inzerce, prodej, prodám, bazar

NOVÁ keramická podložka Villa d'este home tivoli

Kategorie: Doplňky

NOVÁ keramická podložka Villa d'este home tivoli

korkové dno, nápis dessert

originál balení, PC 140,-
NOVÁ keramická podložka Villa d'este home tivoli
Podobné inzeráty
Moderní sada salátových lžic 2 kusy TIVOLI  nepoužité, nové
Moderní sada salátových lžic 2 kusy TIVOLI nepoužité, nové V oceli Matný povrch Moderní design Ideální pro podávání salátů Velikost: D 25 x Š 5,5 x V 0,3 cm Vhodné do myčky nepoužité zboží, původní obal !!! PC 500,-
Samolepka, tapeta na zeď HOME Sweet HOME 69x75cm, PC 399Kč
Dobrý den, prodám novou nepoužitou samolepku/tapetu na zeď s nápisem "HOME Sweet HOME". Rozměry 69x75cm viz foto. Kupována před rokem za 399Kč a vybalena pouze na focení. Nakonec se nám nehodí do zrekonstruovaného domu. Možnost osobního převzetí každý den v Českých Budějovicích a ve Vodňanech. Případně možnost zaslat na dobírku za 149Kč nebo při platbě předem za 99Kč.
Keramická soška tetřeva
Keramická soška tetřeva - 28.12. - 15:48 Historická keramická soška tetřeva, nepoškozená. Výška 17,5 cm, délka 19,5 cm, šířka 12 cm.
Mlýnek na sůl/pepř dub Tivoli
Nový,s originální krabičkou, výška 29cm, materiál dub+keramika
Závěsné zrcadlo Tivoli
Prodám závěsné zrcadlo Rychlé jednání dohoda možná Pouze volat
Podložka vzor kámen NOVÉ
Podložka tvaru čtverce k použití například jako podložka pod hrnec nebo konev čaje, pod květináč nebo ve venkovní kuchyni třeba jako odkládací plocha při grilování. S pěkným dekorativním kamenným vzorem. Použití možné v interiéru i exteriéru. Produkt č. 091 Materiál: beton Barva: šedá Rozměr: 30 x 30 x 1-2 cm Natřeno lakem s atestem pro přímý styk s potravinami, pitnou vodou a hračkami. Osobní odběr v dohodnutém termínu nebo zaslání poštou. V nabídce kolem 200 vlastnoručních výrobků včetně autorských, originálních kusů.