inzerce, prodej, prodám, bazar

Noční stíhací letouny Bill Gunston

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Zánovní -velmi dobrý stav.
Noční stíhací letouny Bill Gunston
Podobné inzeráty
Josef Kříž - Letouny a jejich systémy III. Část
Predám knihu Josef Kříž - Letouny a jejich systémy III. Část (Prúdové a turbovrtulové pohonné jednotky) kniha je zachovalá, nepoškodená, vo vynikajúcom stave - zakúpená v antikvariáte, v českom jazyku, 378 strán Knihu ponúkam za 1210 Kč (50€) + poštovné prevodom na účet (lacnejšie) alebo dobierkou podľa slovenskej pošty Telefón je vymyslený, písať na mail. literatúra, kniha, knihy, letecká literatúra, letectvo, učebnica leteckých mechanikov, letecké motory, letecké pohonné jednotky, letecké motory, jet, turbojet, turbovrtuľové
Stalinovi sokoli. Stíhací esa sovětského letectva I-II
Stalinovi sokoli. Stíhací esa sovětského letectva I-II (2 svazky) Polák Tomáš, Shores Christopher válečné r.v. 2003, nakladatel D-Conslut , 478 stran, původní vazba omyvatelná, stav velmi dobrý. Kupující platí obě knihy a poštovné (300+80)
Stíhací letadla 1914-18   1. díl
Prodám knihu - Stíhací letadla 1914-18 1. díl Rok vydání 2000 Osobní odběr v Lanškroun, Letohrad, Ústí nad Orlicí, Česká Třebová - nebo Zásilkovna na výdejní místo ČR +79,- Kč (105,- na dobírku)
Stíhací a bombardovací letadla USA, superstíhačky
Prodám novou knihu Stíhací a bombardovací letadla USA 1939-1945 1.vydani z r. 1992 napsal Jaroslav Schmid. Jednotlivé listy jsou na silném tzv. kladívkovém papíře. Stav nové knihy. Cena 490 Kč. Dále rodám orig. DVD superstíhačky války a zbraně spolu s několikastránkovou knihou o těchto stíhačkách. Vše v perfektním stavu. Něco o F-15, F-16C, F-22A, něco o Gripenech, technologii boje a další. Vše v knize a na DVD. Úplně nové. Cena 100 Kč Osobní odběr v Jindřichově Hradci, možno i poštou plus poštovné 80 Kč při platbě předem na účet. Platí do smazání.
Kniha MODERN AIR COMBAT Gunston/Spick
224 stran původní originální vydání Salamander
Bill Newman - Vzneste se s orly - 1996
Bill Newman - Vzneste se s orly ( v orig. Soaring with Eagles ) - vydal Medium Holding, organizační složka v ČR, Praha 1996. Překlad Interlit Services s.r.o. Vydání první. Uznávaný a známý propagátor pozitivního myšlení uvádí na symbolice orla jako odváženého, silného a svobodného vládce nebes principy úspěchu a plnohodnotného života. Měkká vazba, 72 stran. Čtená, velmi pěkný stav. Osobní odběr po dohodě, zasílám po platbě předem na účet, Balíkovnou za 65,- Kč, Českou poštou klasicky za 75,- Kč, nebo Zásilkovnou za 80,- Kč. Při více kusech jedno smluvní poštovné, na dobírku zvolené poštovné + 60,- Kč.