inzerce, prodej, prodám, bazar

Nosič 3 jízdních kol Menabo Bike3 na zadní dveře - nové

Kategorie: Příslušenství

Nový nepoužitý a originálně zabalený nosič pro 3 jízdní kola na zadní dveře Menabo Bike 3.
Původní prodejní doklad a záruka.

Osobní odběr Ostrava nebo zaslání DPD.
Platí do smazaní inzerátu.
Volejte nebo odpovězte přes .
Na SMS nereaguji.

Popis:
Nosič kol Menabo Bike3 , který rychle upevníte a dobře se obsluhuje a nezakrývá zadní světla

Snadná montáž k pátým dveřím vozidla.
Všechny díly, které jsou v kontaktu s autem, jsou opatřeny měkkými krytkami z pěny nebo měkčeného plastu.
Rychlé složení pomocí plastových odolných matic pro snadné uskladnění.
Přepraví až tři jízdní kola.


Max.počet jízdních kol - 3
Nosnost - 45kg
Hmotnost balení - 3.7kg
Montáž nosiče - systém textilních upínacích pásků a karabin
Velikost plášťů jízdních kol - všechny velikosti
Potažený držák rámu - ano
Použitý materiál - ocel s antikorozní ochranou
Přístup do zavazadlového prostoru s nosičem a koly - ano
Certifikát kvality GS/TÜV - ano
Nosič 3 jízdních kol Menabo Bike3 na zadní dveře - nové
Podobné inzeráty
Nosič Menabo WINNY na tažné zařízení, pro 2 kola
Nosič Menabo WINNY na tažné zařízení, pro 2 kola - naklápěcí. Nosič Menabo WINNY na tažné zařízení pro 2 kola Zamykací nosič jízdných kol Menabo se sklopným systémem a montáží bez nářadí je univerzální pro jakékoli tažné zařízení ISO. Kombinace vysoce odolné pozinkované ocelové trubkové konstrukce a aluminiových ližin zajišťující vysokou pevnost, nízkou hmotnost a důkladnou ochranu proti povětrnostním vlivům Možnost rozšíření o nosič pro třetí kolo Sklopný, uzamykatelný na kouli Velice snadná a rychlá montáž bez nutnosti používání nářadí (sklopná páka) Při instalaci se jízdní kola zvedají pouze do malé výšky nad zem Sklopná funkce s možností sklopení také s namontovanými jízdními koly pro snadný přístup do zavazadlového prostoru vozidla pátými dveřmi Vysoká odolnost vůči aerodynamické turbulenci při rychlé jízdě Dle informací výrobce nezvyšuje spotřebu paliva u vozidla Vhodný pro rámy kola bez omezení průměru a tvaru Kompletní montáž na vozidlo včetně montáže jízdních kol je po nacvičení možná během 2-3 minut 13-pólová zástrčka pro připojení elektrické instalace (adaptér el.přípojky 7/13 pin je součástí) Včetně kompletních zadních světel a držáku registrační značky (SPZ) Do maximální rychlosti 120 km/h Rozměry: 60,5 x 110 x 19 cm (v x š h) Maximální zatížení nosiče 45 kg Hmotnost 17,6 kg Nosič je párkrát použitý, funkční, akorát již asi nenajdu zámky na zamykání kol ve stojanu, jelikož jsem je nikdy nopoužíval a nevím kde jsou, velmi kvalitní a spolehlivý držák, používal jsem na obytném autě, původní cena 7500 Kč, osobní odběr.
Prodám
Nosic jízdních kol na tažné zařízení - Menabo Project Tilting 2 sklopný S možností využití připevnění na oj karavanu s použitím ,,koule na oj karavanu" Nosič je minimálně používaný Technické parametry: • Max.počet jízdních kol: 2 • Nosnost:30 kg • Montáž nosiče: pomocí nářadí • Uchycení k tažnému zařízení: hlavice s maticí • Sklopná funkce: Ano • Uchycení jízdního kola: plastové šroubovací hlavice za rámy / ližina • Uzamykání kola v nosiči: ne • Uzamykání nosiče k tažnému zařízení: ne • Materiál: trubková konstrukce z pozinkované oceli / ližiny aluminium • Hmotnost balení: 11,8 kg • Délka ližiny: 134 cm • Šířka plášťů jízdních kol: max. 45 mm • Zásuvka elektrické instalace: 13-pólová • Rámy jízdních kol: kulaté 20–70 mm / oválné max. 70×70mm • Max. cestovní rychlost: 130km/h • Držák registrační značky: ano / integrovaný • Osvětlení vozidla: ano / integrované Všeobecné vlastnosti: • Univerzální pro jakékoli tažné zařízení, snadná a rychlá montáž. • Jízdní kola je nutné zvedat pouze do malé výšky nad zem. • Vysoká odolnost vůči aerodynamické turbulenci při rychlé jízdě. • Kompletní montáž na vozidlo včetně montáže jízdních kol je po nacvičení možná během 2–3 minut. • 13-pólová zástrčka pro připojení elektrické instalace, včetně kompletních zadních světel a držáku registrační značky (SPZ). • Kombinace vysoce odolné pozinkované ocelové trubkové konstrukce a aluminiových ližin zajišťující vysokou pevnost, nízkou hmotnost a důkladnou ochranu proti povětrnostním vlivům. • Celková nosnost až 30kg, hmotnost 11,8 kg, možnost montáže až 2 jízdních kol. • Certifikát kvality TÜV: o TÜV jako inspekční a certifikační orgán provádí celý komplex technických, inženýrských, zkušebních, poradenských, verifikačních a certifikačních činností, směřujících k zajištění bezpečnosti výrobků, technických zařízení, jejich částí a materiálů, a to v různých technologických oborech. U výrobků označených tímto certifikátem je zajištěno kvalitní zpracování dle nejpřísnějších (většinou německých) norem, bezpečné používání dle posledních norem bezpečnosti práce a ostatní vlastnosti.
nosič jízdních kol
Prodám jeden z nejkvalitnějších nosičů kol Pozinkovaná ocel. Možnost přepravy 4 jízdních kol. Montáž na kouli Kompatibilní se všemi typy jízdních kol. Ochranný systém, nastavování rozteče Tento nosič kol je určen pro přepravu 4 jízdních kol. Tento závěs je kompatibilní se všemi typy jízdních kol a má systém ochrany proti krádeži. Tento model je kompatibilní se všemi typy kol. které vám umožní převážet až 4 jízdní kola v naprostém bezpečí. Maximální zatížení nosiče kol: 60 kg. Pořizovací cena 560 Eur. Použitý pouze 3X
MENABO příčníky a držáky kol pro VW, Škoda aj.
Dobrý den, nabízím k prodeji kompletní sestavu na převoz 4 kol na střeše vozidla. Kola drží pevně, na střeše neplavou. Rychlost vozidla nebylo potřeba nijak omezovat. Použité na 3 cesty do zahraničí, po zbytek doby skladováno ve sklepě. Kola nám před rokem ukradli tak nemá smysl dál skladovat. Sestava se skládá z: Střešní nosiče/příčníky MENABO Dozer ALU 120 cm - 2ks Držáky kol - MENABO HUGGY nezamykatelný Příčníky: 1200 Kč Držáky kol: 600 Kč/kus Kompletní sestava: 2900 Kč Ještě pár dní nechám složené kdyby se někdo ozval rychle. Následně dodání v rozloženém stavu. Vyzkoušeno na VW Passat. Příčníky jsou vhodné na téměř všechny profily podélných střešních nosičů. Ideálně osobní vyzvednutí s možností vyzkoušení.
Menabo Lince
Vyměním střešní nosič Menabo Lince (vlastním) za nosič Menabo Lince XL.
nosič kol Menabo Logic 2
Zánovní nosič kol Menabo Logi 2 na páté dveře. ( jedna sezonu).Snadná montáž k pátým dveřím vozidla. Všechny díly, které jsou v kontaktu s autem, jsou opatřeny měkkými krytkami z pěny nebo měkčeného plastu. Rychlé složení pomocí plastových odolných matic pro snadné uskladnění. Přepraví až dvě jízdní kola. Specifikace: Hmotnost 12.8kg ,montáž nosiče - systém mechanických napínacích pásek, potažený držák rámu , materiál - ocel s antikorozní ochranou Uchycení pneumatik do ližin - rychloupínací popruhy. Sklopná funkce pro převoz bez kol. Certifikovaný GS/TÜV ,nezakrývá zadní světla ani registrační značku.