inzerce, prodej, prodám, bazar

NERF - VORTEX PRAXIS - SAMOPAL SE ZÁSOBNÍKEM

Kategorie: Vše ostatní

Prodám NERF - VORTEX PRAXIS - SAMOPAL SE ZÁSOBNÍKEM. Ovládání manuální, stačí natáhnout pojezdem dozadu a dopředu, poté stisknout spoušť a střílet. Součástí 8 disku(zásobník na 10), nastavitelná pažba.
Dle obrázku, použité.
Inzerát platí do smazání. Osobní odběr Opatovice nad Labem, nebo H.K.
NERF - VORTEX PRAXIS - SAMOPAL SE ZÁSOBNÍKEM
Podobné inzeráty
Nerf N-STRIKE velký samopal s kulatým zásobníkem
Prodám, Nerf N-STRIKE velký samopal s kulatým zásobníkem. stavitelnou opěrku, manuální ovládání. Dle obrázku. Použité. Inzerát platí do smazání. Osobní odběr Opatovice nad Labem, nebo H.K.
NERF - pistole se zásobníkem
Prodám, NERF - dart tag - pistole se zásobníkem. Stačí natáhnout rukojeť pojezdem dozadu a dopředu, poté stisknout spoušť a střílet. Dle obrázku, použité. Inzerát platí do smazání. Osobní odběr Opatovice nad Labem, nebo H.K.
Outdoorové hodinky Montre Vortex
Outdoorové hodinky Monte Vortex s časem, datem, teploměrem, výškoměrem, předpovědí počasí, kompasem, stopkami, odpočítáváním času a dvěma budíky Téměř nenošené
NERF N-STRIKE na tužkové baterie
Prodám, NERF N-STRIKE na tužkové baterie(nejsou součástí) po odjištění automaticky vystřeluje náboje, běžně používaná. Dle foto. Inzerát platný do smazání. Osobní odběr Opatovice nad Labem, nebo H.K.
Zbraně NERF
prodávam plně funkční zbraně NERF. Ke zbraním přidávám 20 "nábojů". V případě že máte zájem pište mi prosím na email.
Letky + Crivit šipky steel
Prodám letky různé druhy a Crivit steel šípky s pouzdrem plastovým a s letky. 3x Letky VORTEX Harrows 9011 - Použité 3x Letky Ruthless INV 004 - Použité 3x Letky Bulls Playboy 52756 3x Letky Bulls Playboy 52754 3x Letky Modrý s červenou tečkou - Použité 3x šipky Crivit steel s pouzdrem Osobní předání nebo možno poslat na dobírku. Cena + poštovné