inzerce, prodej, prodám, bazar

Nekonečná smyčka

Kategorie: Ostatní

Prodám použitou nekonečnou smyčku. Uvedená cena je za jeden kus,k dispozici 10 kusů.
Nekonečná smyčka
Podobné inzeráty
Vázací popruhy - nekonečná smyčka
Nabízím vázací popruhy (nekonečná smyčka) na zvedání lehčích břemen,nosnost 120 kg, délka 120 cm (při roztřihnutí 240 cm), šíře 2,5 cm. Popruhy jsou jen jednou použité. Vhodné jsou na šití různých ok, úchytů, atd. Cena je uvedena za kus.
Nekonečná jeřábová smyčka nosnost 10 t
Prodám nekonečné jeřábové smyčky, nosnost 10 t. Svislá délka závaží 4m. Barva oranžová i když už ušmudlaná. Stav dobrý, škoda vyhodit ale já už s mojím jeřábem nevyužiju. Cena za kus 800 Kč.
Hot Wheels Track Builder TROJITÁ SMYČKA
Prodám Hot Wheels Track Builder trojitá smyčka! Vystřel auto tak, aby prošlo třemi okruhy a skončilo v popelnici. Balení obsahuje 1 autíčko. Předání Šumperk, Nový Malín.
Nekonečná data za "Hubičku
SIM kartu O2 Datamánie (100 GB v ČR měsíčně za 300 Kč). Je nová, neaktivovaná s kreditem 300,- Kč - kredit se odečte po aktivaci SIM, v ten okamžik se zapne balíček 100 GB na měsíc. Se SIM kartou můžete neomezeně volat do všech sítí a to za 15 Kč na den- částka 15,- za volání se z kreditu odečte jen v ty dny, kdy proběhne placený hovor. SMS je za 2,-. Rychlost dat není omezena.Výhodou je možnost přerušení používání až na 12 měsíců Kartu je potřeba aktivovat nejpozději do konce letošního roku převzetí možno domluvit Rožnov P/R a okolí , nebo dobírkou, při platbě předem na učet doprava v ceně...možnost i více kusů
DJI OM4
Perfektní stabilizace pro telefony vhodná pro foto i video. S iPhonem 12 Pro Max naprostá spokojenost, nekonečná výdrž baterie. Prodávám jen proto, že přeházím na bezzrcadlovku. Navíc přídávám i šikovný klip Ulanzi s dvěma cold shoes pro uchycení mikrofonu, světla apod. Vše v perfektním a kompletním stavu. K vyzkoušení ve Veletržní. Platba v hotovosti na místě.
Microsoft LifeCam Studio - Q2F-00018
Prodám tuto kameru,dostal jsem ji jako dárek,tudíž pouze s mou 14-ti denní zárukou na vyzkoušení... Popis : Webová kamera LifeCam Studio se snímacem s vysokým rozlišením 1080p vám prinese špicková videa ve vysokém rozlišení. Skvelé video však nezávisí jen na rozlišení. Automatické ostrení vám zajistí ostrý obraz od 10 cm do nekonecna. Precizní sklenený objektiv kamery LifeCam vám umožní natácet širokoúhlá videa s vetší presností. A aby bylo vše ješte jednodušší, kamera LifeCam se muže pochlubit technologií TrueColor, která vám prinese jasná a barevná videa témer za všech svetelných podmínek, a technologií ClearFrame, která zajištuje plynulý a detailní obraz. Zárivé scény, barvy a realistické zvuky pomáhá spojit dohromady vestavený vysoce verný mikrofon. Širokoúhlý senzor se snímáním obrazu v HD 1080p Pro špickovou ostrost a kvalitu obrazu. Automatické ostrení Obraz zustává ostrý a vysoce kvalitní i pri detailních záberech. Vysoce presné cocky Vysoce presné cocky ze sklenených prvku Technologie TrueColor Automaticky produkuje jasné video s vysokou barevností za prakticky všech svetelných podmínek. Ostré video ve vysoké kvalite Technologie ClearFrame zarucuje plynulé detailní video Digitální mikrofón Digitální mikrofón s technologií potlacení okolního hluku vylepšuje díky krystalicky cistému zvuku kvalitu hovoru. Windows Live Movie Maker Vytvorte si vlastní film jediným klepnutím myši a poté své širokoúhlé video nahrajte na sociální síte. Fotogalerie Windows Live Snadno si nahrajte fotografii, kterou pak mužete upravit, oznackovat a sdílet s práteli a rodinou. Tlacítko hovoru Windows Live™ Videohovor lze zahájit stisknutím tohoto tlacítka a výberem nekterého online kontaktu.