inzerce, prodej, prodám, bazar

Nástupní plato (schůdek)

Kategorie: Příslušenství

Nabízím nástupní plato sundané z Peugeota Boxera.Plato je sklopné. Auto bylo dovežené z Francie a má nájezd 12 tis. km tak tomu odpovídá opotřebení.
Nástupní plato (schůdek)
Podobné inzeráty
Škoda Superb III - Podsvětlené prahové lišty - 3V0071300
Prodám podsvětlené prahové nástupní lišty ŠKODA SUPERB III - Originální příslušenství, které přinesou do vašeho vozu eleganci, jenž se neokouká. K podsvícení prahových lišt dojde při otevření dveří. Lišty jsou dekorativním doplňkem výbavy vozu, který navíc chrání lak karoserie v místech u prahů předních dveří před drobnými nečistotami a oděrkami. Podsvícené prahové lišty v kombinaci plastového a kovového materiálu zaujmou svým líbivým designem každého řidiče. Lišty dokonale kopírují tvar prahů dveří. K prahům dveří jsou lišty uchyceny pomocí samolepicích pásek umístěných na jejich spodní straně. V případě potřeby lze prahové lišty snadno vyčistit navlhčenou houbičkou. Jejich vzhled se oživí a budou zase jako nové. Obsah sady: Podsvětlená prahová nástupní lišta přední (1+1 ks), svazek elektrické instalace, svorkovnice (1 ks), molitanové tlumení (3 ks), stahovací pásky, montážní návod. Hmotnost: 0,7 kg Údržba: Běžné saponátové mycí prostředky. Nepoužívat abrazivní čisticí prostředky, rozpouštědla nebo drátěnku. URČENO PRO: Superb III (2015+)
Prodám nástupní nášlapy na VW AMAROK
Prodám nástupní nášlapy na VW AMAROK r.v. 2012-2022, jeden originálně zabalený ve fólii, druhý má mírné promáčkliny ze spodní části viz přiložené fotografie. K nášlapům je i montážní materiál+návod. Cena 5000kč + poštovné V případě zájmu pro více informací volejte v pracovní dny od 8:00 do 18:00, nebo v sobotu od 8:00 do 12:00 Závazné objednávky mailem: nahradni.dily@
Plato Yeti do kufru
PLATO YETI-Nové zadní plato na Yeti-nepoužité. Cena je včetně 21% DPH. Číslo dílu je 5L6 867 769
Plato kufru PEUGEOT RIFTER,CITROËN BERLINGO,OPEL COMBO LIFE
Prodám plato kufru - zadní odkládací deska - kryt zavazadel Peugeot Rifter (K9), Citroën Berlingo (K9), Opel Combo Life (K9) Originální náhradní díl Peugeot . Kod: 98321444ZD Osobní převzetí.
Plato kufru Dacia Sandero Stepway r.v. 2017
Plato kufru Dacia Sandero Stepway r.v. 2017. Číslo dílu 794205491R. Nové, nepoužité. Poslat s DPD není problém, buďto dobírkou za 190Kč, nebo při platbě předem na účet 165Kč, raději ale osobní předání na trase Ústí nad Labem, Lovosice, Litoměřice, Libochovice. Cena-1200Kč.
Plato do ložného prostoru VW Caddy Maxi
Kryt do kufru vozidla Caddy Maxi. Zakrytí ložného prostoru za třetí řadou sedaček. Provedení na výklopné zadní dveře nebo na dvoukřídlé zadní dveře. Barva černá nebo světle šedá. Do Caddy se nepoužívá roleta, ale pevné zvedací plato.