inzerce, prodej, prodám, bazar

Němčina

Kategorie: Ostatní

Nabízím doučovaní německého jazyka pro děti.

Pracuji jako učitelka německého a anglického jazyka na základní škole. Individuální domluva, on-line i osobní možnost doučování. Časově flexibilni.
Němčina
Podobné inzeráty
Německá škola hovorna 1910, Pantáta Bezoušek 1920, atd.
Nabízím tyto knihy: 1.fotka: 1. Německá škola - hovorna - učebnice a cvičebnice německé konverzace, sešit 1-17 v kartónovém obalu (1910) 2. Klíč k základům německé mluvnice (methoda Gaspey-Otto-Sauerova, nakl. Julia Groose, Heidelberg, 1918) 3. Slovník česko-francouzský (Dr. Vlad. Buben a Oldřich Stehlík, nakl. Kvasnička a Hampl, 1923) 4. Pantáta Bezoušek (K.V.Rais, nakl. České grafické unie, 1920) 2.fotka: 1. Svět v kostce (1958) 2. Němčina pro jazykové školy - der, die, das (1962) 3. Dějepis pro 6.třídu - Z dávné minulosti lidstva (Václav Michovský, 1966), 4. Stručný filosofický slovník (Naklad.Svoboda, 1966) 5. Němčina pro samouky (+ klíč ke cvičením se slovníkem, SPN, 1964) 6. Malý německo-český a česko-německý slovník (nejužívanější slova, 1992) 7. Okna plná květin (o pěstování květin, Oldřich Bureš, Státní zemědělské nakladatelství, 1960) Cenu nabídněte, děkuji. Osobní odběr možný u nás ve Velkých Přílepech (cca 6 km od Prahy 6), v Praze nebo na Vysočině, případně můžu poslat i poštou nebo Zásilkovnou. Volejte nebo pište na: Prosím, podívejte se i na mé ostatní inzeráty.
KNIHY angličtina, čeština, němčina, řečtina, PRŮVODCE,MAPY
Bobbie Sandoz - TAJEMSTVÍ DELFÍNŮ - 80 Kč Co uslyšíte, budete-li naslouchat delfínům? Je jejich poselství inteligentní, duchovní nebo moudré? A co se můžeme od těchto fascinujících tvorů naučit? V posledních deseti letech měla Bobbie Sandozová to štěstí, že se přátelila s hejnem volně žijících delfínů, kteří jí kromě jiného poskytli i odpovědi na tyto otázky. Když se s nimi Bobbie poprvé seznámila, překvapilo jí, nakolik jsou vědomí a citliví. Později si začala uvědomovat, jakým způsobem komunikují a ukazují vlastnosti spojené s "vyšším já". Moc hezké a inspirativní čtení. KNIHA JE V DOBRÉM STAVU. -------------------------------------- KAREN SWAN - SOMMER IM PARADIES - 150 Kč Bestsellerautorin Karen Swan über rätselhafte Geheimnisse und romantische Verwicklungen vor karibischer Kulisse….PODROBNĚJI NA MÉM PROFILU. JAZYK němčina, 512 stran, STAV jako nová, 1x čtená -------------------------------------- ELFRÉA LOCKLEY - THINGS TO DO NOW THAT YOU`RE…MOM - 95 Kč illustrations Robyn Neild This book is a treasure trove of things to do as a mother as you embark on the most rewarding adventure of your life… PODROBNĚJI NA MÉM PROFILU. JAZYK angličtina, 252 stran, STAV dobrý -------------------------------------- ————————————————————— OKOLÍ BRNA ZÁPAD 1 : 50 000, jako nová, 60 Kč ————————————————————— OKOLÍ BRNA VÝCHOD, MORAVSKÝ KRAS 1 : 50 000, v dobrém stavu, 50 Kč ————————————————————— BŘECLAVSKO, PÁLAVA 1 : 50 000, jako nová, 60 Kč -------------------------------------- učebnice angličtiny - MOVE Coursebook a CD-ROM - 100 Kc (původní cena 390 Kc) -------------------------------------- Řečtina konverzace & slovník - 30 Kč ------------------------------------— ------------------------------------ Další věci jsou na mém profilu. V PŘÍPADĚ ZÁJMU ČI DOTAZU MI NEVÁHEJTE NAPSAT na MAIL newsforalena@ nebo ZAVOLAT. Na sms neodpovídám. Děkuji za pochopení. Přeji Vám prima den a ať se Vám daří :)
DVD němčina a angličtina
Prodám DVD Pohodlná angličtina bleskem na DVD-VIDEO a Pohodlná němčina bleskem na DVD-VIDEO. Jedná se o DVD, na kterých je uvedeno 1000 nejpoužívanějších slovíček. Na každém DVD je 6 hodin záznamu a všechny výrazy jsou namluveny rodilými mluvčími. Cena za jedno DVD 40 Kč.
Prodám učebnice 1ks za 100kč
Ruština Otázky a Odpovědi - Marija Ivanova, Michal Franta a kolektiv. New Opportunities Education for life (Students Book)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzynska. New Opportunities Education for life (Language Powerbook)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska, Hanna Mrozowska. Maturita Solutions Third Edition Student’s Book – Tim Falla, Paul A Davies. Fyzika Pro Gymnázia - Prometheus Praha. Dějepis 2 Středověk a Raný Novověk - Petr Čornej. Dějepis 3 Novověk - Petr Čornej. Makroregiony světa - Jiří Anděl, Ivan Bičík, Tomáš Havlíček a kolektiv. 2x Matematika pro Gymnázia- Prometheus. Matematika Sbírka úloh pro Střední úloh – Prometheus. Přehled české literatury 20. Století - Vladimír Prokop. Matematické Fyzikální a Chemické Tabulky pro Střední školy – Prometheus. Evropské dějiny v datech - Jiří Pernes. Matematické fyzikální a chemické tabulky – spn Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 1 – Klett Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 2 – Klett. Český Jazyk v Kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. 2x Matematika pro Gymnázia Goniometrie – Prometheus. 2x Matematika pro Gymnázia Funkce – Prometheus. Matematika pro Gymnázia Výrazy, rovnice, nerovnice a jejich soustavy – Prometheus. Pravidla českého pravopisu-Školní vydání. Fyzika pro Gymnázia Mechanika – Prometheus. Fyzika pro Gymnázia. Fyzika mikrosvěta – Prometheus. Český Jazyk pro 1. ročník gymnázií – Spn. Literatura 3 – Spn. Biologie v kostce pro střední školy - Hana Hančová, Marie Vlková. Vlastivěda Naše Vlast – Alter. Příroda a lidé Země zeměpis pro střední školy - Česká Geografická Společnost. Český jazyk pro 7. ročník Základní školy - Vlastimil Styblík. Chemie pro čtyřletá gymnázia 2. díl - Jaroslav Honza, Aleš Mareček. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 1 – spn. Český jazyk pro 3. ročník gymnázií – spn. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 2 – spn. Fyzika pro Střední školy - Oldřich Lepil. Matematika pro Gymnázia Analytická geometrie – Prometheus. Biologie živočichů pro gymnázia – Fortuna. Obecná Biologie pro gymnázia 3. vydání – Fortuna. Biologie člověka 4. vydání – Fortuna. New Opportunities Education for life (Student’s Book) - Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska. Čtenářský deník k literatuře v kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. Geografie Regionální Geografie světa 3 – spn. Chemie organická a biochemie 2 pro gymnázia – spn. Chemie obecná a anorganická 1 pro gymnázia – spn. Chemie pro čtyřletá gymnázia 3. díl - Aleš Mareček, Jaroslav Honza. Literatura 3 výklad, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Literatura 3 Výbor textů, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Matematika pro vyšší stupeň ZŠ a nižší ročníky víceletých gymnázií 6-9 – Jaroslav Eisler. Česká Mluvnice – B. Havránek - A. Právo pro střední školy -Radovan Ryska. Základy společenských věd pro střední skoly- Fortuna.
Němčina
Prodám učebnici Mluvnice současné němčiny, autor Jaromír Povejšil.
Potápěč
Hledám potápěče na práce pod vodou. Zkušenosti nejsou podmínkou. Podmínkou ŘP sk.B, němčina slovem. Bližší informace na tel:.