inzerce, prodej, prodám, bazar

Nestačí Vám Váš důchod, nebo si chcete při vydělat k důchodu

Kategorie: Ostatní

Bydlíte v Praze, nebo blízkém okolí a nestačí Vám Váš důchod a hledáte při výdělek k důchodu. Pojďte pracovat k naší bezpečnostní službě. Hledáme i aktivní důchodce na pozice recepční, obsluha kamerových systémů a pracovník ostrahy objektu - vrátnice. Možnost výdělku až 28.000 Kč měsíčně, pro mimopražské je zajištěno ubytování, možnost týdenních záloh na mzdu. Pokud jsme Vás zaujali tak nám prosím zavolejte, nebo nám zašlete na náš e-mail kontakt na Vás k domluvení osobní schůzky.
Nestačí Vám Váš důchod, nebo si chcete při vydělat k důchodu
Podobné inzeráty
Stavební práce
Dobrý den,dovolujeme si Vás oslovit v oblasti stavebnictví. Chcete realizovat, stavět,provést natěračské prace ,vymalovat? Chete využít strojní výkopové práce na klíč? Chcete vystěhovat? Vyklidit? Chcete uklidit Váš dům, byt, kancelař? Chcete postavit betonový plot na klíč? Chcete položit zámkovou dlažbu? Vytvoříme Vám cenovou nabídku.Nacenení zdarma! Zastavte se k nám do kanceláře na kafe a mrkneme spolu na to... po domluvě přijedeme k Vám,projdeme spolu návrh,řekneme si jak se věci mají a od podpisu smlouvy můžeme začít s realizací. Kontaktujte nas prosím. FB. stránka Stavmal-UH
Hledám autory diplomových prace
Buď pánem svého času a vydělávej kdy jen chceš Baví tě psát a máš vysokoškolské vzdělání? Chceš se tím živit nebo si přivydělat profesionálním psaním vysokoškolských prací? Garantujeme ti naprostou volnost při managementu vlastního času. Tvůj výdělek závisí od tvé šikovnosti a chuti do práce. Anonymní práce ve stabilní firmě Nabízíme ti absolutní anonymitu a bezpečnost při komunikaci s klientem. Zároveň ti garantujeme pravidelný přísun klientů, z nichž si můžeš ty sám vybrat. Pokud se u nás rozhodneš pracovat, nemusíš se bát nečekaných situací. Co nabízíme Nabízíme nadstandardní finanční ohodnocení. Jen u nás si můžeš vydělat více jak 200 Kč za hodinu. Pokud tyto předpoklady splňujete a zaujala Vás naše nabídka, neváhejte nám zaslat Vaše CV a my si Vás odzkoušíme. Zákazník je pro nás na prvním místě, proto kvalita autorů je námi pečlivě kontrolována. Naše požadavky vynikající orientace v konkrétním oboru profesionální přístup 100% dodržování termínů zodpovědnost spolehlivost ukončený minimálně 1. stupeň vysokoškolského vzdělání přístup k odborné literatuře Pokud jste odborník ve svém oboru, máte zájem slušně si vydělat a splňujete níže uvedené požadavky,
Základní deska s procesorem
Mám k prodeji základní desku od renomované značky ASUS, model M5A78L-M LX3, spolu s výkonným procesorem FX 6100. Tyto komponenty byly použity méně než rok a následně uloženy zpět do originálních krabiček, včetně příslušné dokumentace a CD disků. Produkty jsou v perfektním stavu, plně funkční a připravené k okamžitému použití. Pokud hledáte kvalitní a spolehlivou základnu pro svůj počítač, doporučuji vám tyto komponenty. Procesor disponuje 6 jádry a frekvencí 3.3 GHz, což zaručuje vysoký výkon i v současné době. Navíc, za pouhých 1500 Kč nabízím obě součásti na prodej, což vám umožní získat poměrně kvalitní počítač za velmi příznivou cenu. V bazarech můžete najít další díly, jako je například zdroj, operační paměť, skříň nebo grafická karta, a snadno si tak můžete sestavit výkonný počítač. Kontaktujte mě, pokud máte zájem nebo potřebujete více informací. • KONTAKT Pokud máte zájem o nákup našich produktů, můžete mě kontaktovat prostřednictvím různých kanálů. Můžete mi zprávu zaslat přes Facebook, kde se jmenuji Martin Pospišil a mám jako profilový obrázek černobílého psa na pozadí. Dále mě můžete kontaktovat přes Telegram nebo WhatsApp na číslo +420 768 968 686. V případě, že preferujete emailovou formu komunikace, prosím, kontaktujte mě na adresu Zaručuji, že na vaši zprávu odpovím do 24 hodin. Rád bych vás upozornil, že na SMS zprávy neodpovídám. Prosím, využijte některý z výše uvedených komunikačních kanálů. Děkuji vám za pochopení a těším se na spolupráci s vámi. • PLATBA A DORUČENÍ Dovolte mi vás informovat o platbě a doručení objednaného zboží. Abyste mohli zboží obdržet co nejdříve, budeme potřebovat následující informace: ○ Jméno příjemce ○ Telefonní číslo ○ Emailovou adresu ○ Ulici a číslo popisné ○ Obec ○ Poštovní směrovací číslo Mám pro vás k dispozici dvě možnosti doručení zboží - pomocí České pošty nebo Zásilkovny. Pokud si přejete, aby vám zboží bylo doručeno Českou poštou, bude potřeba uhradit celkovou částku za zboží a poštovné ve výši 120 Kč. Pokud však preferujete veškery poplatky uhradit na výdejním místě, nezapomeňte, že k ceně poštovného bude připočítán poplatek za službu dobírky ve výši 35 Kč. V případě doručení zboží pomocí Zásilkovny bude poštovné činit 79 Kč, přičemž poplatek za dobírku zůstává stejný - 35 Kč. Pro snadné porozumění platby za zboží Vám nabízím dvě možnosti. Pokud chcete zaplatit předem, stačí mi napsat zprávu a já Vám pošlu údaje pro platbu na můj bankovní účet. Pokud raději zaplatíte až při převzetí zboží na výdejním místě, je možné toto uskutečnit, avšak za službu dobírky bude připočteno 35 Kč. Dejte mi prosím vědět, jakou možnost platby preferujete.
Přivýdělek
...chcete si přivydělat,nebo změnit práci? Umíte komunikovat s lidmi a naslouchat ? Pracovní dobu si určete sami. Jen na Vás záleží zda chcete vydělat 10.tis měsíčně,nebo 300,kolik času věnujete,tolik si vyděláte. Žádné vstupní investice. Možno na dohodu,po 3.měsicich a výsledcích i na HP,nebo IČO. po-pá 9-17h. Sháním dvě osoby do našeho týmu , máš chuť makat a dostat za to odpovídající odměnu ?
Koupím vaši firmu s.r.o. nebo a.s. - seriózně, slušně
Vlastníte společnost s.r.o. nebo a.s., kterou již nevyužíváte ? Dostali jste se do situace, kdy se z jakéhokoliv důvodu chcete či musíte společnosti zbavit ? Má vaše společnost finanční potíže, či máte se společností zbytečné náklady či problémy ? Likvidace je pro Vás příliš odborný, abstraktní a složitý proces, nebo prostě neřešitelná ? Vaše společnost je účastníkem soudních nebo jiných sporů a vy již nemáte chuť nebo sílu pokračovat ? Nebo prostě máte jakýkoliv jiný vážný důvod, proč už nechcete společnost vlastnit ? U nás neuslyšíte slovo "problém" nebo "zbytečný dotaz", ale vždy vám předložíme "řešení". Působíme po celé ČR, ať jste z Aše nebo z Ostravy, vždy jsme zde pro vás. Neváhejte se na nás obrátit - my se s vámi vždy dokážeme dohodnout na převzetí vaší společnosti. Nečekají vás žádné zbytečné otázky a ani vysvětlování stávající situace - vaše důvody jsou vaše věc. Garantujeme seriózní jednání, navíc nemusíte mít obavy z jednání s pochybnými existencemi či cizinci. Zakládáme si na maximální diskrétnosti, odbornosti, rychlosti a vzájemné slušnosti. Změníme sídlo, jednatele i společníka. V případě vaší potřeby změníme i obchodní jméno. I ve velmi specifických případech vždy nalezneme pro vás to nejlepší možné řešení. A hlavně, celou vaši záležitost a váš problém umíme vyřídit velice rychle, přitom velmi levně. Pokud nejsme na telefonu, jednáme s jiným klientem - když ale odpovíte přes kontaktní formulář, ozveme se vám co nejdříve.
Komodity - nova kniha
Komodity - nova kniha Kniha Carley Garnerové přesně toto přináší. Autorka ukazuje, jak na komoditních trzích efektivně obchodovat, vyhnout se častým chybám a zlepšit vaše šance stát se úspěšným traderem. Obchodováním s komoditami můžete vydělat velké peníze, trhy s komoditami jsou ovšem specifické a mohou být i ošidné. Předtím než začnete, potřebujete realistické a co nejaktuálnější znalosti těchto trhů a jejich rizik.Obchodováním s komoditami můžete vydělat velké peníze, trhy s komoditami jsou ovšem specifické a mohou být i ošidné. Předtím než začnete, potřebujete realistické a co nejaktuálější znalosti těchto trhů a jejich rizik. Kniha Carley Garnerové přesně toto přináší. Autorka ukazuje, jak na komoditních trzích efektivně obchodovat, vyhnout se častým chybám a zlepšit vaše šance stát se úspěšným traderem. (úvod do investování na nejrychleji rostoucím trhu) Zasilkovna +79Kc.