inzerce, prodej, prodám, bazar

Nová dívčí sukně MALOJA AnconaG mountain lake vel.XL

Kategorie: Turistika, horolezectví

Maloja JetteM je dívčí krátká zateplená sukně, materiál Primaloft Silver 60. Obvod pasu 74 cm, přes boky 80 cm, délka 38 cm. Voděodolná, lehká, neprofoukne. Vhodná na kolo, na hory, do přírody. Má nastavitelný pas se suchým zipem, boční zip po celé boční délce, možnost stahování na spodní straně.
Původní cena 1.650,- Kč, naše cena 890,- Kč. Zboží pochází ze zásob prodejce, který ukončil činnost. Je v původním originálním balení, nové, nepoužité!!
POZOR – v nabídce i další cyklozboží – viz.: odkaz pod popisem „všechny inzeráty a hodnocení uživatele“
Kalhoty zasíláme prostřednictvím služby „Zásilkovna“ za 99,- Kč
Nová dívčí sukně MALOJA AnconaG mountain lake vel.XL
Podobné inzeráty
Chlapecká/dívčí bunda MALOJA GrenobleU mountain lake vel.M
Multisportovní chlapecká nebo dívčí bunda MALOJA GrenobleU mountain lake vel.M (Youth unisex) - lehká, větru odolná multisportová bunda. Materiál windproof hybrid technology, 4-Way Stretch. Bunda má kapuci s pružným obšítím, náprsní kapsu na zip, průběžný celorozepínací zip a rukávy zakončené pružnou obšívkou. Míry: kolem pasu 66cm, délka od ramen 50 cm, rukáv 50 cm. Zboží pochází ze zásob prodejce, který ukončil činnost. Je v původním originálním balení, nové, nepoužité!! Původní cena 2.250,- Kč, naše cena 990,- Kč. POZOR – v nabídce i další sportovní a cyklozboží – viz.: odkaz pod popisem „všechny inzeráty a hodnocení uživatele“ Zasíláme prostřednictvím služby „Zásilkovna“ za 99,- Kč.
Nová bunda MALOJA VancouverM charcoral vel.XL
Multisportovní bunda MALOJA VancouverM charcoral vel. XL - lehká, větru odolná bunda na běžky, na hory, do přírody. Materiál MitiTech Thermal, Stormshell. Celorozepínací, na hrudi kapsa na zip, nastavitelný pas, manžety s reflexním potiskem. Zboží pochází ze zásob prodejce, který ukončil činnost. Je v původním originálním balení, nové, nepoužité!! Původní cena 3.750,- Kč, naše cena 1.950,- Kč. POZOR – v nabídce i další sportovní a cyklozboží – viz.: odkaz pod popisem „všechny inzeráty a hodnocení uživatele“ Zasíláme prostřednictvím služby „Zásilkovna“ za 99,- Kč.
Termoska thermos mountain 500 ml
Nová, nepoužitá ( Dôvod predaja - nevyužitá. Osobný odber Praha-Kobylisy alebo dobierka/zásielkovňa.
Hardshell bunda Mountain Equipment, vel. XS
Prodám lehoučkou, Goretex, dámskou bundu Mountain Equipment. Velikost XS. Bunda je ve 100% absolutně bez známek používání. Oproti konfekci vybavena originál zakázkouvým potiskem. Bunda je navržena do náročných podmínek. Podlepené švy, odvetrávané boky, skvěle padnoucí kapuce. Pořizovací cena je okolo 7000,- Koukněte na moje další inzeráty, vpřípadě odběru většího množství poskytnu slevu posílám přes Zásilkovnu (platba převodem +79 Kč, dobírkou + 102 Kč)
Goratex bunda Mountain Equipment, vel S.
dámská bunda , která je od renomovaného britského výrobce outdoorového vybavení mountain Equipment. Vybavena Gore-tex XCR membránou. Bunda nese známky používání nicméně je plně funční. Koukněte na moje další inzeráty, vpřípadě odběru většího množství poskytnu slevu posílám přes Zásilkovnu (platba převodem +79 Kč, dobírkou + 102 Kč)
Sedací postroj PETZL FALCON MOUNTAIN, s.2 (sedák), NOVÝ
Prodám nový sedací úvazek (sedák) od firmy PETZL - FALCON MOUNTAIN ve velikosti s.2. Má standardní připojovací most vhodný pro výstupy horolezeckou technikou, ale i dva další plnohodnotné kotevní body na bocích. Konstrukce umožňuje i pohodlnou chůzi. Jedná se tedy o velmi lehký a odolný sedací postroj určený i pro náročné záchranné operace s přítomností technického lezení anebo jednodušší arboretistické (stromolezecké) práce s DRT technikou. Má polotuhý pás a nožní popruhy polstrované prodyšnou perforovanou pěnou, která poskytuje maximální pohodlí i při delším visu. Je vybaven samosvornými přezkami DoubleBack pro snadné a rychlé nastavení. Zadní přezka umožňuje připojení hrudního postroje TOP. Velikost 2: • stehna: 50 - 65 cm • v pase: 83 - 120 cm • hmotnost: 840 g STAV: nový, jen vyzkoušený (nevhodná velikost) CENA: 1999 Kč PŘEDÁNÍ: Preferuji osobní, ale po domluvě je možno zaslat i poštou anebo (lépe) na pobočku Zásilkovny. PLATBA: Při předání, nebo předem na účet (z důvodu špatných zkušeností neposílám na dobírku). KONTAKT: Použijte prosím emailový formulář níže (telefon mám často nedostupný).