inzerce, prodej, prodám, bazar

Nástěnný organizér

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám úplně nový kovový organizér IKEA SPONTAN. Na časopisy, noviny + 4 magnety. Cena 250,- + doprava. Email nakii@
Nástěnný organizér
Podobné inzeráty
Závěsný organizér 170 cm
Prodám nepoužívaný závěsný organizér oranžové barvy, výška cca 170cm. Mohu poslat zásilkovnou +90,- a nebo je možné po dohodě osobní převzetí v Jablonci nad Nisou.
Nástěnný regál / police IKEA SVALNÄS (bambus)
Prodám nástěnný regál / polici IKEA SVALNÄS (materiál dřevo-bambus). Super stav bez škrábanců. Regál (boční tyčky) jsou vysoké 176 cm a můžou být přichyceny na zeď v jakémkoliv místě (celkem 6x šroubů). Součástí je 6x poliček o rozměrech 61cm x 14,5 cm. Poličky lze libovolně odebrat/přidat/změnit jejich pozici. Předmět se již v IKEA neprodává, nicméně původní cena byla 3 tis. kč. Pouze osobní odběr v Ostravě.
Nástěnný IKEA věšák TJUSIG (černá barva)
Prodám nástěnný IKEA věšák TJUSIG (černá barva, 78 cm). Věšák je ve 100% stavu bez jakéhokoliv poškození. Předmět je stále k prodeji v IKEA, takže veškeré detaily lze najít na jejich webu. Pouze osobní odběr v Ostravě
Nástěnný věšák s poličkou - Rita
Prodám nástěnný věšák s poličkou ve vintage stylu. Věšák z řady Rita je vybaven poličkou a třemi dřevěnými bedýnkami. Nábytek z této kolekce, je mnohdy vyroben se záměrnou patinou za účelem historizujícího nádechu. Rozměry: 31 × 76 × 23 cm Odkaz:
NOVÝ originální nástěnný věšák ANTIC LINE kov
NOVÝ originální nástěnný věšák ANTIC LINE kov nepoužité zboží, originál antic line, PC 1800,- materiál kov
posuvný nástěnný systém pro posuvné dveře - POSLEDNÍ KS
Prodám posuvný nástěnný systém pro posuvné dveře. Provedení: matná černá ocel Vlastnosti: Velmi tichý chod Plynulý posuv Max. zatížení 100 kg Síla použitých dveří 3545 mm Délka lišty 1550 mm Sada obsahuje: sada kování na 1 křídlo včetně kolejnice o délce 155 cm povrchová úprava černá mat síla dveří 35 - 45 mm hmotnost dveřního křídla do 100 kg maximální šířka křídla - 800 mm kování je určeno pro dveře ze dřeva, dřevotřískových desek, kompozitů a betonu Sada kování na 1 křídlo obsahuje: 1 x kolejnice délky 155 cm 2 x vozík 2 x doraz 1 x spodní vodící díl 5 x distanční podložka 1 x komplet spojovacího materiálu Sada je nová, speciálně upravená pro dveře o šířce 60 cm, popř. 30 až max. 80 cm, pouze vystavená na výstavě. NABÍDKA JE OMEZENÁ A PLATÍ DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB. POUZE EMAIL: mamas-papas@