiál 10% bavlna - cena 145,-Kč Polštář proti průvanu , velikost 45x18cm , materiál 10% bavlna , hotelové zapínání - cena 135,-Kč Lze ušít i jiný rozměr, motiv
Sedací vak SIT tyrkysový
Prodám sedací vak SIT rozměry cca Hloubka 95cm Šířka 72cm Výška 85cm materiál: polyester vyplněn granulátem polystyrenu s úchytem na přenášení barva tyrkysová nosnost 130 kg používán pouze v interiéru perfektní stav - nepotrhaný, nepopsaný, málo používaný (spíš na odkládání hadrů) Původní cena 1000 Kč Aktuální cena 590 Kč Pouze osobní odběr Český Krumlov (pošta stojí 190 Kč a nemám to do čeho zabalit)
Nová pánská kožená peněženka - hnědá, orig. balení,RFID safe
Prodám novou pánskou koženou peněženku značky Loren. SPECIFIKACE: 100 % pravá kůže; tmavě hnědá barva s decentním logem značky; několik samostatných přihrádek na karty, vizitky, osobní doklady apod.; samostatná část na bankovky - dělená na 2 části; část na mince; vnitřní kapsa na zip; vnější zadní kapsa; systém ochrany proti krádeži dat RFID safe (ochrana proti zneužití platebních karet, proti jejich zkopírování); originální balení ROZMĚRY: v: 12,5 cm, š: 10 cm, h: 2,5 cm (měřeno při prázdné peněžence, lze roztáhnout) Možnost osobního prodeje, Zásilkovna, Balíkovna, nebo ČP (poštovné není v ceně). Pod svým profilem nabízím i další doplňky k oblečení, nové pánské a dámské oblečení, obuv, doplňky do domácnosti, PC a příslušenství k nim...