inzerce, prodej, prodám, bazar

Nosič plátů

Kategorie: Ostatní

Prodám zachovalý nosič plátů Custom gear multicam velikost M. Integrovaná troj sumka zásobníku. Včetně balistických plátů, bez střepinové vložky.
Nosič plátů
Podobné inzeráty
STOLNÍ VÁLCOVAČKA -NOVÁ  VÁLCOVACÍ STOLICE
NOVÝ válcovací stůl KITTEC RS, díky své kvalitě a odolnosti je cenným nástrojem v hrnčířských a keramických provozech vhodný pro mnohoúčelové použití. Je snadno a rychle demontován a skladný i v malém prostoru. Dva pozinkované válce válcují hlínu do plátů s konzistentními vlastnostmi. Požadovanou sílu plátu snadno a přesně nastavíte otáčením jediné, centrálně umístěné, seřizovací kliky, plus Vám integrovaná milimetrová stupnice zaručuje opakovatelně přesné tloušťky plátů. Velikost pracovní plochy usnadňuje válcování i větších plátů. Přitom velikost plátu neomezuje velikost samotné pracovní plochy, použitím dvou válcovacích ubrusů vzniká možnost vytvořit i pláty větší. Technické údaje: Šířka: 900 mm Hloubka: 590 mm (770 mm včetně madla) Výška: 330 mm Šířka válce: 500 mm Tloušťka hlíny: 0 60 mm Rozměry ubrusu: 490 x 990 mm Hmotnost: 18 kg + 7 kg pracovní plocha/stůl Minimální velikost provozní plochy (stůl pro usazení): 590 x 950 mm
Nosič plátů TG INQUISITOR ROC Templar’s Gear
Dobrý den, prodám nosič plátů TG INQUISITOR ROC Templar’s Gear. Velikost M. Na výšku postavy cca 170 cm. Barva Ranger green. Dá se nosit jako nosič plátů, taktická vesta nebo jako nebo neprůstřelná vesta. Nikdy nenošená. Vhodná do služby ale i na airsoft. Důvod prodeje nevyužití. Původní cena necelých 6000,- nyní prodávám za 4900Kč + poštovné. Prodám osobně ale i na dobírku.
NOSIČ NÁŘADÍ KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90
Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - [14.2. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 1 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 2 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 3 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 4 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 5 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 6 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 7 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 8 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 9 Prodávám výše zmíněný jednoosý nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 s rotačními branami značky R2 MT90. Stroj je téměř nový, 40mth v provozu a po první výměně olejů a filtrů u prodejce. Prodávám z důvodu ukončení činnosti v oboru a následného nevyužití. Cena 350 000,- bez DPH k jednání.
Balistická vesta - nosič plátů
Vnější materiál vesty je vysoce odolný proti otěru a usnadňuje čištění.  Použité  zipy jsou určené pro vysoké namáhání. Vesta je konstruována tak, aby nevytvářela nežádoucí záhyby a nedemaskovala uživatele v žádné pozici. Je vybavena přední a zadní vnitřní kapsou pro případné vložení přídavných plátů. Vesta je pohodlná i při dlouhodobém nošení. Neomezuje pohyb, nevadí při střelbě a manipulaci se zbraní a to jak s krátkou, tak s dlouhou. Jeden z nejlepších poměrů cena - výkon - mobilita. Anatomický tvar vesty Přední a zadní kapsa na vložení plátu 2x látková vložka na plát (ochrana proti protržení) se suchým zipem pro lepší fixaci Nastavitelné pásy na suchý zip Gumové pásy na uchycení příslušenství na přední straně Záruka 24 měsíců, daňový doklad. Upřednostňuji mailový kontakt, abych měl přehled o objednávkách a komunikaci. Pokud mne chcete kontaktovat telefonicky, pak volejte prosím pouze Po-Pá 9-15h. Možno zaslat přes Zásilkovnu. Osobní odběr není možný.
Vojenská vesta nosič plátů
Přední a zadní kapsa pro vložení balistického plátu 10 " x 12" (30,5 x 26 cm - vyzkoušeno). Pláty nejsou součástí výbavy !!! V obou kapsách je protišoková vložka 1,5 cm. Vpředu navíc kapsa na 3 zásobníky. Vyrobeno z nylonu. Molle vazba. univerzální velikost - nastavitelné ramenní a boční popruhy. K dispozici 2 barevné varianty dle foto. Nové, nepoužité. Osobní odběr nebo Zásilkovna. Použití jako taktická neprůstřelná vesta. Bez balistiky vhodné i pro airsoft. Možnost dodání keramického balistického plátu za cenu 1880 za kus.
Rašelinový nosič tepla (RNT)
Rašelinový nosič tepla (RNT) Délka: 56 cm Šířka: 40 cm Typ: rašelinové nosiče Velikost balení [Ks]: 1 ks Pokud jste z Prahy je možnost předání na Praze 4-Kunratice Na co se vám bude hodit rašelinový nosič tepla Rašelinové nosiče tepla jsou skvělý tepelný zdroj při balneoterapii s rašelinovými zábaly JRZ III. Použijete je i společně s voskovými nebo parafínovými zábaly. Poslouží vám stejně dobře i když potřebujete zdroj suchého tepla. Nosiče tepla se ohřívají ve vodní lázni Combi na 55–63 °C podle potřeby. Rašelinový nosič tepla vám poslouží všude, kde je potřeba použít léčivé teplo. Aplikuje se dvěma způsoby: 1)jako zdroj suchého tepla bez zábalů s parafínovým voskovým nebo jednorázovým rašelinovým zábalem. Zde slouží jako zdroj tepla pro aktivaci zábalu. Na které neduhy je dobrý rašelinový nosič tepla bolesti svalů, zatuhlé šlachy nebo svalová ztuhlost bolest nebo blokaci zad potíže s klouby, artrózu, revma křeče a bolestivé kontraktury chronické i subakutní obtíže traumatického původu Správná aplikace rašelinového nosiče tepla vložte nosič tepla do 55–63 °C teplé vodní lázně při prvním ohřátí nechte při konstantní teplotě v lázní cca 20 minut. Pro opětovné ohřátí stačí 5–7 minut. položte na tělo klienta parafínový, voskový nebo rašelinový zábal 60 × 40 cm (nosič tepla nikdy nesmí přijít do přímého kontaktu s pokožkou; vždy mezi ním a tělem musíte mít další vrstvu). vyndejte z lázně nosič tepla a osušte ho. přesvědčte se, zda má nosič vámi požadovanou teplotu. Nosič položte na voskový, parafínový nebo rašelinový zábal nebo ručník a nechte ho na těle klienta 15–20 minut. Účinek rašelinového nosiče tepla na lidský organizmus Jaký přínos mají rašelinové nosiče tepla pro vaše pacienty a klienty? pomáhají uvolnit a změkčit zatuhlé svaly a vazivo a připravují je na masáž svým termofyzikálním účinkem zlepšuje účinek masáží urychluje proces hojení tkání zajišťuje lepší prokrvení těla v místě aplikace nosiče