inzerce, prodej, prodám, bazar

Nocni kosilka s krajkovym dekoltem

Kategorie: Ostatní

Velikost M, na postavu približně 170 cm, prijemna, kvalitni bavlna, kosilka ma upravitelna spagetova raminka. Konfekci velikost 36.
Nocni kosilka s krajkovym dekoltem
Podobné inzeráty
Balik damskeho prevazne letniho obleceni vel. S
Prodam balik damskeho obleceni vel. S, vse v dobrem stavu. Plavky a nocni kosilka uplne nove, nenosene. 1x plavky 3x kratasy 5x sukne 2x pyzama tilko/kratasy 1x nocni kosilka 1x letni tilko 2x halenky 1x triko s dlouhym rukavem 2x rifle
Midi kojící noční košilka
Středně dlouhá noční košile s krátkým rukávem. Košilka je rozepínací, vhodná ke kojení. Málo nošená, velikost 2XL. Barva sytější než na fotce. Značka Vienetta Secret. Osobní odběr možný v Troubsku, hned pod Brnem. Zasílám Balíkovnou, Zásilkovnou nebo poštou. Při koupi více předmětů z nabídky se můžeme domluvit na menší slevě.
Noční košilka
Prodám černou noční saténovou košilku Esmara, velikost 34. Košilka je nová. PC 250,-. Osobní předání možné ve Světlé n.S. či v Havlíčkově Brodě. Nevolat. Kontaktujte mne přes e-mail.
Krásná záclona s krajkovým lemem
Prodám ušitou luxusní bílou záclonu s krajkovým lemem. Použitá, ale bez poškození. Délka 4,90m, výška 2, 25 m.Již nevyužiji.
Noční košile, pyžama
Vše nové. noční košile kostka vel.L 399,-,Noční košile černá vel. 75 B 259,-, noční košile na ramínka vel.M 229,- noční košile květovaná,dlouhá vel.48 150,-. dámské pyžamo vel.L 499,-, Osobní převzetí Beroun, kdykoliv po domluvě. Možno zaslat poštou na dobírku.
Digitální noční vidění Yukon RANGER PRO 5x42
PRODÁM. Noční vidění Digitální noční vidění Yukon RANGER PRO 5x42 Cena nového.... 21 740,00 K Jako nový.... Nepoužíván.. Teď Velká sleva !!!!! Technické parametry Velké zvětšení Technologie SumLight TM Univerzální použití den/noc Velmi výkonný neviditelný infra zdroj přisvícení Klasický video výstup pro nahrávání Možnost externího napájení Lze pozorování a nahrávaní při rychle se měnicim osvětlení - od běžného až do úplné tmy Příjemná ergonomika pulse Sumlightres Digitální monokulár pro noční viděni je výsledkem efektivního nasazeni digitální technologie zpracování obrazu v pozorováci technice. Noční vidění Ranger PRO se vyznačuje zvětšením 5x s maximální vzdálenosti pozorováni 600m, což bylo docíleno použitím v jeho konstrukce vysoce citlivého snímače a nového procesoru ke zpracování obrazu s technologii SumLightTM. Technologie SumLightTM spočívá v neustalém akumulování vstupujícího světla a zpracování procesorem v reálném čase. Diky tomu přístroj dokáže pracovat i v pasivním režimně při velmi nízkých hodnotách okolního osvětlení. Jasem a ostrosti obrazu přistroj Ranger PRO úspěšně konkuruje klasickým nočním viděním se zesilovačem jasu obrazu generace II+. Obraz se zobrazuje na černobílé LCD obrazovce a má ostrost po celém zorném poli. Přístroje je schopen efektivně zpracovávat zbytkové světlo ( pasivní režim) v širokém vlnovém rozsahu při obvyklém nočním osvětlení. Zabudovaná výkonná infračervená svítilna má regulací intenzity záření a používá se pří pozorování v úplné tmě ( aktivním režim). Vlnová délka záření 940nm spadá do oblasti neviditelného infračerveného světla. Po připojení vnějšího záznamového zařízení obraz lze nejen pozorovat ale i nahrávat. Pří použití v terénu uživatel ocení externí napájení přístroje,