inzerce, prodej, prodám, bazar

Nosič kol pro karavany Fiamma Carry Bike Pro

Kategorie: Ostatní

Jedná se o úplně nové zboží, s dokladem a dvouletou zárukou.

Nosič kol Fiamma Carry Bike Pro

Teleskopický nosič jízdních kol, na zadní stěnu vozidla. Dlouhé provedení série Pro umožňuje individuální výškové nastavení.

Parametry:
Výška rozloženého nosiče: 150 cm
Max. hmotnost kola: 30 kg
Počet jízdních kol v základu: 2 ks
Rozšiřitelné na: 4 ks
Max. nosnost: 60 kg
Výbava v základu: Bike Block Pro 1, Bike Block Pro 3 black, Security Strip, Rail Quick
Hloubka: 60 cm
Výška: 80 cm
Šířka: 128 cm
Barva: stříbrná/černá
Hmotnost: 8,4 kg
Materiál: eloxovaný hliník

Nosič kol pro karavany Fiamma Carry Bike Pro
Podobné inzeráty
Coffee Bike (elektrický) + celé vybavení + přívěs + know how
Nabízíme k prodeji exkluzivní Coffee Bike, spolu s kompletním vybavením pro přípravu kávy a přívěsem uzpůsobeným k převážení Coffee Biku. Nabízíme: Coffee Bike Exclusive tyrkysové barvy – Coffee Bike je vyroben na objednávku, nejedná se o sériovou výrobu. Kovové části jsou tyrkysové barvy, dřevěné části jsou v barvě tmavého ořechu. Coffee Bike je poháněn na elektrický pohon, při jeho přesouvání nemusíte pedálovat. Zároveň je vybaven elektrickým akumulátorem pro provoz mlýnku na kávu či jiných potřebných zařízení. Baterie akumulátoru na nabíjí rychle, za několik hodin a stačí pro celodenní provoz. Součástí Coffee Biku je dřez se studenou i teplou vodou. Nabízená pojízdná kavárnička splňuje všechny hygienické podmínky. Celý Coffee Bike lze zavřít na klíč – prodávající může jít na přestávku, beze strachu o hodnotná zařízení. Pro větší pohodlí přípravy nápojů, má Coffee Bike vestavěná místa pro uložení papírových pohárů ve třech velikostech (S, M, L). Spolu s Coffee Bikem prodáváme nezbytná zařízení pro přípravu chutné kávy: • Tlakový kávovar NUOVA SIMONELLI APPIA COMPACT VR2 • 2 x kávový mlýnek NUOVA SIMONELLI MDXS on demand v bílé a černé barvě • PuQpress Q1 (díky tomuto zázraku, už nikdy nebude baristy bolet zápěstí) + • Kompletní baristické vybavení Spolu s Coffee Bikem prodáváme také přívěs, který byl vyroben na objednávku naší firmy, pro ještě jednodušší převážení Coffee Biku z místa na místo. Jedná se o tzv. lehký přívěs – přívěs, spolu s naloženým Coffee Bikem má kolem 600 kg. V případě zájmu: Ke Coffee Biku přibalíme i 5000 tyrkysových sklenic na nápoje Existuje možnost předání internetové domény, jakož i profesionální internetové stránky Na kole bylo prodáno kolem 2000 káv, ještě voní novotou! V případě zájmu nabízíme pomoc se startem prodeje, baristický kurz a naše know-how. Kolo na nachází na Slovensku, doručení na území celé Evropy!
NOSIČ NÁŘADÍ KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90
Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - [14.2. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 1 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 2 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 3 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 4 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 5 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 6 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 7 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 8 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 9 Prodávám výše zmíněný jednoosý nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 s rotačními branami značky R2 MT90. Stroj je téměř nový, 40mth v provozu a po první výměně olejů a filtrů u prodejce. Prodávám z důvodu ukončení činnosti v oboru a následného nevyužití. Cena 350 000,- bez DPH k jednání.
Rašelinový nosič tepla (RNT)
Rašelinový nosič tepla (RNT) Délka: 56 cm Šířka: 40 cm Typ: rašelinové nosiče Velikost balení [Ks]: 1 ks Pokud jste z Prahy je možnost předání na Praze 4-Kunratice Na co se vám bude hodit rašelinový nosič tepla Rašelinové nosiče tepla jsou skvělý tepelný zdroj při balneoterapii s rašelinovými zábaly JRZ III. Použijete je i společně s voskovými nebo parafínovými zábaly. Poslouží vám stejně dobře i když potřebujete zdroj suchého tepla. Nosiče tepla se ohřívají ve vodní lázni Combi na 55–63 °C podle potřeby. Rašelinový nosič tepla vám poslouží všude, kde je potřeba použít léčivé teplo. Aplikuje se dvěma způsoby: 1)jako zdroj suchého tepla bez zábalů s parafínovým voskovým nebo jednorázovým rašelinovým zábalem. Zde slouží jako zdroj tepla pro aktivaci zábalu. Na které neduhy je dobrý rašelinový nosič tepla bolesti svalů, zatuhlé šlachy nebo svalová ztuhlost bolest nebo blokaci zad potíže s klouby, artrózu, revma křeče a bolestivé kontraktury chronické i subakutní obtíže traumatického původu Správná aplikace rašelinového nosiče tepla vložte nosič tepla do 55–63 °C teplé vodní lázně při prvním ohřátí nechte při konstantní teplotě v lázní cca 20 minut. Pro opětovné ohřátí stačí 5–7 minut. položte na tělo klienta parafínový, voskový nebo rašelinový zábal 60 × 40 cm (nosič tepla nikdy nesmí přijít do přímého kontaktu s pokožkou; vždy mezi ním a tělem musíte mít další vrstvu). vyndejte z lázně nosič tepla a osušte ho. přesvědčte se, zda má nosič vámi požadovanou teplotu. Nosič položte na voskový, parafínový nebo rašelinový zábal nebo ručník a nechte ho na těle klienta 15–20 minut. Účinek rašelinového nosiče tepla na lidský organizmus Jaký přínos mají rašelinové nosiče tepla pro vaše pacienty a klienty? pomáhají uvolnit a změkčit zatuhlé svaly a vazivo a připravují je na masáž svým termofyzikálním účinkem zlepšuje účinek masáží urychluje proces hojení tkání zajišťuje lepší prokrvení těla v místě aplikace nosiče
Kompresor Carry Revolution Air
Prodám přenosný kompresor Carry Revolution Air.Nepoužívaný, vhodný na viz foto s příslušenstvím.
Fritéza Fiamma
Fritéza Fiamma FF 10+10 TR NV s výpustí,nová,nikdy nepoužitá...
mobilní WC Fiamma BI-POT 39
Prodám přenosný, jednoduše ovladatelný mobilní záchod vhodný pro karavany, chatky či na stavbu. Splachování vodou. Obsahuje záklopku pro důkladné čištění. Nádrž je elektronicky testovaná pro důkladné těsnící vlastnosti. Nádrže jsou spojeny bočními klipsnami. Silné držadlo pro přenášení. Kompaktní, může být kompletně rozebrán. Používali jsme ho na stavbě, ale známí jej mají v karavanu. š. 36 x v. 40 x hl. 43,5 cm - objem nádoby 20 l, váha 4,7 kg bez vad, bez chemie, čistý vč.původní krabice