inzerce, prodej, prodám, bazar

Nazouvaci boty Lascana vel. 41

Kategorie: Boty

Prodám nové nazouvací boty zn. Lascana vel. 41. Cena 650 Kč. Osobní odběr Plzeň zdarma nebo Zásilkovna za 80 Kč.
Nazouvaci boty Lascana vel. 41
Podobné inzeráty
Dámské nazouvací tenisky zn. Vans, vel. 38
Prodám dámské nazouvací tenisky zn. Vans, vel. 38. Nošeny příležitostně, ve velmi dobrém stavu, pouze na pár místech lehce odlepený lem platformy a na levé botě na nártu nažloutlá skvrna. Tenisky stylu plátěnky, nazouvací s pružnými gumičkami na nártech, barva bílá se světle růžovou linkou a černým nápisem, štítek s logem značky, kulaté špičky, zpevněná pata, pružná platforma vhodná i do haly. Rozměry: délka stélky 24 cm. Původní cena Kč 1.099,-.
Bezpečnostní vysoká nazouvací obuv RAVEN RUBBER vel.43
Bezpečnostní vysoká nazouvací obuv s tužinkou a stélkou proti propichu. PU/guma antistatická podrážka rezistentní olejům, s absorpcí energie v patě. Voděodolný svršek z embosované štípané kůže. Jedna z nejlevnějších vysokých bezpečnostních nazouvacích bot s gumovou podrážkou na trhu! Bezpečnostní vysoká nazouvací obuv s tužinkou a stélkou proti propichu. PU/guma antistatická podrážka rezistentní olejům, s absorpcí energie v patě. Voděodolný svršek z embosované štípané kůže. Jedna z nejlevnějších vysokých bezpečnostních nazouvacích bot s gumovou podrážkou na trhu! Standard EN ISO 20345
pánské nazouvací kožené boty Versace vel.44-nové
Prodám nové nenošené pouze vyzkoušené pánské kvalitní kožené(telecí kůže)nazouvací boty zn.Versace Collection vel.44(délka stélky 28,5cm až 29cm špatně se to měří).Barva černá.Nevhodný dárek.Původní cena 15000kč viz odkaz dole nyní 4000kč.Cena je pevná!Osobní odběr Praha 9 Letňany nebo poštou platba předem na účet+poštovné 100kč.Na Slovensko neposílám.
Nazouvací boty - Dorothy Perkins, vel.36
Nové nazouvací boty od značky Dorothy Perkins. vel. 36 nenošené
Kožené nazouvací boty Wojas vel. 40
Kožené nazouvací boty Wojas vel. 40, vhodné na užší nohu. Mě bohužel tlačí přes nárt, proto posílám dále, jinak jsou moc pohodlné, velice měkká tvarovaná stélka. Kombinace hladké kůže (perforovaný vzor na špičce, hladká pata) a semiše, vše z pravé kůže.
Nove panske slip on boty nazouvaci Tommy Hilfiger
Prodam panske kremove nazouvaci boty slip on, nove, s taskou. Velikost psana 43.