inzerce, prodej, prodám, bazar

Nest Learning Thermostat 3. generace

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Prodám chytrý termostat Nest 3.generace.

Chytrý termostat Nest 3. generace je jednoduchý, elegantní a šetří náklady za energie. Např. vypne vytápění, pokud nikdo není doma. Je inteligentní, snadno se ovládá a je široce kompatibilní pro integraci do topného systému. Termostat Nest je ovšem nejen velmi praktický pomocník v domácnosti, ale také velmi stylový doplněk interiéru.

Díky volně stažitelné mobilní aplikaci termostat ovládat odkudkoli. Možná je též integrace do např. do Home Assistentu.

Chytrý termostat Nest je kompatibilní s téměř všem systémy ústředního vytápění včetně:
• kotlů s průtokovým ohřevem vody,
• kotlů pro vytápění nebo sestav se zásobníkem vody,
• domácích zásobníků teplé vody,
• systémů podlahového vytápění,
• tepelných čerpadel vzduch-voda a země-voda (pouze pro vytápění),
• kotlů na biomasu,
• systémů s komunikačním protokolemOpenTherm,
• zónových regulačních systémů (jedentermostat Nest na každou zónu),
• systémů ovládaných napětím 220 V,
• nízkonapěťových systémů,
• dálkově ovládaného vytápění s elektrickým regulačním ventilem

Nest Learning Thermostat 3. generace
Podobné inzeráty
Zanovní  termostat Nest Google
Dobrý den, prodám pouze nainstalovaný a nikdy nepoužitý chytrý termostat Nest Learning t3029ex.
Vaillant eRELAX ekvitermní regulátor, pokojový thermostat
Vaillant eRELAX ekvitermní regulátor, pokojový thermostat, se vzdálenou správou a přístupem k topnému systému. Po pádu ze stolu pokozené přední plastové sklo. Regulátor je plně funkční. Prodej realizován jen z důvodu stěhování. Ekvitermní regulátor, eBus rozhraní, pro jeden přímý topný okruh a přípravu teplé vody, vzdálená správa topného systému (WIFI připojení), uživatelská aplikace pro zařízení Android nebo Apple.
Netatmo Smart Thermostat - Inteligentní termostat Netatmo
Prodám Inteligentní termostat Netatmo pro úspory při vytápění plynem, dřevem nebo tepelným čerpadlem. Super jednoduchá instalace. Chytrý termostat sloužící ke kontrole vytápění v domě, s umístěním na kotel, WiFi 2,4 GHz, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, ovládání přes aplikaci na Android, Windows a iOS (Apple). Pořízeno za 4789 Kč. Původní balení. Není vhodné na akumulačky :-)
Zásobníkový nepřímotopný ohřívač vody
Dražice OKC 125 NTR Technické údaje : Objem- 112l Hmotnost - 66kg Rozměry : výška - 1067 mm Průměr - 524 mm Výkon výměníku - 32 kW Maximální teplota - 80°C Napětí - 230V/50Hz Jedná se o krátce používané, servisované nebo jen rozbalené zboží. Může nést drobné známky používání nebo mít drobné kosmetické vady. 1 rok záruka. Pouze osobní odběr. Volat od 9:00-17:00.
Nest termostat
Prodám nový, téměř nepoužitý, nemám pro něj využití. Jedná se o reklamované kus-bez origo krabice. Jedná se o US verzi. Cenu nabídněte
měnič 10kW Solax X3-PRO-10K-G2
Vysoce kvalitní třífázové střídače druhé generace společnosti SolaX nabízejí vysokou účinnost, bezpečnost a spolehlivost. Jsou vybaveny dvěma MPPT, mají široký rozsah napětí, maximální vstupní napětí 1000 V a maximální účinnost je 98,3%. Vhodné do sítě ČR (splňuje certifikaci dle PPDS 2017) Možno doplnit Limiterem pro omezení dodávek (přetoků) do sítě Standardní záruka 5 let Komunikace Rs485 (volitelné WIFI nebo Pocket LAN) Noční spotřeba < 3=""> Krytí IP66 Online sledování systému (SolaX Portal V2) DC Maximální výkon DC: 20 000 W Maximální napětí DC: 1000 V Jmenovité provozní napětí DC: 640 V Maximální vstupní proud: 16 / 16 A Max. zkratový proud (Vstup A / Vstup B): 18 / 18 A MPPT rozsah napětí: 120-980 V Startovací výstupní napětí DC: 120 V Počet MPP trakerů: 2 AC Jmenovitý výkon střídavého proudu: 10 kW Maximální střídavý proud: 11 kW Jmenovité napětí sítě (rozsah střídavého napětí): 3 / N / PE, 230/400 (310-480) V Jmenovitá frekvence sítě: 50/60; + - 5 Hz Max. AC proud: 16 A Faktor přenosu výkonu: 0.8 vedení 0.8 zaostávání THDi, jmenovitý výkon: