inzerce, prodej, prodám, bazar

Neviditelná oběť

Kategorie: Detektivky

V jednom domě v lepší čtvrti Minneapolisu jsou nalezeny mrtvoly dvou starších žen, které byly zabity kovovou trubkou. Pokoje v bytě jsou rozházené, ale scházejí jen maličkosti. Zprvu to vypadá na loupěžné přepadení někoho, kdo potřeboval peníze na drogy. Ale když se detektiv Lucas Davenport seznámí s případem důkladněji, ptá se sám sebe, zda ukradené věci jsou opravdu tak bezvýznamné a oběti zavražděné náhodně. Během pátrání se objevuje vzorec zločinu a vše směřuje k něčemu, co by Lucas vůbec nepředpokládal. Tentokrát na něho vrahové – ano, je jich víc – čekají.
Neviditelná oběť
Podobné inzeráty
Různí autoři - soubor detektivek
Prodám soubor detektivek od různých autorů. Cena za komplet 7 knih je 420 Kč. Cena po jednotlivých kusech 65 Kč za kus. Jde o tyto knihy v zánovním stavu: 1. Arthur Hailey – Detektiv 1998 2. Michael Palmer – recept na přežití 1996 3. John Sandford – Neviditelná oběť 2009 4. Peter Temple – Pravda 2011 5. Alberto Vázquez/Figueroa – Tuareg 2002 6. Milan Macho – Fotbal v drápech smrti 2015 7. Stuart Woods – Špinavá práce2006 Poštovné Balíkovna s platbou předem za 65 Kč (Balíkovna na dobírku 84 Kč). Nutné uvést, na jakou Balíkovnu si přejete knihy poslat. V případé zájmu prosím pište pomocí formuláře "KONTAKTOVAT INZERENTA".
Já nejsem neviditelná, Marcus Sedgwick
Prodám knihu Já nejsem neviditelná, Marcus Sedgwick, velmi dobrý stav, osobní odběr nebo zásilkovna na dobírku.
Děti ohně - Victoria Jenkins
NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Kategorie: Detektivka/thriller Počet stran: 296, pevná vazba PC: 399,-Kč Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč Neuvěřitelně strhující thriller plný zvratů, které vás nenechají spát. Tato kniha vás upoutá hned na první stránce a neodložíte ji ještě pozdě do noci. | Jednoho deštivého říjnového dne je v opuštěné nemocnici nalezeno tělo. Je tak spálené, že ho nelze identifikovat. Vyšetřovatelka Alex Kingová však ví, že každá oběť je něčí dcera nebo syn. Alex musí svoje vlastní problémy odložit stranou a všechno dát do hledání vraha. Když je však nalezena další oběť, začne tušit, že vražda v nemocnici byla jenom první z mnoha. Zrovna, když Alex objeví tragickou spojitost mezi oběťmi, ocitá se sama v ohrožení. Stojí za tím osoba z její minulosti, nebo je vrah blíž, než si myslela? Alex nezbývá mnoho času. Dokáže dopadnout pachatele, než přijde o život někdo další, nebo se k ní pachatel dostane dřív, než ona k němu?
Nesser - Čtvrtá oběť
Nabízím k prodeji knihu Čtvrtá oběť, ve výborném stavu. Cena 70 Kč. Možnost osobního předání ve Frýdku-Místku nebo Ostravě a okolí, nebo zaslání poštou (+ cena za dobírku). V případě zájmu mě kontaktujte prostřednictvím mailu – formulář níže.
Prodám knihu Oběť v pasti - J. Sandford
Prodám knihu Oběť v pasti od John Sandford, koukněte i na další inzeráty. Při odběru více titulů se lze domluvit na ceně. Osobní předání možné v JH, jinak k ceně poštovné dle tarifu.
Prodám knihu Zlomená oběť - J. Sandford
Prodám knihu Zlomená oběť od John Sandford, koukněte i na další inzeráty. Při odběru více titulů se lze domluvit na ceně. Osobní předání možné v JH, jinak k ceně poštovné dle tarifu.