inzerce, prodej, prodám, bazar

NERF N-STRIKE na tužkové baterie

Kategorie: Vše ostatní

Prodám, NERF N-STRIKE na tužkové baterie(nejsou součástí) po odjištění automaticky vystřeluje náboje, běžně používaná. Dle foto.
Inzerát platný do smazání.
Osobní odběr Opatovice nad Labem, nebo H.K.
NERF N-STRIKE na tužkové baterie
Podobné inzeráty
Nerf N-STRIKE velký samopal s kulatým zásobníkem
Prodám, Nerf N-STRIKE velký samopal s kulatým zásobníkem. stavitelnou opěrku, manuální ovládání. Dle obrázku. Použité. Inzerát platí do smazání. Osobní odběr Opatovice nad Labem, nebo H.K.
NERF - VORTEX PRAXIS - SAMOPAL SE ZÁSOBNÍKEM
Prodám NERF - VORTEX PRAXIS - SAMOPAL SE ZÁSOBNÍKEM. Ovládání manuální, stačí natáhnout pojezdem dozadu a dopředu, poté stisknout spoušť a střílet. Součástí 8 disku(zásobník na 10), nastavitelná pažba. Dle obrázku, použité. Inzerát platí do smazání. Osobní odběr Opatovice nad Labem, nebo H.K.
NERF - pistole se zásobníkem
Prodám, NERF - dart tag - pistole se zásobníkem. Stačí natáhnout rukojeť pojezdem dozadu a dopředu, poté stisknout spoušť a střílet. Dle obrázku, použité. Inzerát platí do smazání. Osobní odběr Opatovice nad Labem, nebo H.K.
Zbraně NERF
prodávam plně funkční zbraně NERF. Ke zbraním přidávám 20 "nábojů". V případě že máte zájem pište mi prosím na email.
Přední světlo na kolo
Prodám : Přední světlo na kolo na vidlici LED s jednou diodou na baterie a integrovanou odrazkou. Buď může svítit, nebo blikat.Dvě tužkové baterie jsou součástí balení.Bez držáku. Poštovné a balné 70Kč platba předem na účet nebo osobní odběr Smiřice. Platí do vymazání.
Prodám outdoorovou GPS Garmin eTrex 32
S držákem na řidítka či představec, poutkem na ruku, USB kabelem k propojení s PC, voděodolný 2,2" nedotykový displej 176 x 220 px, mapa ČR (Garmin Topo Czech 2015), tříosý elektronický kompas, barometrický výškoměr, podpora pro Geocaching (až 2000 keší), všestrané použití (turistika, cyklistika, rybolov, automobil), slot na microSD kartu, 1,8 GB vnitřní paměť, provoz na 2 tužkové baterie AA (dobíjecí i nedobíjecí), výdrž až 25 hodin v režimu GPS, GPS + GLONASS (až 24 satelitů), bezdrátové připojení ANT+, stopky, kalkulačka, informace o fázi a východech Slunce a Měsíce, budík, kalendář, výpočet plochy pozemku. Konfigurovatelné profily. S opravovaným tlačítkem Back. Viz např.