inzerce, prodej, prodám, bazar

Nástěnná kovová polička

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám novou nástěnnou kávovou poličku
Nástěnná kovová polička
Podobné inzeráty
Kovová a keramická brož.
Prodám dvě brože na šaty. Jedná je kovová a druhá keramická. Bez poškození. Velikost kovová 4x3 cm, keramická 5x4 cm. Cena obou je 100 Kč, doprava balíkovna 75 Kč.
Vintage dřevěná polička, motiv kytičky fialek.
Dřevěná polička na zavěšení na stěnu. Má 3 přihrádky, dá se využít na ubrousky, lžičky, vařečky a jiné drobnosti nebo jen jako dekorace. Ručně malované motivy kytiček fialek s lístky, červené linky. Materiál dřevo, překližka. Spodní dřevěná podstava má prasklinu, která již zřejmě byla v dřevěném materiálu před výrobou, je retušovaná malbou, nálezový stav. Krásná ruční práce. Stav, vzhled a rozměry viz fotografie. Zasílám přes zásilkovnu po připsání platby na bankovní účet, rozměr zásilky 50x40x30 cm do 5 kg, cena za dopravu a balné na výdejní místo 85,- Kč, na adresu domů 115,-Kč. Na dobírku nezasílám. (213)
Dřevořezba.Polička
Poslední večeře páně.66 x 33 cm.Polička
drevene veci
prodam drevene veci,dvakrat stara policka cena za obe 600, napodobenina maleho lisu 250, bedynka na cisteni bot jiz neni !!! a do kuchyne policka 200 vse ok
Mramorové jablíčko, stopka kovová, přelom 18.a 19.st
Dobrý den, nabízím mramorové jablíčko, výška 4 cm, průměr 4 cm, stopka kovová, hmotnost 104 g, konec 18. století až počátek 19.st. Rakousko nebo Itálie Osobní předání možné v Praze po dohodě nebo poštou při platbě předem. Na dobírku nezasílám ! V případě dotazů mě kontaktujte na email kdykoli nebo na telefon mezi 10:00 a 22:00 Podívejte se i na mé ostatní nabídky Díky za pozornost Hezký den !
Maska
Prodám dřevěnou masku démona, vyřezáváná africká nástěnná dekorace. Cena 400kč plus poštovné