inzerce, prodej, prodám, bazar

Nikdyuš, Jessica Townsend

Kategorie: Pro mládež

Prodám knihu Nikdyuš od Jessicy Townsend.
Stav: jako nová
Vazba: pevná

Cena:
250,- + zásilkovna / balíkovna

Anotace:
Morrigan Crowová je prokletá. Narodila se v ten nejnešťastnější den a všichni ji obviňují, že má na svědomí každou místní pohromu. A co je horší, kvůli kletbě je odsouzena zemřít v den svých jedenáctých narozenin. Pak ale potká Jupitera Northa, podivného muže, který ji dostane do tajemného světa Nikdyuš. Aby tu Morrigan mohla zůstat v bezpečí před hrozivou kletbou, musí najít způsob, jak úspěšně absolvovat zkoušky. Objeví nakonec svůj mimořádný talent?
Nikdyuš, Jessica Townsend
Podobné inzeráty
Ponyclub knihy o koních
Prodám koňské knížky Anděl koní - Magický příliv - Angela Dorsey Julie na koňské farmě - Christiane Gohlová Jessica se nedá - Znovu v koňském sedle - Gill Morrell Série Plnokrevník: Hříbě jménem Naděje Vnitřní boj Splněná přání - Joanna Campbell Dívky v sedlech - Bonnie Bryantová Američtí koně snů Cena za kus.
Jessica se nedá - Gill Morrell - kompletní série
Prodám pouze jako komplet 3 knih. - Poštovné: Zásilkovna 79,-(výdejní místo), 109,-(adresa) Balíkovna 65,- - Odesílám po platbě předem na účet. - Pište na mail: fialas@ Na sms a volání nereaguji. Inzerát je aktuální, pište rovnou o co máte zájem a doručovací údaje (Jméno,příjmení,telefon,email a výdejní místo/adresu nebo balíkovnu). Pošlu Vám číslo účtu a celkovou částku k úhradě. Díky