inzerce, prodej, prodám, bazar

Nosič zvěře a krmiva

Kategorie: Myslivost, lov

Tento homologovaný nosič je vč. osvětlení (13-PIN), vybaven sklopnou pákovou rychloupínací uzamykatelnou hlavicí a ochranným rámem.(Sklopný systém oceníte při nakládce těžších břemen I KVŮLI PŘÍSTUPU DO KUFRU). Podznačník na třetí značku jako dárek zdarma! Vhodné zejména pro použití v myslivosti (nosič zvěře, krmiva), ale také v zahradnictví, cyklistice (lze kombinovat s různými držáky kol), rybářství, zemědělství, atd... Nosnost 120 kg v terénu, homologovaná zátěž na hlavních silničních komunikacích je 80kg. Nosič je železný, robustní a žárově zinkovaný. Rozměr je 100×50×11cm (+10cm ochranný rám světel). Rozměr sítě je 7×7cm.

- Hmotnost 18kg

-Koule tažného zařízení by před montáží pákového upínáku neměla být příliš mastná.

Na Slovensko zasíláme na dobírku - balík do ruky. (Doprava PPL ČR - 290,- KČ, SLOVENSKO 350,- KČ)
Nosič zvěře a krmiva
Podobné inzeráty
Repliky světového srnce zájmového chovu (223b. CIC)
Repliky trofejově nejsilnějšího srnce světa zájmového chovu Jůlínka (5 let - 223 bodů CIC) Odkaz na autentická videa a fotografie na webu Hmotnost repliky s lebkou 750–800 g, objem parůžků 345 cm3, délka parůžků 26,5 cm Cena 5.400Kč + poštovné, balné a pojistné 300 Kč Možnost zakoupení zlaté medaile s portrétem srnce Jůlínka za 450 Kč Upozornění: Tento význačný srnec, jakož i veškerý obrazový materiál z privátního výzkumu biologie srnčí zvěře je chráněn autorským právem. Jakékoliv kopírování, rozmnožování a šíření, včetně provádění reprodukcí jinou osobou (bez svolení autora) je trestným činem. Historie chovu V průběhu dvacetiletého výzkumu biologie srnčí zvěře prošlo mým experimentálním chovem několik desítek srnců různých věkových tříd, různých kvalit a parožních potenciálů. Parůžky těch nejsilnějších srnců dosahovaly hodnoty zlaté medaile. Pouze ale jeden srnec byl po stránce trofejové naprosto výjimečný a svými parametry, resp. parametry svých parůžků, převyšoval všechny ostatní jedince. Jmenoval se Jůlínek . . . Biologickou zvláštností tohoto srnce byla skutečnost, že pocházel z trojčat a kromě toho, že jeho matka kladla tři potomky, byli všichni samčího pohlaví. Biologický otec Jůlínka nebyl ničím zvlášť výjimečný srnec a svými tělesnými resp. trofejovými parametry dosahoval běžného standardu srnců moravskoslezského kraje, kde byl jako srnče odchován. Velkou zajímavostí je, že Jůlinkovi bratři nikdy kapitálních trofejí nedosáhli, a to i přesto, že dostávali stejné krmivo a byli naprosto stejného tělesného rámce a hmotností. Jůlínek v pěti letech dosáhl fenomenálních parožních parametrů a jeho trofej dosáhla úctyhodných 223 bodů CIC. Na základě této skutečnosti byl oficiálně uznán trofejově nejsilnějším srnce světa zájmového chovu. Po odvysílání televizních spotů natočených veřejnoprávními televizemi (ČT 1, TV NOVA a TV PRIMA)z mého chovného zařízení, jsem byl několikrát kontaktován různými subjekty a „obchodníky se zvěří“, se zájmem Jůlínka koupit. Nabídky byly vskutku velkorysé. Jedna z nabídek ale byla výjimečná už tím, že přišla z prezidentské kanceláře jednoho velice významného evropského státníka. Jednalo se o vskutku velkorysou částku, která by mi mohla významně pomoci pokrýt náklady spojené s chovem a výzkumem biologie srnčí zvěře, který jsem dvacet let táhl ze svých úspor. Navzdory této velkorysé nabídce jsem se zachoval jako správný patriot a tuto nabídku odmítl s tím, že se jedná o ryze českého srnce, který by měl i nadále zůstat v České republice. Patriotismus se mi však v této oblasti příliš nevyplatil a jak už to většinou bývá, každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán. Jůlínek v šesti letech (15.4. 2014) uhynul na prodělanou sepsi v důsledku zlomené bederní končetiny… Více informací o tomto „světovém“ srnci, jeho vývojových řadách parůžků, jeho bratrech a biologických rodičích je možné se dočíst v knižní trilogii
Nosič zvěře na tažné zařízení
Prodám rychloupínací zamykací nosič zvěře na tažné zařízení. Nosič je sklopný pro snadnější naložení. Možno vložit řeznickou bednu nebo mám improvizovaně daná prkna (na černou). Možno použít bedýnku i na rozvoz krmení. Uzávěr se přizpůsobí velikosti koule pomocí dvou imbusových šroubků z vrchu. Mohu zaslat s prkny nebo bez nich pouze rám. Cena je včetně poštovného.
Nosič zvěře za auto
Prodám nosič zvěře atd. SLEVA !
Inteligetní Plašič Divočáků - snižuje škody až o 100%
NOVINKA. Inteligentní plašič divočáků. Neskutečný účinek na zvěř díky skutečným nahrávkám zvěře. Automaticky přehrává 8 různých nahrávek délky 2 minuty, které se střídají s tichem nepravidelné délky(20-40minut). Nahrávky obsahují kombinace zvuků loveckých psů, velkých šelem, řevu kuny a zejména nářek černé dospělé zvěře a nářek selat, na který zvěř reaguje neskutečným způsobem. Plašič se automaticky zapne v 21:30h a v 5:00 se automaticky vypne(stačí jednou zapnout a až do vybití baterie pracuje zařízení automaticky). Účinnost v praxi za poslední tři roky dosahuje 100% na zasetých plochách a 80-90% v ve vysokých hustých kukuřicích(testováno ve spolupráci s vědeckým výzkumným ústavem) Zvuky jsou dostatečně slyšet na vzdálenost 400metrů od plašiče. Cena je 3190kč, včetně DPH(možnost odpočtu DPH). Plašič lze napájet jakoukoliv starou autobaterií 12V. Případné dotazy rád z odpovím. Vít Čechovský vita.cechovsky@ tel:
YUKON PHOTON RT 6x50
Prodám digitální zaměřovací puškohled Yukon Photon RT 6x50 s vestavěným přísvitem 940 nm za 9900,--Kč ( pořizovací cena byla 18990,--Kč ) a ocelovou násuvnou montáž na kulovnici ZKK 600 ( viz. obrázky ) nebo na kulovnici ČZ 550/557 za 2000,--Kč ( pořizovací cena byla 3000,--Kč ). Prodal bych nejraději obojí jako komplet pro začínajícího myslivce za 11900,--Kč, nebo každé zvlášť. Zaměřovač byl zakoupen nový v 11/2017 u autorizovaného prodejce, je ve výborném technickém stavu, bez sebemenšího poškození a drží nástřel. S přísvitem 940 nm je ideální na denní / noční lov černé zvěře i ostatní zvěře spárkaté a škodné. Na tento přísvit zvěř v noci nereaguje. K zaměřovači je navíc 2x kontejner na tužkové baterie, 8 ks nabíjecích baterií Panasonic, ochranný obal, mikro kabel. Zaměřovač je možno i vyzkoušet na stávající zbrani. Důvodem prodeje je pořízení termopuškohledu. Platba v hotovosti při osobním odběru v Židlochovicích u Brna, čestné jednání. Kontaktujte mě na tel. čísle kdykoliv.
Nosič zvěře
Jednoduchý pomocník do lesa, nosnost 140kg, upnutí na šroub, žárově zinkovaný - nový. Doprava na dobírku PPL (+299,- Kč)