inzerce, prodej, prodám, bazar

Nidecker Rhythm 2019 ( TOP stav )

Kategorie: Snowboarding

Použitý Snowboard Nidecker Rhythm 2019, Light Core, Swiss Design, Camber ( Top Stav ). Mám k němu i vázání za doplatek 2100 Kč. Mohu ho poslat kurýrem na dobírku (+ 150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. SN190017

Délka: 155 cm.

Původní cena: 8 970 Kč

Desky RHYTHM jsou navrženy tak, aby ste se snadno zdokonalili a bavili se. Tvar se dvěma špičkami a profil EZ-Rocker umožňují jízdu bez jakýchkoliv překážek z jakéhokoliv kopce. Jemný boční přechod Dual Transitional umožňuje snadné otáčení při nižších rychlostech a zároveň umožňuje stabilitu při vyšších rychlostech.

Jedná se o velmi odolnou desku, která disponuje prohnutím CamRock, lehkým jádrem, skluznicí N-9000 a triaxiální laminací.
Nidecker Rhythm 2019 ( TOP stav )
Podobné inzeráty
Snowboard Nidecker Axis s vázaním Nidecker (150cm)
Nabízíme k prodeji snowboard Nidecker Axis s vázaním Nidecker, délka 150 cm, stav viz foto. [23098] Zboží zasíláme i na dobírku.
Snowboard Sapient alive+vazani a boty Nidecker
Prodam snowboard sapient alive 160cm s vazanim nidecker ff760 a boty Nidecker vel 44..vse v dobrem stavu pripraveno k pouziti.cena za komplet
Boty Nidecker Ranger Boa black vel. 42,5
Prodám třikrát ježděné snowboardové boty Nidecker Ranger Boa black, velikost 42,5. Přecházel jsem na step-on vázání = úplně nové boty. Jsou bez známek jakéhokoliv opotřebení. Pořizovací cena 4790 Kč.
Snowboard NIDECKER ELLE 147cm + Nové vázání, TOP STAV
Cena je za komplet. Záruka 1 rok.7. Snowboard NIDECKER ELLE 147cm + Nové vázání ROBLA, snowboard je po servisu skluznice, celodřevěné jádro + dvojitý sklolaminát, sendvičová konstrukce, tvar directional twin, profil freestyle camrock, medium flex, TOP STAV. V ceně je i nové vázání! Doprava: Platba na účet 100 Kč nebo dobírka 200 Kč, osobní odběr zdarma, další info po mailu nebo telefonu. ZÁRUKA 1 ROK.
Snowboard NIDECKER ELLE 153cm + Nové vázání, TOP STAV
Cena je za komplet. Záruka 1 rok.6. Snowboard NIDECKER ELLE 153cm + Nové vázání ROBLA, snowboard je po servisu skluznice, celodřevěné jádro + dvojitý sklolaminát, sendvičová konstrukce, tvar directional twin, profil freestyle camrock, medium flex, TOP STAV. V ceně je i nové vázání! Doprava: Platba na účet 100 Kč nebo dobírka 200 Kč, osobní odběr zdarma, další info po mailu nebo telefonu. ZÁRUKA 1 ROK.
Nidecker
Prodám snowboard Nidecker 163 cm, prohnutí camber, dobrý stav....