inzerce, prodej, prodám, bazar

Nástěnný držák na monitor Arctic W1-3D pro LCD do 38"

Kategorie: Ostatní

Prodám nástěnný držák na monitor značky Arctic W1-3D, který je určený pro monitory 13“ až 38“ s podporou VESA standardu 75/100.
Max. nosnost je 8kg.

Monitor lze na držáku polohovat vertikálně, horizontálně, vpřed / vzad, naklánět o +/- 45°, otáčet o 180° anebo rotovat až o 360°.

Držák je také vybaven systémem pro skrytí kabeláže.

Jednoduchá robustní montáž na 3 šrouby.

Ideálně osobní převzetí - Zeleneč, Praha-Vysočany/Invalidovna, trasa Praha - Hradec Králové - Dobruška, ev. Zásilkovna, příp. pošta (obojí po platbě předem, cena bude navýšena o dopravu).
Nástěnný držák na monitor Arctic W1-3D pro LCD do 38"
Podobné inzeráty
Bresser LCD mikroskop 50x-2000x
Bresser LCD mikroskop 50x-2000x Bresser Bresser LCD je mikroskop určený pro profesionální pozorování. Mikroskop disponuje možností zvětšení 50× až 2 000×. LCD obrazovka s úhlopříčkou 3.5" (8.9cm) LCD obrazovka s úhlopříčkou 3.5" (8.9cm) přímo zobrazuje pozorovaný preparát (rozlišení LCD je QVGA 320x240pix) Mikroskop vhodný pro studenty i naprosté začátečníky, disponuje stabilním kovovým tělem Revolverová hlava je osazena třemi objektivy se zvětšením 4x, 10x, 40x Faktor zvětšení LCD monitoru je 12,5x - s objektivem 4x jsou tedy objekty o reálné velikosti 1mm na displeji zobrazeny ve velikosti 50mm (zvětšení 50x) Elektrické osvětlení LED diodou je dvoustupňové - spodní a boční a je vybaveno stmívačem pro regulaci intenzity osvitu Stolek mikroskopu je osazen kotoučem s barevnými filtry, s jejichž pomocí dosáhnete optimálního kontrastu s různými preparáty Mikroskop je vybaven křížovým stolkem pro uchycení a posuv preparátu Velké ostřící kolečko zaručuje pohodlné a přesné doostření Obraz je snímán pomocí CMOS snímacího čipu s fyzickým rozlišením 5Mpix Zachycování snímků je velmi jednoduché pouhým stiskem tlačítka "Snap" Mikroskop ukládá snímky (JPG) či videosekvence (AVI) na paměťovou kartu SDHC (až do kapacity 32GB - cca 10tis. snímků v plném rozlišení) - doporučená kapacita je 8GB (nejlepší kompatibilita) Rozsah zvětšení je 50x - 500x, to lze pomocí digitálního zvětšení zvýšit až na 2000x Fotografie formátu JPEG lze pořizovat v několika nastaveních rozlišení až do 2560 x 1920 Snímky lze zachycovat i automaticky v předem stanovených intervalech Videosekvence formátu AVI (zachycení živého náhledu) lze ukládat v rozlišení 320x240pix Mikroskop lze pomocí USB kabelu (součástí dodávky) propojit s PC (pouze pro přesun dat) Jak fotky tak videa lze zpětně prohlížet přímo na dipleji mikroskopu Součástí jsou krycí a podložní sklíčka, sada nástrojů (pinzeta, nůžky, pipeta atd.), připravené preparáty a pomůcky pro tvorbu vlastních (kvasnice, vajíčka garnátů, mořská sůl, "gum-media" pro tvorbu trvalých preparátů), síťový napájecí zdroj 230V Pozn.: pro pořizování záznamu je vyžadována paměťová karta, mikroskop nemá vnitřní paměť..! Velmi praktický amatérský mikroskop, který nabídne výrazně více než jiné modely v této cenové relaci. Je určen především začátečníkům či studentům. Hlavní výhodou je jistě zobrazovací jednotka - LCD monitor o úhlopříčce 3.5", který Vám poskytne "živý" náhled na pozorovaný preparát. Výrazně se tak zjednodušší pozorování více osob, které se nemusí střídat u jednoho okuláru.
STELL TV nástěnný držák, sklopný, kloubový
Dobrý den, nabízím k prodeji nástěnný TV držák od společnosti STELL. Na držáku jsem měl přidělanou 50” 30kg TV asi tři roky, avšak držák podporuje i televize větší, což lze poznat dle masivní konstrukce. Držák má kloubový mechanismus, díky kterému nemáte TV pouze paralelně se stěnou, lze ji i “vytáhnout” dále bez stěny bez obav, že by to televizi neudrželo. Zároveň má držák ještě možnost naklopení televize o několik ° na obě strany, jak lze vidět na fotografiích. Bohužel si nejsem jistý přesným modelem, tuším, že jde o STELL SHO 8055 PRO, příp. jeho alternativu. Původní cena držáku byla 4500kč. Lze zaslat na dobírku po předchozím uhrazení poštovného, případně vyzvednout v Praze. K držáku jsem schopen přiložit šrouby, pomocí kterých jsem ho měl do stěny uchycen, avšak bude lepší využít nové.
KRANMAN T1750 + ARCTIC CAT 700 DISEL
Dobrý den, uvažuji o prodeji své vyvážecí soupravy čtyřkolky ARCTIC CAT 700 DISEL a vyvážečky KRANMAN T1750 které používám při nahodilé těžbě a probírkách. Vhodné pro obdobnou činnost. ARCTIC CAT 700 DISEL TRV r.v. 2016, -najeto 4.000km -1O10 mth -po výměně variátorového a rozvodového řemene, ložisek kol, čepů řízení a uložení ramen, nový potah sedla. -profi podbití podvozku RICOCHET -zesílený přední rám -originál naviják WARN -org. nosič motorových pil a nářadí -velmi nízká spotřeba nafty! -PC 316.000,-Kč vč.DPH Vyvážečka KRANMAN T1750 r.v.2019 v plné výbavě: -v továrně na objednávku upravený rám pro vyvážení sortimentů 2+2m, 3m a 4m - výsuvné rameno K30-60, dosah 4,4m, zvedací síla cca 480kg/1,5m od stroje -hydraulicky otočná oj -led světla -dvourychlostní pohon 2 a 4km/hod -posuvné dva páry klanic -motor HONDA GX 270 -naviják HV 500 s 25m lana a dálkovým ovladačem -nosnost 1750Kg -PC 500.000,-Kč vč. DPH Oba stroje stále v provozu a úměrně opotřebovány. Vše udržováno v provozu schopném stavu, pravidelně měněny náplně a mazáno. První majitel! Nutno vidět. Jedinečná kombinace dvou spolehlivých a praxí odzkoušených strojů!!! Obojí koupeno v ČR. Více info. po telefonu. Jen vážným zájemcům. PC cena celé soupravy s doplňky 822.000,- vč. DPH. Důvod prodeje-přechod na větší stroj. Nyní 570.000,-vč. DPH Rychlé jednání=sleva! Jsem plátce DPH.
ROZVADĚČ NÁSTĚNNÝ FWB64S FW, IP44
Rozvaděč nástěnný FW, IP44, tř. ochr.II, 288 mod., 950x1050x161, bezšr. svorky Popis produktu Rozvaděč nástěnný FW, tř. ochr. II, 288 mod., IP44, 950 x 1050 x 161, FWB64S Oceloplechový rozvaděč pro nástěnnou montáž pro přístroje do 125 A. Vhodný pro použití v bytových a komerčních budovách. Charakteristický snadnou, bezpečnou a rychlou instalací, dostatečným prostorem pro mnoho modulů, systém QuickConnect. Rozvaděč FW je vybaven bezšroubovými svorkovnicemi, nosnou konstrukcí s lištami DIN, flexibilními kabelovými přírubami a dvířky s výklopným uzávěrem. nominální jmenovitý proud: 125 A krytí: IP44 třída izolace: II Počet řad: 24 Počet jednotek: 288
Držák na TV - Stell SHO 2051 Slim (nový)
Prodám NOVÝ držák na TV - Stell SHO 2051 Slim. Co držák umí? Sklopný a natáčecí držák pro LCD/LED a plazmové televize s úhlopříčkou 40"-70" (100–175 cm). Pojistka proti vysazení, vodováha, vzdálenost od zdi 7 cm, korekce roviny, nosnost 40 kg. Bez záruky. Držák je zabalený, tak jak dorazil kurýrní službou. Nevybalený, nepoužitý. Důvod prodeje - koupili jsme novou TV a k ní držák. TV jsme nakonec na stěnu nepřidělali, takže nám nový nepoužitý držák zůstal - nevyužijeme. Osobní převzetí nejlépe v Uherském Brodě, ale nemám problém s odesláním přes poštu, zásilkovnu... Poštovné hradí kupující. Inzerát samozřejmě platí do smazání. Preferuji komunikaci přes email -> tom.cana@ nebo POUZE SMS.
Boční držák SPZ Harley Davidson Sportster -certifikát TÜV
Boční držák SPZ Harley Davidson Sportster K držáku obdržíte certifikát TÜV - lze bezproblému zapsat do technického průkazu. Boční držák SPZ - Pasuje na všechny Sportstery Harley Davidson Jediný boční držák na SPZ se dvěmi silentbloky. Tyto silentbloky redukují neodpružené hmoty na minimum. Tím je garantována dlouhá životnost držáku a praskliny v držáku jsou tím pádem vyloučeny. Samozřejmě je držák také vybaven nastavitelnou gumovou zátkou proti pootočení. Držák je zhotoven z kvalitní oceli, zpracován na CNC laseru a nakonec černě práškově nalakován. Včetně LED osvětlení. Vzhledem k tomu, že tento držák SPZ má v porovnání s jinými na trhu extra krátkou upevňovací nohu, je vizuálně mnohem přitažlivější. Díky univerzálnímu rozměru se dá držák použít jak pro CZ značky, tak i pro ostatní země - Slovensko, Rakousko, Německo...