inzerce, prodej, prodám, bazar

Nosič kol Atera Giro AF+ 2ks - cena za oba

Kategorie: Příslušenství

Nosič kol GIRO AF je elegantní nosič kol speciálně vyvinutý firmou ATERA pro velice jednoduchou montáž bez použití nářadí.

Zamykání jízdního kola k nosiči kola: ANO
Zamykání nosiče kola k střešnímu nosiči: ANO
Průměr rámu trubky/oválu kola: 22-80/80x100 mm
Hmotnost: 4,2 kg
Rozměry (d x š): 1450/240 mm
Montáž na ALU profil (drážka): ANO (součástí balení)
Montáž na ocel. profil 32x22 mm: ANO (součástí balení)
Barva: černostříbrná

2kusy použité 1 rok
PC 2599,- za kus nyní cena za oba 3600,-
Nosič kol Atera Giro AF+  2ks - cena za oba
Podobné inzeráty
Střešní nosič kol Atera Giro AF+ - 2 ks
Prémiový nosič jízdních kol Atera GIRO AF+ (nebo také Atera GIRO AF PLUS) je elegantní nosič kol speciálně vyvinutý firmou ATERA pro velice jednoduchou montáž bez použití nářadí. Kvalitní a skvěle vybavený. Jeho kvality ukazují i automobilky, které jej nabízejí jako svoje originální příslušenství. Zamykání jízdního kola k nosiči kola: ANO Zamykání nosiče kola k střešnímu nosiči: ANO Nosiče jsou jako nové, použité max. 3 použité. Cena uvedena za 1 ks. Při odběru obou kusů cena 2500. Mohu zdarma dovézt do Olomouce, Přerova, Kroměříže a Zlína.
Nosič kol Atera Giro
Dobrý den,prodám zachovalý nosič kol na auto na střechu. Měl jsem ho na octavia combi 3. Na 4 kola. I s klíčema na uzamknuti proti krádeži. Pricniky original škoda. Držáky kol Atera Giro. Vše zánovní 3x použité. Děkuji.
Atera Giro střešní nosič jízdních kol
Atera Giro střešní nosič jízdních kol, 1 ks, viz foto. Možnost předání v Praze.
Střešní nosič Atera
Prodám střešní nosič Atera.
Atera Strada EVO 3+1 zánovní nosič kol v top stavu REZERVACE
Rezervován do 31.3.2023. Prodám nosič kol na tažné zařízení Atera Strada EVO 3+1. Je tedy určen na 3 - 4 kola (4. držák lze odejmout). Nosič je v záruce, byl použit maximálně 2x na 2 kola, jinak nakonec nevyužitý z důvodu kopě dodávky. Nosič je ve stavu nového! Zcela bez vad a poškození, vše plně funkční a kompletní, 4 klíče atd. Nutno vidět, popis skutečně odpovídá. Možné pouze osobní předání v Praze.
Nosič Atera - příslušenství
Prodám : 1 ks stahovací pásek 350 mm ATERA pro pneu do 4" - 100,- Kč , 2 ks stahovací pásek 600 mm ATERA pro rozšíření stahování na Fatbike, nebo na rám s baterií - 500,- Kč , 6 ks - ochranný gumový váleček na stahovací pásek - á 45,- Kč , Cena za komplet 800,- Kč Možno zaslat přes Zásilkovnu