inzerce, prodej, prodám, bazar

Netkaná textilie-řešení odclonění plotu,vyřešení plevele

Kategorie: Ostatní

Prodám netkanou textilii šíře 1,6m.Gramáž 50. Délka podle Vašich požadavků. Neplatíte prostřih. Jinak se prodává v návinu 100m délky. Osobní odběr nebo zašlu PPL, zásilkovna atd. Cena za 1m délky/Kč19,-.
Možnost natažení textilie na plot k odclonění.
Použití také jako podklad pod mulčování.Neprorůstá plevel. Brání odparu vody,ale vodu propouští.
Netkaná textilie-řešení odclonění plotu,vyřešení plevele
Podobné inzeráty
Textilie KONTEX mulčovací netkaná
Prodám - Textilie KONTEX mulčovací netkaná, černá, návin 1,6 x 20 m, zabraňuje prorůstání plevele, zadržuje vlhkost v půdě a umožňuje ventilaci, podporuje rozvoj kořenového systému, omezuje potřebu chemického prostředku, 2 x role, cena je za roli, nová, pouze osobní odběr, více info na tel.: 649 798
Netkaná textilie
1. Textilie kontex 1,6 x 10m. mám 2 kusy / cena za kus 180kč 2. Textilie agro 1,6 x 5m. 1 kus za 130kč 3. Textilie z Kauflandu 1,5 x 10m. 1 kus za 160kč 4. Textilie agro 3,2 x 10m. 2 kusy / cena za kus 430kč Při odběru všech cena 1300,-kč
Netkaná textilie bílá
Prodám celkem 6 ks rolí netkané textilie v bílé barvě. - 3 kusy v rozměru,šířka 60 cm s návinem 10 m - 3 kusy v rozměru, šířka 30 cm s návinem 10 m Uvedená cena včetně poštovného za cely komplet. Koukněte i na mé další nabídky, možná Vás něco zaujme Netkaná textilie lze použít k výzdobě sálů, výrobě nebes, běhoun na cestu k oltáři, jako výzdoba slavnostního stolu a pro různou bytovou dekoraci.
mulčovací netkaná textilie
mulčovaci netkaná textilie 1,6x10m
Plot z masivu na zahradu+počítadlo do plotu
Dva velké masivní prvky na zahradu 208cm+počítadlo do plotu. Bytelný plot z borovicového masivu včetně 4ks kovových koncovek k usazení do betonu ap. Prodávám dvě samostatné části plotu (dlouhou a krátkou). Současně prodávám i "hru" k vmontování do tohoto nebo jiného plotu. Sestává se ze 4 nerezových trubek na které se navléknou dřevěné "korále". Tyče se upevní vodorovně mezi svislé příčky plotu a vytvoří "korálkové počítadlo" se kterým si děti na zahradě mohou hrát. Změnily se plány-neinstalovalo se. Nebylo použito, je zaprášené-skladováno na balkoně zakryté kobercem. Prodávám jenom jako celek. Vlastní odvoz nutný-velmi těžké.
Mulčovací textilie - role 1,6x100m
Mulčovací textilie - role Hnědá agro textilie. Balení: role 1,6m x 100m = 160m2 gramáž: 50g/m2 Zabraňuje růstu plevele a snižuje odpařování vody z půdy. Osobní předání nebo dobírka 150Kč.