inzerce, prodej, prodám, bazar

Nivelační přístroj Geofennel F24, 100% funkční, seřízený

Kategorie: Ostatní

Pěkný nivelační přístroj Geofennel F24, 100% funkční, seřízený, zkontrolovaný. Možno i s hliníkovým stativem a 5m nivelační latí vše nové. (Cena sady 4990).Přístroj má automatický magnetický kompenzátor takže se sám dovažuje, zvětšení dalekohledu 24x, přesnost měření 2,0mm/1km, vodorovný kruh 360 stupňů, litinové pouzdro, kvalitní optiku, krabicovou libelu a je chráně proti vlhkosti. Přístroj je nový překontrolovaný a zcela funkční, k přístroji je přepravní kufr viz. Foto.Přístroj je vhodný pro všechny přesné stavební měřické práce,roviny,podlahy,okna,základové desky atd
Nivelační přístroj Geofennel F24, 100% funkční, seřízený
Podobné inzeráty
Optický nivelační přístroj  Nedo
Prodám starší ale funkční nivelační přístroj. Kupoval jsem použitý, po stavbě RD prodávám dál. Součástí není stativ ani nivelační lať!! Balné + zásilkovna 99 Kč. Pokud není inzerát smazán, tak je aktuální.
BMI laserovový nivelační set / laserová vodov
Profesionální sada s laserovou vodováhou BMI COMPACT. 10240,00Kč bez DPH Profesionální laserová sada BMI v kufru. Sada se skládá z magnetické laserové vodováhy 35cm s diodou 635nm s možností rektifikace, celokovového otočného držáku s aretací, hran. pro vytyčování pravých úhlů, červených laserových brýlí a kufru. Laserová vodováha BMI TORPEDO 3 - sada v plastovém kufříku (s nivelační podložkou, přídavným hranolkem, laserovými brýlemi), 3 bodové lasery. Dodává se spolu s nivelační základnou. Přesnost +/- 6mm/20m. Dosah do 30m.
Nivelační přístroj SALMOIRAGHI 5153 C ITALY Milano
Sběratelský kousek z Itálie: Nivelační přístroj FILOTECNICA SALMOIRAGHI 5153 C vč. příslušenství a ochranného kovového obalu. Made in ITALY - MILANO Stav dle foto. Bez stativu. Pouze osobní odběr v Semilech. Nelze zaslat. V případě zájmu mne prosím, kontaktujte přes formulář níže.
Nivelační  přístroj
Nabízím k prodeji Nivelační přístroj NEDO E20 + hliníkový stativ + nivel. lať 5m
Prodam Nivelační přístroj
Prodam Nivelační přístroj
Nivelační přístroj meopta
Nivelační přístroj Meopta, tak jak je na obrázku, bez spodního uchycení ke stativu.