inzerce, prodej, prodám, bazar

Nosič na kolo Thule Proride 3x

Kategorie: Příslušenství

Prodám 3 nosiče na kolo, 2x Thule Proride 591, 1x Thule Proride 532. Jeden 591 má poškrábaný zámek, je však plně funkční, druhý bez výhrad. Proride 532 - stav 100%. Vše včetně obou sad úchytů (T-typ i objímky) i klíčů. Cena: typ 591 - 1400 a 1000, typ 532 - 1200
Nosič na kolo Thule Proride 3x
Podobné inzeráty
Honda Accord 8 gen. Thule nosič
Dobrý den, nabízím k prodeji štřešní nosič Thule vhodný pro vůz Honda Accord 8.generace. Součástí jsou i 2x nosič jízdních kol Thule ProRide 598. Zboží zakoupeno jako nové 12.5.2021 na webu - zboží je tedy ještě v záruce!!!! Nosič i držáky jízdních kol jsou ve stavu nového zboží. Bohužel jsem nevyužívali tolik jak bylo v plánu (byly na autě 3x). Důvod prodeje je koupě druhého vozu. PC nosiče Thule Honda Accord: 5899,- PC 2x nosič Thule ProRide 598: 5580,- Cena za komplet 8000,-
NOSIČ DVOU KOL- ELEKTROKOL NA TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ THULE
PRODÁM NEVYUŽITÝ NOSIČ KOL ZNAČKY THULE NA TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ. MŮŽETE VYUŽÍT BUĎ NA DVĚ ELEKTROKOLA BEZ BATERIÍ, PŘÍPADNĚ DVĚ KLASICKÁ KOLA S MOŽNOSTÍ ROZŠÍŘENÍ PŘI POUŽÍTÍ ADAPTÉRU THULE 9042 NA KOLA TŘI. NOSNOST JE 51 Kg. MASIVNÍ KONSTRUKCE JE ZÁKLADEM PRO BEZPEČNÉ PŘEPRAVONÁNÍ JÍZDNÍCH KOL. MOŽNOST UZAMČENÍ KOL K NOSIČI. JEDNODUHÉ PŘIPEVNÍNÍ KOL K NOSIČI, ZVLÁDNE OPRAVDU KAŽDÝ. SKLOPNÝ SYSTÉM PRO SNADNÝ PŘÍSTUP DO ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU. NOSIČ JE VYBAVEN 13ti PÓLOVOU ZÁSUVKOU. pokrokový design v souladu s nejnovějšími modely aut – konstrukce z lehkého, ale odolného hliníku. nejstabilnější upevnění se snadnou montáží jednoduchým zatlačením rukojeti dolů. Není třeba provádět žádné úpravy. nosič kol se sklápí dozadu a zpřístupňuje tak zavazadlový prostor bez nutnosti sundávání kol. Sklápěcí mechanismus je zakrytý, což jej chrání před špínou. s jedinečnými, odnímatelnými držáky rámů, které lze snadno sejmout a vrátit zpět, jakmile jsou kola naložena. Funkce, která urychlí a usnadní nakládání kol. S pogumovaným povrchem chránícím rámy kol. díky rychloupínacím popruhům plášťů pro rychlé a pohodlné nakládání a vykládání kol, které lze nastavit na různou velikost plášťů až do 2,5 palce, budou pláště bezpečně upevněny. plně rozložitelný pro snadné uložení a manipulaci. pomocí adaptéru Thule EuroClassic G6 9081 lze zvýšit kapacitu obou modelů EuroClassic G5 (908 a 909) o jedno kolo. adaptér Thule 9042 na rezervní pneumatiku umožňuje montáž produktů Thule EuroClassic G5 nebo Thule EuroPower na auta s rezervní pneumatikou připevněnou vzadu. Snižuje celkovou kapacitu o jedno jízdní kolo. Pokud chcete tuto nevýhodu eliminovat (pouze s produktem Thule EuroClassic G6 908/909), použijte adaptér 9081. uzamkne kola na nosiči a nosič na autě produkty používají 13pólovou napájecí zástrčku, aby byla všechna světla na nosiči funkční.
Thule příčníky na střechu a 3x nosič na kolo ProRide
Prodám komplet nosič na kola na střechu auta, který se skládá z příčníků Thule WingBar Evo a třech nosičů kol ProRide. Ke všemu jsou příslušné zámky. Uchycení na střechu je pro Opel Astra Kombi 2016+, ale lze nahradit jinými patkami pro jakékoli jiné auto, viz katalog Thule. Vše ve výborném stavu, nejlepší nosič na kola, co jsem kdy měl. Thule WingBar Evo je aerodynamický systém střešních nosičů, který zaručuje výjimečně tichou jízdu. Díky velké ložné ploše je kompatibilní se širokou škálou příslušenství a nosičů. Systém Thule WingBar Evo díky aerodynamickému designu navíc přispívá k minimální hlučnosti a nižší spotřebě paliva. Bezpečně uveze náklad o hmotnosti až 75 kg a má integrované T-drážky umožňující snadnou instalaci zavazadel nebo sportovních nosičů.
Nosiče kol Thule Proride 598 celkem 3ks
Prodám 3ks střešní nosiče kol Thule Proride 598. Pěkný stav, kompletní včetně klíčů. Cena 3 000 kč za jeden nosič kol Thule. Možno koupit libovolný počet kusů. Montáž do T drážky. Jedná se o nejnovější model nosičů THULE s lepším zabezpečením proti krádeži, má lepší upevnění kola a zabraňuje jakémukoliv pohybu kola v držáku. Také má momentové dotahování kola, cvaknutím při dotahování nosič signalizuje dostatečné dotažení kola. K instalaci tohoto nosiče nebudete potřebovat žádné nářadí a jeho namontování na vůz je snadné a rychlé. Kola stačí postavit do držáku, kde ihned automaticky zapadnou na své místo. Nosič uveze všechny typy kol včetně robustních horských nebo závodních, a díky přidaným zámkům se o ně během cesty nemusíte obávat. Nosiče vyhovují standardům CityCrash a TÜV-GS, takže máte jistotu, že jejich používání je naprosto bezpečné.
Střešní nosiče Thule WingBar 962 135cm + patky 757
Prodám střešní nosič Thule: Tyče Thule WingBar 962 135cm + patky Thule Rapid Railing 757 Super stav, minimálně použité., 2x klíč a návod. Pro vozy s hagusy, např. Touran, apod. Ideální šířka pro 4ks nosiče kol ProRide. Předchůdce aktuální řady Thule WingBar Evo 135 a patek Thule Evo Raised Rail 7104 které mám na prodej nové (lze kombinovat). Pokud si nejste jistí výběrem, tak napište a poradím Vám jesti bude nosič pasovat na Vaše auto. Střešní nosič, střešní nosiče, příčníky, hagusy.
Střešní nosiče Thule WingBar 969 127cm + patky 757
Prodám střešní nosič Thule: Tyče Thule WingBar 969 127cm + patky Thule Rapid Railing 757 Super stav, minimálně použité, 2x klíč a návod. Pro vozy s hagusy, např. Touran, apod. Ideální šířka pro 4ks nosiče kol ProRide. Předchůdce aktuální řady Thule WingBar Evo 127 a patek Thule Evo Raised Rail 7104 které mám na prodej nové (lze kombinovat). Pokud si nejste jistí výběrem, tak napište a poradím Vám jesti bude nosič pasovat na Vaše auto. Střešní nosič, střešní nosiče, příčníky, hagusy.